logo van microsoft azure

Veilige cloudopslag met Azure Storage


Kostenefficiënte storage met de beste prestaties

Vraag vrijblijvend advies aan

Je data veilig opgeslagen

De hoeveelheid data groeit sneller dan ooit en dat brengt de nodige uitdagingen met zich mee. Het managen en beheren van dataopslag is een tijdrovende klus. Kosten en betrouwbaarheid spelen een grote rol bij de keuze van de beste oplossing voor je business.

Voordelen

Veilige cloudopslag met lage kosten
Azure Storage voor de beste prestaties
Voor elk type workload een Azure cloudserver

Veilige cloudopslag met lage kosten

Azure Storage-services zijn ontworpen voor ontwikkelaars, IT-beheerders en bedrijven die hun data eenvoudig, effectief en kostenefficiënt willen beheren. Azure Storage is veilig, geschikt voor de public, hybride en private cloud en je betaalt alleen voor wat je verbruikt.

Azure Storage voor de beste prestaties

De services van Azure Storage hebben een snellere toegang, hogere beschikbaarheid en leveren betere prestaties dan de meeste andere cloudopslagdiensten. Zo biedt geo-redundantie automatische replicatie voor een lage latency en maximale beschikbaarheid.

Opslagservices van Azure Storage

Blob Storage

Ongestructureerde gegevens

Blob Storage deelt gegevens in op basis van gebruik. Veelgebruikte gegevens slaat u op in de Hot Storage-laag. Een laag die geoptimaliseerd is voor gegevens die regelmatig worden geopend. Gegevens met een lange levensduur die u weinig gebruikt, slaat u voordeliger op in de Cold Storage-laag tegen lagere opslagkosten. U profiteert dus van een hoge beschikbaarheid en lage opslagkosten.

U betaalt alleen voor wat u gebruikt, waardoor u meer bespaart dan bij gebruik van lokale opslagopties en u niet in hardware hoeft te investeren.

 • Betaalbaar alternatief voor traditionele back-upopslag
 • Hot-storage met hoge beschikbaarheid voor de opslag van veelgebruikte gegevens
 • Cold-storage voor voordelig opslaan van weinig gebruikte gegevens
 • Uw data is altijd veilig zowel bij overdracht als in rust

File Storage

Bestandsshares

Maak vanaf elke locatie een beveiligde koppeling met Azure File Storage. Hiermee host u workloadgegevens met een hoge beschikbaarheid in de cloud. U migreert uw on-premise toepassingen eenvoudig naar Azure zonder dat u uw data hoeft te wijzigen.

 • Toegankelijk vanaf on-premise omgevingen en cloudservers
 • Migreren van toepassingen die met fileshares werken naar de cloud zonder code te wijzigen
 • Moderne toepassingen integreren is mogelijk
 • Maakt het hosten van workload data met een hoge beschikbaarheid eenvoudiger

Table Storage

NoSQL-gegevens

Azure Table Storage is een service waarmee gestructureerde NoSQL-gegevens worden opgeslagen in de cloud. Het ontwerp is schemaloos, wat inhoudt dat u de gegevens eenvoudig aanpast naarmate de behoefte van uw toepassing verandert. Zo verloopt deze toegang snel en kostenefficiënt. Table Storage is doorgaans aanzienlijk goedkoper dan traditionele SQL voor vergelijkbare gegevensvolumes.

 • Hoge beschikbaarheid en maximaal schaalbaar
 • Geen overheadkosten maar pay-per-use
 • Stabiele performance, ook bij grootschalig gebruik

Queue Storage

Onverwacht piekverkeer

Met Azure Queue Storage kunt u onverwachte pieken in het verkeer laten afhandelen en voorkomt u dat servers overbelast raken door een onverwacht grote hoeveelheid aanvragen. Inkomende aanvragen worden in een wachtrij (buffer) geplaatst tot de servers alle aanvragen hebben verwerkt. Dit voorkomt dat uw toepassingen stoppen met werken door pieken in het verkeer. Uw toepassingen zijn beter schaalbaar en minder foutgevoelig in afhandeling van data.

 • Effectief toepassingen schalen op basis van verkeer
 • Dynamisch toewijzen van resources
 • Toepassingen die pieken in verkeer kunnen verwerken
 • Flexibelere toepassingen bouwen

Premium Storage

Lage latency en hoge I/O-prestaties

Een opslagservice die op SSD is gebaseerd en intensieve bedrijfworkloads in de cloud ondersteunt. Uw gegevens worden automatisch gerepliceerd voor bescherming tegen onverwachte hardware storingen en zijn beschikbaar wanneer nodig. Premium Storage slaat hiervoor drie replica's van uw gegevens op binnen dezelfde regio. Eventueel leveren wij ook speciaal ontworpen virtuele machines voor nog betere schrijfprestaties van uw applicaties, waarmee u het maximale uit Premium Storage haalt.

 • Uitermate geschikt voor I/O-intensieve toepassingen
 • Meerdere replica’s van uw data
 • Verbeterde beschikbaarheid met hoge schrijfprestaties
 • Hoge fouttoleranties met de nieuwste SMB-protocollen

StorSimple

Hybride oplossing voor cloudopslag

Een complete hybride cloudopslagoplossing die voldoet aan alle eisen op het gebied van prestaties en capaciteit. Een combinatie van voordelige opslag van inactieve data met de beste prestaties voor uw bedrijfskritische data. U kunt uw lokale data synchroniseren naar een public, private of hybride cloud. Zo beheert u eenvoudig de data voor uw onderneming, bijkantoor of filiaal, waarvoor een network-attached storage (NAS) nodig is.

