Maak kennis met Azure Stack:
hét platform voor ISV’s

Ontwikkel applicaties op het hybrid cloudplatform van Microsoft

Volledige controle over data in de cloud

De Azure Public Cloud biedt softwarebedrijven veel voordelen om applicaties te ontwikkelen en te hosten. Een nadeel is de beperkte controle over de locatie van privacygevoelige data van gebruikers. Dankzij Azure Stack is Azure nu ook beschikbaar in het Nederlandse datacenter van Yourhosting. Zo houd je volledige controle over de locatie van data en profiteer je van de wereldwijde rekenkracht en schaalbaarheid van de Azure Public Cloud.

ISV’s ontwikkelen applicaties in Azure Stack

Als deelnemer aan het Azure Stack Early Adopter Initiative werkt Yourhosting sinds 2016 intensief mee aan de ontwikkeling van Azure Stack. Profiteer als softwareleverancier van deze kennisvoorsprong en maak kosteloos kennis met deze hybrid cloudtechnologie in een volledig operationele omgeving. Door je in te schrijven ontvang je:

  • Gratis Azure Stack-testaccount t.w.v. € 150,-
  • Korting van € 50,- op verbruik van Azure Stack-resources
  • 2 weken Azure Stack zonder verdere verplichtingen
  • Persoonlijke introductie van het portaal

Probeer Azure Stack vandaag

Wil jij alle voordelen van Azure Stack ervaren voor jouw softwarebedrijf? Meld je nu aan en start met het instellen van je eigen hybrid cloudplatform met Azure Stack van Yourhosting. We zijn uiteraard benieuwd naar je ervaringen, daarom nemen we twee weken na de introductie contact met je op.

Azure Stack

Probeer nu gratis*

* Verplicht

We kunnen nu projecten oppakken die we eerder moesten laten lopen. Het Yourhosting Azure Stack platform is daarmee echt een versneller van onze business. Sjoerd Gras van NIPO Software
IaaS, PaaS en SaaS, Anything as a service

Actievoorwaarden

  • * Het limiet voor het verbruik van resources in het testaccount bedraagt maximaal € 200,-. De eerste € 50,- krijg je volledig gratis.
  • Deze actie is geldig tot 1 april 2018.
  • Per bedrijf mag er maximaal 1 keer gebruik worden gemaakt van deze actie. Mochten er meerdere accounts noodzakelijk zijn, dan gaan we graag in gesprek over de mogelijkheden die wij kunnen bieden;
  • Yourhosting behoudt zich het recht voor om een inschrijving te weigeren;
  • Na afloop van de testperiode van 2 weken nemen we contact met je op en wordt de omgeving (inclusief data) verwijderd, tenzij je aangeeft de omgeving te willen behouden.

Prijzen excl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2018

Prijzen incl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2018