logo van microsoft azure

Altijd een kopie van je omgeving met Cloud Uitwijk


Een kosteneffectieve en geautomatiseerde uitwijkoplossing.

Vraag vrijblijvend advies aan

Een veilige kopie van je bedrijfstoepassingen

Je onderneming kan zich geen downtime veroorloven. Tijdens noodgevallen moet je up and running zijn. Je kunt een secundair datacenter als uitwijkbasis inrichten en onderhouden om je bedrijfstoepassingen te beschermen. Een dure en daardoor niet altijd gewenste oplossing. Wat is het alternatief?

Voordelen

De nieuwe uitwijkoplossing
Een automatisch en gecoördineerd herstel
De voordelen van replicaties naar Azure

De nieuwe uitwijkoplossing

Het krachtige Azure-cloudplatform heeft het alternatief met de hybride uitwijkoplossing Azure Site Recovery. Hiermee repliceer je automatisch de data veilig en versleuteld naar de cloud. Zo is er altijd een up-to-date kopie van je omgeving. Je bepaalt zelf waar de data naartoe gaat, Azure Public of Azure Stack vanuit ons datacenter. Grote investeringen vooraf zijn niet nodig, je betaalt alleen wat je gebruikt. Heb je al een secundaire omgeving? Ook dan kun je gebruikmaken van Azure Site Recovery.

Een automatisch en gecoördineerd herstel

Bang dat je primaire omgeving uitvalt? Dat is niet nodig. Azure Site Recovery coördineert en beheert de continue replicatie van gegevens en speelt automatisch een herstelscenario af tijdens noodgevallen. Je beschermt de virtuele- en fysieke servers en kiest zelf waarnaar je de data repliceert.

Je gebruikt Azure cloud of je reeds ingerichte secundaire omgeving als herstelsite. Via de Microsoft Azure Portal maakt je zelf of met onze ondersteuning plannen voor het herstel na een noodgeval. Zelfs wanneer je onderneming met complexe werkvolumes met meerderde lagen werkt. De plannen kunnen zo eenvoudig of geavanceerd zijn als nodig is voor je bedrijfsbehoeften. Bovendien kun je de plannen op elk gewenst moment testen zonder de services in de primaire omgeving te verstoren.

De voordelen van replicaties naar Azure

De replicatie naar de Azure of Azure Stack Cloud biedt nieuwe mogelijkheden. Kies voor het perfecte uitwijkscenario bij een noodgeval of wijk tijdelijk uit bij pieken in de vraag. Je krijgt volledig inzicht in de workloads met de uitvoer van reports en analyses. Daarnaast voer je ontwikkelingstests uit op nieuwe versies van toepassingen en stel je ze vervolgens naadloos in voor productie in je omgeving. Dit heeft geen invloed op de gebruikers. Met Azure Site Recovery wordt de status doorlopend en op afstand gecontroleerd vanaf Azure of Azure Stack. Alle communicatie met Azure & Azure Stack is daarbij versleuteld.

Interesse in Cloud Uitwijk? Bel 038-2305010 of stuur een bericht:

Neem contact op

Waarom Cloud Uitwijk

Bespaar kosten met uitwijk naar de cloud

Je betaalt alleen voor de storage die je daadwerkelijk gebruikt. Zodra uitwijken naar de cloud nodig is, betaal je pas voor de virtuele machines als ze worden gestart. Als de primaire omgeving is hersteld, worden de virtuele machines weer uitgezet. Een pay-per-use model waarmee je niet hoeft te investeren in een volledige disaster recovery-omgeving.

Automatisch herstel na een noodgeval

Automatiseer een geordend herstel in het geval van uitval in het primaire datacenter. Maak eenvoudig plannen via de klassieke Microsoft Azure Portal. De plannen kunnen zo eenvoudig of geavanceerd zijn als nodig is voor je bedrijfsbehoeften, inclusief de uitvoering van aangepaste Windows PowerShell-scripts en Azure Automation-runbooks, en pauzes voor handmatige tussenkomst.

