logo van microsoft azure

Schaalbare en snelle servers met Azure Cloud Servers


Schaal op en af wanneer je dat wilt met Azure Cloud Servers voor al je toepassingen

Vraag vrijblijvend advies aan

Schaalbare en snelle servers

Investeren in een on-premise omgeving is duur en niet meer van deze tijd. Je wilt ongelimiteerd kunnen opschalen en afschalen zonder grote investeringen vooraf. Snel inspelen op de veranderingen in de markt en in je onderneming is wenselijk. Het is tijd voor Cloud Servers.

Voordelen

Cloud Servers voor alle toepassingen
Schaalbare cloudservers van Azure
Voor elk type workload een Azure cloudserver

Cloud Servers voor alle toepassingen

Met Azure Cloud Servers zet je oplossingen flexibel in, schaal je makkelijk op en af en betaal je alleen voor wat je daadwerkelijk gebruikt. Azure en Azure Stack ondersteunen het virtualiseren van Linux, Windows Server, SQL Server, Oracle, IBM en SAP workloads. Azure is het cloudplatform van Microsoft en biedt uitkomst voor het ontwikkelen en testen van high-end live omgevingen. Azure is zowel bij Microsoft als vanuit ons datacenter te leveren (Azure Stack).

Schaalbare cloudservers van Azure

Met Azure Cloud Servers ben je flexibeler dan met een on-premise oplossing. Je schaalt volledig automatisch op wanneer er een piekbelasting is en zodra de belasting afneemt, schaal je automatisch bij. Afhankelijk van het type virtuele machines dat je kiest, kun je deze verticaal opschalen door het toevoegen van rekenkracht en geheugen, of horizontaal opschalen door het toekennen van extra virtuele machines. Zo betaal je nooit te veel.

Voor elk type workload een Azure cloudserver

Basic A-serie virtuele machines

De Basic A-serie is uitermate geschikt voor ontwikkelworkloads, testservers en andere toepassingen waarvoor geen automatische schaling, load balancing of geheugenintensieve virtuele machines zijn vereist. U kunt voordelig testomgevingen opzetten zonder vooraf investeringen te doen, u betaalt alleen voor wat u gebruikt.

 • Voordelige keuze
 • Snel testomgevingen opzetten

D-serie virtuele machines

Virtuele machines uit de D-serie beschikken over SSD's (solid state drives) en snellere processoren dan de A-serie. Ook zijn ze beschikbaar voor de web- of werkrollen in Azure Cloud Services. Deze serie is ideaal voor toepassingen waarvoor snellere CPU's, betere prestaties van de lokale schijf of grotere geheugens zijn vereist.

 • SSD-opslag
 • Load balancing
 • Automatisch schalen

F-serie virtuele machines

Zeer krachtige virtuele machines gebaseerd op de nieuwste Intel Core-processors. Virtuele machines uit de F-serie zijn geoptimaliseerd voor het berekenen van intensieve workloads en geschikt voor scenario's zoals batchverwerking, webservers, analyses en gaming. De workloads hebben specifieke eisen aan de snelheid van de cores en minder geheugen en schijfruimte nodig. Hier is de F-serie volledig op afgesteld.

 • SSD-opslag
 • Load balancing
 • Automatisch schalen
 • Geschikt voor intensieve workloads

N-serie virtuele machines

De N-serie is een type Azure Virtual Machine met krachtige GPU-mogelijkheden. De tijd dat grafisch intensieve workloads alleen lokaal op zware on-premise machines konden draaien, is voorbij. De N-serie heeft als basis het NVIDIA Tesla-platform evenals de NVIDIA GRID-technologie. Hierdoor wordt de beste grafische ondersteuning geboden die er in de cloud beschikbaar is.

 • SSD-opslag
 • Load balancing
 • Automatisch schalen
 • Geschikt voor grafisch intensieve workloads

G-serie virtuele machines

Deze virtuele machines bevatten de nieuwste Intel-processoren, twee keer zoveel geheugen en vier keer zoveel SSD’s dan de D-serie. De G-serie voorziet in ongeëvenaarde rekenprestaties, meer geheugen en meer lokale SSD-opslag dan elke huidige VM-grootte in de Public Cloud. Dit maakt de G-serie ideaal voor de meest veeleisende toepassingen.

 • SSD-opslag
 • Veel geheugen
 • Load balancing
 • Automatisch schalen

Interesse in Azure Cloud Servers? Bel 038-2305010 of stuur een bericht:

Neem contact op

Waarom Azure Cloud Servers

Schaalbaar

Azure Cloud Servers zijn geschikt voor zowel kleine omgevingen als omgevingen die bestaan uit duizenden virtuele machines. Of je nu moderne toepassingen bouwt of een zeer schaalbare toepassing voor big data, Azure Cloud Servers zijn in meer regio’s beschikbaar dan andere openbare clouddiensten. Je bedrijfsdata is dus altijd dichtbij met als resultaat lage latency en daarmee snellere toegang en betere prestaties.

