Maak nu kennis
met Azure Stack

Ontdek de voordelen van het hybrid cloudplatform van Microsoft

Grip op de locatie van data in de cloud

Alle voordelen van de cloud én zelf beslissen waar de data staat. Dat kan met Azure Stack. Dankzij deze hybrid cloudoplossing is Azure nu ook beschikbaar in het Nederlandse datacenter van Yourhosting. Door Azure Stack aan Azure Public te koppelen, profiteer je van de wereldwijde schaalbaarheid en flexibiliteit van de cloud en houd je tegelijkertijd controle over de locatie van je data.

Kosteloos aan de slag met de Azure hybrid cloud

Als deelnemer aan het Azure Stack Early Adopter Initiative werkt Yourhosting sinds 2016 intensief mee aan de ontwikkeling van Azure Stack. Profiteer van deze kennisvoorsprong en ervaar de voordelen van hybrid cloudtechnologie in een volledig operationele omgeving. Schrijf je nu kosteloos in voor de Azure Stack trial en ontvang:

  • Gratis Azure Stack-testaccount t.w.v. € 150,-
  • € 50,- korting op verbruik van Azure Stack-resources
  • 2 weken Azure Stack zonder verdere verplichtingen
  • Persoonlijke introductie van het portaal

Meld je vandaag nog aan

Wil jij alle voordelen van Azure Stack ervaren voor jouw organisatie? Schrijf je nu in en start met het vormgeven van je eigen hybrid cloudplatform op Azure Stack van Yourhosting. We zijn uiteraard benieuwd naar je ervaringen, daarom nemen we twee weken na de introductie contact met je op.

Azure Stack

Probeer nu gratis*

* Verplicht

We kunnen nu projecten oppakken die we eerder moesten laten lopen. Het Yourhosting Azure Stack platform is daarmee echt een versneller van onze business. Sjoerd Gras van NIPO
IaaS, PaaS en SaaS, Anything as a service

Actievoorwaarden

  • * Het limiet voor het verbruik van resources in het testaccount bedraagt maximaal € 200,-. De eerste € 50,- krijg je volledig gratis.
  • Deze actie is geldig tot 1 april 2018.
  • Per bedrijf mag er maximaal 1 keer gebruik worden gemaakt van deze actie. Mochten er meerdere accounts noodzakelijk zijn, dan gaan we graag in gesprek over de mogelijkheden die wij kunnen bieden;
  • Yourhosting behoudt zich het recht voor om een inschrijving te weigeren
  • Na afloop van de testperiode van 2 weken nemen we contact met je op en wordt de omgeving (inclusief data) verwijderd, tenzij je aangeeft de omgeving te willen behouden.

Prijzen excl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2018

Prijzen incl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2018