Alles onder één dak voor Hosting en Domeinnamen

  • Gratis telefonische support
  • #1 Shared hosting Emerce 100
  • Meer dan 1,1 miljoen domeinnamen in beheer
4.2 van de 5
Op basis van 6.769 reviews
.NL domein € 0,99
Voor het eerste jaar
ACTIENu gratis een bij elke .nl-domeinnaam!
bekijk alle 900 extensies

De meest klantvriendelijke hosting provider van Nederland

Het blij maken van iedere klant is waar wij voor staan. Met de beste begeleiding van ervaren experts heb je alles wat je nodig hebt voor je website.

We spreken taal die makkelijk te begrijpen is. Dus geen ingewikkeld gepingpong met technische termen. Je kan contact met ons opnemen via telefoon, livechat, WhatsApp, mail, Facebook en Twitter.

1. Domeinnaam registreren

Check of je gewenste domeinnaam nog vrij is. Deze domeinnaam wordt het adres van je website.

2. Ga aan de slag met jouw sitebuilder

Met webhosting maak je je website 24/7 beschikbaar voor je bezoekers.

3. Website maken

Nu kun je aan de slag met je website. Wist je dat je met één klik WordPress installeert?

We helpen je graag met het maken van je website

Maak je website met ’s werelds populairste website builder! Lees op onze ‘WordPress website maken’-pagina precies hoe je stap-voor-stap een WordPress-website maakt. Of neem een kijkje op onze WordPress-supportpagina’s voor alle vragen rondom het CMS.

Stappenplan WordPress website maken

Wil jij hoger in de zoekresultaten van zoekmachines als Google komen met je website? Met SEO (zoekmachineoptimalisatie) maak jij je website beter vindbaar. Schrijf je in voor onze SEO-mails en lees onze SEO-blogs.

SEO-mails ontvangen

Als je voor het eerst een website maakt, is het fijn om precies te weten waar je moet beginnen. Met onze beginnersgids voor het maken van een website, helpen wij je op weg. We leggen je uit wat je nu precies nodig hebt en geven je een stappenplan zodat jij zelf je website kunt maken.

Ik wil de ‘Website maken’-beginnersgids

Waarom Yourhosting?

 

Supersnelle hosting

Gemiddelde laadtijd van 0,39 seconden!

 

We zijn er voor iedereen

Ervaren of pas net begonnen? We helpen je graag.

 

Deskundige support

Onze klanten waarderen onze support met een 8,5.

Of je nu ondernemer bent met een grote webshop, of als hobby een blog bijhoudt. Jouw online ervaring doet er toe. Als één van de grootste hostingproviders van Nederland, vinden wij het belangrijk dat jij je als klant gehoord voelt en dat je op online gebied het beste uit jezelf haalt. We bieden jou daarom gespecialiseerde hosting en VPS, domeinnamen en SSL, maar ook clouddiensten zoals Office 365. Hulp nodig met SEO, snelle website of website maken? Via onze blogs helpen wij je met het beste online resultaat.

Met de meer dan 21 jaar aan ervaring, voorzien we je van de best mogelijk performance, veiligheid en support. Ons team van experts staat voor je klaar met hun deskundigheid, klantvriendelijkheid en vergaande service.