Betalen naar gebruik

Met Azure Cloud Servers kun je snel op- en afschalen zodat je altijd kunt voldoen aan de vraag en alleen betaalt voor wat je gebruikt. De facturering gaat per minuut en er wordt naar gestreefd om populaire infrastructuurservices zoals berekeningen, opslag en bandbreedte tegen een concurrerende prijs aan te bieden. Je krijgt dus altijd waar voor je geld.

Veilig in de cloud

Sommige organisaties staan nog altijd huiverig tegenover de cloud. Microsoft vervult echter een toonaangevende rol binnen de branche in de bescherming en privacy van je gegevens. Microsoft was de eerste cloudprovider die door de gegevensbeschermingsautoriteiten van de Europese Unie werd erkend voor het streven om aan de strenge EU-privacywetgeving te voldoen. Het Yourhosting Azure Stack-platform draait volledig in onze eigen datacenters in Nederland. Wij zijn ISO- en NEN-gecertificeerd en hebben een zwaar beveiligd netwerk. 

Ontworpen voor ontwikkelaars en IT-beheerders

Iedere ontwikkelaar of IT-professional kan productief zijn met Azure en Azure Stack. Met de geïntegreerde hulpprogramma's, kant-en-klare sjablonen en beheerservices kun je op basis van je bestaande vaardigheden en de technologieën die je al kent, eenvoudiger en sneller zakelijke, mobiele, web- en IoT-apps (Internet of Things) bouwen en beheren. 

 

Waarom Azure & Azure Stack Cloud bij Yourhosting

Cloud computing is meer dan alleen een technische verandering. Het heeft impact op de manier waarop we werken, denken en leven. Yourhosting is expert op het gebied van cloud computing en continu op de hoogte van de nieuwste technologieën. Wij helpen u om uw opties te begrijpen en de juiste beslissingen te nemen. Werk samen met Microsoft en Yourhosting en begin vol vertrouwen met cloud computing.

Samen met u brengen we zorgvuldig uw specifieke behoefte in kaart. We geven advies tijdens het beslissingsproces en de implementatie of nemen deze geheel uit handen. Onze Azure- en Azure Stack-diensten beschikken over een ongekend supportlevel zodat u er nooit alleen voor staat. Het verbruik van de diensten staat op één factuur, voor betaling is geen creditcard vereist.

Microsoft Gold Partner

Wij zijn Microsoft Gold Certified Partner. Deze hoogste status binnen het Microsoft Partner Network wordt toegekend aan partners die voldoen aan zware toelatingseisen op het gebied van klantreferenties, succesvolle implementaties, specialisatie en certificering van medewerkers.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Wij zijn ISO 27001- en NEN 7510-gecertificeerd en voldoen daarmee aan de hoogste, internationale normeisen voor informatiebeveiliging voor alle type organisaties. Kiest u voor een private of hybride cloudoplossing, dan staat uw data in datacenters van Yourhosting op Nederlandse bodem.

Veilig in Azure

Azure voldoet aan een groot aantal internationale, bedrijfs- en landspecifieke nalevingsstandaarden. Grondige externe audits bevestigen dat Azure voldoet aan het strikte beveiligingsbeheer hiervan. Bij Azure Stack (Azure vanuit het datacenter van Yourhosting) zijn onze certificeringen van kracht.

logo voor microsoft gold partners
iso iec 27001 logo voor information security management
Yourhosting is Microsoft Marketmaker Nederland
Yourhosting is #1 internet dienstverlener volgens MT

24/7 ondersteuning en support

24/7 technische ondersteuning

U krijgt 365 dagen per jaar 24/7 ondersteuning via chat, telefoon en tickets van ons technisch supportteam.

Accountbeheer

U krijgt een persoonlijke accountmanager bij wie u terecht kunt voor advies en antwoord op uw vragen.

Eigen lead engineer

Uw eigen lead engineer kent uw workloads en omgeving door en door en biedt waar nodig ondersteuning.

Architectuuradviseurs

Begeleiding bij het (complete) ontwerp van uw cloudomgeving dat voldoet aan de unieke vereisten van uw workload.

SLA-garantie

We ondersteunen onze dienstverlening met een SLA met een responstijd van 15 minuten.

Begeleiding bij de lancering

Onze specialisten zorgen ervoor dat uw cloudomgeving bij oplevering snel en naar behoren werkt.

Management en monitoring

Wij beheren en monitoren uw omgeving proactief zodat we direct kunnen inspringen als dat nodig is.

Ondersteuning bij cloudservices

Wij ondersteunen u bij keuzes voor uw workload en waar nodig voegen we services toe of verwijderen we deze.

Interesse in Azure Cloud Servers?
Bel 038-2305010 of neem contact op via onderstaand formulier