logo van microsoft azure

Je infrastructuur in veilige handen met Managed Azure


Alle mogelijkheden van Azure & Azure Stack met de support van Yourhosting

Vraag vrijblijvend advies aan

Je infrastructuur in veilige handen

Een IT-omgeving draaiende houden is een kostbare investering. Je kunt de fysieke infrastructuur natuurlijk uitbesteden aan een aanbieder. Maar wie kies je? Is diegene te vertrouwen en begrijpt hij jou en je business? Want je wilt meebeslissen, de beste support krijgen en niet te veel betalen.

Voordelen

Clouddiensten van betrouwbare partners
Eén platform voor al je zakelijke behoeften
Van traditioneel naar cloud

Clouddiensten van betrouwbare partners

Werk samen met Microsoft en Yourhosting en begin vol vertrouwen met cloud computing. Wij helpen om je opties te begrijpen en de juiste beslissingen te maken. Met Managed Azure ontwikkel jij zelf of ontwikkelt Yourhosting een ict-infrastructuur of applicatie-infrastructuur die aansluit op je behoeften. De omgeving draait in Microsoft Azure dat voldoet aan een groot aantal internationale, bedrijfsspecifieke en landspecifieke nalevingsstandaarden. Het Azure-platform biedt alles wat je nodig hebt met de support van Yourhosting.

Eén platform voor al je zakelijke behoeften

De voordelen van het cloudplatform van Microsoft met advies en begeleiding van Nederlandse dienstverlener Yourhosting komen samen in Managed Azure. We geven advies tijdens het beslissingsproces en de implementatie of nemen deze geheel uit handen. Je infrastructuur draait op Microsoft Azure of op Azure Stack in ons datacenter. Je hoeft je niet meer druk te maken over de fysieke componenten of vooraf dure investeringen te doen.

Van traditioneel naar cloud

Wanneer je kiest voor Managed Azure of Azure Stack verplaats je de huidige IT-omgeving naar het datacenter van Microsoft of naar het datacenter van Yourhosting. In Azure kun je virtuele machines kiezen met de meest gangbare software. Deze gestandaardiseerde virtuele machines vormen de basis van de workloads in je omgeving. Je kunt het beheer hiervan geheel of deels uitbesteden naar Yourhosting. Met Managed Azure schaal je gemakkelijk op en af. Je betaalt dus alleen voor wat je daadwerkelijk gebruikt.

Interesse in Managed Azure? Bel 038-2305010 of stuur een bericht:

Neem contact op

Waarom Managed Azure

Hogere IT-flexibiliteit

Sommige cloudproviders laten je kiezen tussen je lokale datacenter en de cloud. Dit geldt niet voor Azure. Azure kan eenvoudig worden geïntegreerd met je bestaande IT-omgeving met hybride database- en opslagoplossingen, gegevensopslag- en versleutelingsfuncties. Zo zijn je workloads beschikbaar waar en wanneer je ze nodig hebt.

Betrouwbare infrastructuur

Als ondernemer moet je een cloudprovider kunnen toevertrouwen met je meest waardevolle bezit: je bedrijfsgegevens. Microsoft en Yourhosting voldoen aan de belangrijkste nalevingsstandaarden voor betrouwbaarheid, beveiliging en privacy. De certificeringen van Yourhosting gelden bij data in ons datacenter (Azure Stack). 

Support van gekwalificeerde dienstverlener

Yourhosting bedient al meer dan 15 jaar de zakelijke markt en is Microsoft Gold Certified Partner. Deze hoogste status binnen het Microsoft Partner Network wordt toegekend aan partners die voldoen aan zware toelatingseisen. Onze Microsoft-gecertificeerde technici staan 365 dagen per jaar, 24/7 voor je klaar met professionele support.

Voorspelbare en flexibele kosten

Bij Azure betaal je per gebruik, zo kun je snel omhoog en omlaag schalen en voldoe je altijd aan de vraag. Dankzij het streven om populaire infrastructuurservices zoals berekeningen, opslag en bandbreedte aan te bieden tegen een concurrerende prijs, krijg je altijd waar voor je geld.

 

Waarom Azure & Azure Stack Cloud bij Yourhosting

Cloud computing is meer dan alleen een technische verandering. Het heeft impact op de manier waarop we werken, denken en leven. Yourhosting is expert op het gebied van cloud computing en continu op de hoogte van de nieuwste technologieën. Wij helpen u om uw opties te begrijpen en de juiste beslissingen te nemen. Werk samen met Microsoft en Yourhosting en begin vol vertrouwen met cloud computing.

Samen met u brengen we zorgvuldig uw specifieke behoefte in kaart. We geven advies tijdens het beslissingsproces en de implementatie of nemen deze geheel uit handen. Onze Azure- en Azure Stack-diensten beschikken over een ongekend supportlevel zodat u er nooit alleen voor staat. Het verbruik van de diensten staat op één factuur, voor betaling is geen creditcard vereist.

Microsoft Gold Partner

Wij zijn Microsoft Gold Certified Partner. Deze hoogste status binnen het Microsoft Partner Network wordt toegekend aan partners die voldoen aan zware toelatingseisen op het gebied van klantreferenties, succesvolle implementaties, specialisatie en certificering van medewerkers.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Wij zijn ISO 27001- en NEN 7510-gecertificeerd en voldoen daarmee aan de hoogste, internationale normeisen voor informatiebeveiliging voor alle type organisaties. Kiest u voor een private of hybride cloudoplossing, dan staat uw data in datacenters van Yourhosting op Nederlandse bodem.

Veilig in Azure

Azure voldoet aan een groot aantal internationale, bedrijfs- en landspecifieke nalevingsstandaarden. Grondige externe audits bevestigen dat Azure voldoet aan het strikte beveiligingsbeheer hiervan. Bij Azure Stack (Azure vanuit het datacenter van Yourhosting) zijn onze certificeringen van kracht.

logo voor microsoft gold partners
iso iec 27001 logo voor information security management
Yourhosting is Microsoft Marketmaker Nederland
Yourhosting is #1 internet dienstverlener volgens MT

24/7 ondersteuning en support

24/7 technische ondersteuning

U krijgt 365 dagen per jaar 24/7 ondersteuning via chat, telefoon en tickets van ons technisch supportteam.

Accountbeheer

U krijgt een persoonlijke accountmanager bij wie u terecht kunt voor advies en antwoord op uw vragen.

Eigen lead engineer

Uw eigen lead engineer kent uw workloads en omgeving door en door en biedt waar nodig ondersteuning.

Architectuuradviseurs

Begeleiding bij het (complete) ontwerp van uw cloudomgeving dat voldoet aan de unieke vereisten van uw workload.

SLA-garantie

We ondersteunen onze dienstverlening met een SLA met een responstijd van 15 minuten.

Begeleiding bij de lancering

Onze specialisten zorgen ervoor dat uw cloudomgeving bij oplevering snel en naar behoren werkt.

Management en monitoring

Wij beheren en monitoren uw omgeving proactief zodat we direct kunnen inspringen als dat nodig is.

Ondersteuning bij cloudservices

Wij ondersteunen u bij keuzes voor uw workload en waar nodig voegen we services toe of verwijderen we deze.

Interesse in Managed Azure?
Bel 038-2305010 of neem contact op via onderstaand formulier