 • Opslaginfrastructuur consolideren
 • Aparte locaties (filialen) bijhouden
 • Kostenefficiënte verdeling van cold en hot data
 • Gegevensbeheer automatiseren in de hele onderneming
 • Noodherstel versnellen, naleving verbeteren
 • Maak IT flexibeler om uw core business te ondersteunen

Interesse in Azure Storage? Bel 038-2305010 of stuur een bericht:

Neem contact op

Waarom Azure Storage

Zeer schaalbaar en wereldwijd toegankelijk

Azure Storage voldoet aan de groeiende behoefte aan gegevensopslag. Of je nu moderne toepassingen bouwt of een schaalbare toepassing voor big data, Azure Storage kan het aan. Azure Storage is in meer regio's beschikbaar dan andere openbare clouddiensten. De gegevens zijn opgeslagen op de beste plek voor je bedrijf en je bent dichter in de buurt van je klanten. Dit zorgt voor snellere toegang en betere prestaties.

Hoge beschikbaarheid tegen lage kosten

Azure Storage repliceert je gegevens automatisch en bewaart meerdere kopieën in één regio of wereldwijd met geo-redundantie, als bescherming tegen onverwachte hardware storingen. Uiteraard betaal je alleen voor wat je gebruikt zodat je aan budget- en bedrijfsbehoeften voldoet. Gegevens die je weinig gebruikt sla je tegen een lagere prijs op met Blob Storage-accounts.

Een beveiligingsniveau kiezen

Azure Storage biedt verschillende beveiligingsmogelijkheden om je gegevens te beschermen. Je hebt de keuze uit standaardverificatiemechanismen, versleuteling van ongebruikte gegevens aan de client- of serverzijde of machtigingen voor beperkte toegang tot gegevens. In het Trust Center van Microsoft kun je alles lezen over security en compliancy.

Zakelijke toepassingen uitvoeren

Met Premium Storage biedt Azure je de mogelijkheid om veeleisende bedrijfstoepassingen over te zetten naar de cloud. De doorvoer per virtuele machine is ongekend met een latency van minder dan één milliseconde voor leesbewerkingen.

Ontworpen voor ontwikkelaars en IT-beheerders

Gebruik Azure Storage om het ontwikkelen van cloudtoepassingen te vergemakkelijken en toepassingen snel over te zetten. Open gegevens met een intuïtieve REST API, bouw snel toepassingen voor Azure Storage met een eersteklas clientbibliotheek voor ondersteuning van talen en platformen en gebruik PowerShell en de Azure-opdrachtregelinterface voor veel verschillende hulpprogramma’s.

 

Waarom Azure & Azure Stack Cloud bij Yourhosting

Cloud computing is meer dan alleen een technische verandering. Het heeft impact op de manier waarop we werken, denken en leven. Yourhosting is expert op het gebied van cloud computing en continu op de hoogte van de nieuwste technologieën. Wij helpen u om uw opties te begrijpen en de juiste beslissingen te nemen. Werk samen met Microsoft en Yourhosting en begin vol vertrouwen met cloud computing.

Samen met u brengen we zorgvuldig uw specifieke behoefte in kaart. We geven advies tijdens het beslissingsproces en de implementatie of nemen deze geheel uit handen. Onze Azure- en Azure Stack-diensten beschikken over een ongekend supportlevel zodat u er nooit alleen voor staat. Het verbruik van de diensten staat op één factuur, voor betaling is geen creditcard vereist.

Microsoft Gold Partner

Wij zijn Microsoft Gold Certified Partner. Deze hoogste status binnen het Microsoft Partner Network wordt toegekend aan partners die voldoen aan zware toelatingseisen op het gebied van klantreferenties, succesvolle implementaties, specialisatie en certificering van medewerkers.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Wij zijn ISO 27001- en NEN 7510-gecertificeerd en voldoen daarmee aan de hoogste, internationale normeisen voor informatiebeveiliging voor alle type organisaties. Kiest u voor een private of hybride cloudoplossing, dan staat uw data in datacenters van Yourhosting op Nederlandse bodem.

Veilig in Azure

Azure voldoet aan een groot aantal internationale, bedrijfs- en landspecifieke nalevingsstandaarden. Grondige externe audits bevestigen dat Azure voldoet aan het strikte beveiligingsbeheer hiervan. Bij Azure Stack (Azure vanuit het datacenter van Yourhosting) zijn onze certificeringen van kracht.

logo voor microsoft gold partners
iso iec 27001 logo voor information security management
Yourhosting is Microsoft Marketmaker Nederland
Yourhosting is #1 internet dienstverlener volgens MT

24/7 ondersteuning en support

24/7 technische ondersteuning

U krijgt 365 dagen per jaar 24/7 ondersteuning via chat, telefoon en tickets van ons technisch supportteam.

Accountbeheer

U krijgt een persoonlijke accountmanager bij wie u terecht kunt voor advies en antwoord op uw vragen.

Eigen lead engineer

Uw eigen lead engineer kent uw workloads en omgeving door en door en biedt waar nodig ondersteuning.

Architectuuradviseurs

Begeleiding bij het (complete) ontwerp van uw cloudomgeving dat voldoet aan de unieke vereisten van uw workload.

SLA-garantie

We ondersteunen onze dienstverlening met een SLA met een responstijd van 15 minuten.

Begeleiding bij de lancering

Onze specialisten zorgen ervoor dat uw cloudomgeving bij oplevering snel en naar behoren werkt.

Management en monitoring

Wij beheren en monitoren uw omgeving proactief zodat we direct kunnen inspringen als dat nodig is.

Ondersteuning bij cloudservices

Wij ondersteunen u bij keuzes voor uw workload en waar nodig voegen we services toe of verwijderen we deze.

Interesse in Azure Storage?
Bel 038-2305010 of neem contact op via onderstaand formulier