Aanpasbare herstelplannen

Je onderneming en omgeving zitten niet stil. Dit vraagt om een flexibele uitwijkoplossing. Met Azure Site Recovery kun je de plannen voor herstel na een noodgeval op elk moment aanpassen. Je kunt het nieuwe plan vervolgens probleemloos testen, want de services op de primaire locatie worden niet verstoord.

Testen zonder gevolgen

Daarnaast voer je ontwikkelingstests uit op nieuwe versies van toepassingen met kopieën van live gegevens. De nieuwe versie stel je vervolgens naadloos in. Om volledig inzicht te krijgen voer je rapporten en analyses uit op de kopieën van Azure, zonder dat dit invloed heeft op de gebruikers. 

Beveiligde verbinding met Azure

Met Azure Site Recovery wordt de status doorlopend en op afstand gecontroleerd vanaf Azure of Azure Stack. Alle communicatie met Azure & Azure Stack is versleuteld. Bij replicatie naar Azure of Azure Stack als secundaire locatie zijn je gegevens versleuteld. 

 

Waarom Azure & Azure Stack Cloud bij Yourhosting

Cloud computing is meer dan alleen een technische verandering. Het heeft impact op de manier waarop we werken, denken en leven. Yourhosting is expert op het gebied van cloud computing en continu op de hoogte van de nieuwste technologieën. Wij helpen u om uw opties te begrijpen en de juiste beslissingen te nemen. Werk samen met Microsoft en Yourhosting en begin vol vertrouwen met cloud computing.

Samen met u brengen we zorgvuldig uw specifieke behoefte in kaart. We geven advies tijdens het beslissingsproces en de implementatie of nemen deze geheel uit handen. Onze Azure- en Azure Stack-diensten beschikken over een ongekend supportlevel zodat u er nooit alleen voor staat. Het verbruik van de diensten staat op één factuur, voor betaling is geen creditcard vereist.

Microsoft Gold Partner

Wij zijn Microsoft Gold Certified Partner. Deze hoogste status binnen het Microsoft Partner Network wordt toegekend aan partners die voldoen aan zware toelatingseisen op het gebied van klantreferenties, succesvolle implementaties, specialisatie en certificering van medewerkers.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Wij zijn ISO 27001- en NEN 7510-gecertificeerd en voldoen daarmee aan de hoogste, internationale normeisen voor informatiebeveiliging voor alle type organisaties. Kiest u voor een private of hybride cloudoplossing, dan staat uw data in datacenters van Yourhosting op Nederlandse bodem.

Veilig in Azure

Azure voldoet aan een groot aantal internationale, bedrijfs- en landspecifieke nalevingsstandaarden. Grondige externe audits bevestigen dat Azure voldoet aan het strikte beveiligingsbeheer hiervan. Bij Azure Stack (Azure vanuit het datacenter van Yourhosting) zijn onze certificeringen van kracht.

logo voor microsoft gold partners
iso iec 27001 logo voor information security management
Yourhosting is Microsoft Marketmaker Nederland
Yourhosting is #1 internet dienstverlener volgens MT

24/7 ondersteuning en support

24/7 technische ondersteuning

U krijgt 365 dagen per jaar 24/7 ondersteuning via chat, telefoon en tickets van ons technisch supportteam.

Accountbeheer

U krijgt een persoonlijke accountmanager bij wie u terecht kunt voor advies en antwoord op uw vragen.

Eigen lead engineer

Uw eigen lead engineer kent uw workloads en omgeving door en door en biedt waar nodig ondersteuning.

Architectuuradviseurs

Begeleiding bij het (complete) ontwerp van uw cloudomgeving dat voldoet aan de unieke vereisten van uw workload.

SLA-garantie

We ondersteunen onze dienstverlening met een SLA met een responstijd van 15 minuten.

Begeleiding bij de lancering

Onze specialisten zorgen ervoor dat uw cloudomgeving bij oplevering snel en naar behoren werkt.

Management en monitoring

Wij beheren en monitoren uw omgeving proactief zodat we direct kunnen inspringen als dat nodig is.

Ondersteuning bij cloudservices

Wij ondersteunen u bij keuzes voor uw workload en waar nodig voegen we services toe of verwijderen we deze.

Interesse in Cloud Uitwijk?
Bel 038-2305010 of neem contact op via onderstaand formulier