- 20 mei 2016

Basisinstallatie Office 365: een dagje óp de schermen

Kort geleden hebben we een video opgenomen waarin Sanne je uitlegt hoe we je bij de gratis basisinstallatie van Office 365 kunnen helpen. Sanne vertelt je in dit blog graag wat meer over deze ervaring en hoe het er eigenlijk aan toe ging tijdens deze dag!

Toen ik hoorde dat ik de hoofdrol mocht spelen in een video, begon ik direct te dromen. Rode lopers, mensen op straat die om mijn handtekening vragen en gala’s met champagnefonteinen. Ik gok dat die rode lopers en champagnefonteinen nog wel even op zich laten wachten, maar ik vond het schieten van de video zo leuk, dat ik jullie er graag meer over vertel!

Op een donderdagochtend was het zover. De filmploeg van Café Noir kwam om 9.00 uur binnen. Ze startten met het verkennen van de omgeving en het bepalen van de beste filmspot, waarna alles werd klaargezet. Ik begon intussen al behoorlijk zenuwachtig te worden. Ik nam de tekst nog een paar keer door, sprayde wat deo onder mijn oksels en deed mijn schietgebedjes, for what it’s worth. ‘Krijg alsjeblieft geen black out, krijg alsjeblieft geen black out’.

Let the games begin..

Om 10.30 uur was go-time. ‘Sanne kom je?’. Met een rood hoofd liep ik naar mijn plaats voor de camera, op een kruisje van tape. De filmploeg was erg relaxt, waardoor ik me al snel op mijn gemak voelde. Ik had even wat tijd nodig om in te komen, dus er zijn volgens mij wel 50 takes gemaakt. ‘Praat nog maar wat harder en enthousiaster’, zeiden ze. Ik dacht dat het hele bedrijf me kon horen, maar daar heb ik me niet zoveel van aangetrokken. Na een paar takes en wat goede tips van de filmploeg, begon ik het steeds leuker te vinden en voelde ik mij helemaal de ster. De camera reed op een rails langzaam van links naar rechts, om het beeld speels te maken en het diepte te geven.

Basisinstallatie Office 365

Een paar uur later en honderden takes verder stond mijn gedeelte erop. De filmploeg ging verder met een opname van een klantgesprek met mijn collega Tom. Andere collega’s van het Microsoft-team zaten naast- of tegenover hem, gewoon aan het werk. Nee, dat zijn geen acteurs! Deze knappe mensen zijn écht mijn collega’s 🙂 Om 17.30 uur stond alles erop en was de filmdag ten einde. Iedereen gesloopt, maar wel voldaan.

Eindresultaat

Een week later lag de ruwe versie van de film al op onze deurmat. Het was gek, maar ook erg leuk om jezelf terug te zien op beeld. Al met al was het een mooi avontuur, met een mooi resultaat. Ik vond het erg leuk om te werken met de filmploeg van Café Noir en ben hartstikke trots op het eindresultaat. Het Microsoft-team in actie!

Benieuwd naar de video? Je vindt hem op onze website. Hier lees je ook meer over Office 365!

Samenvatting
Basisinstallatie Office 365: een dagje óp de schermen
Naam artikel
Basisinstallatie Office 365: een dagje óp de schermen
Beschrijving
Kort geleden hebben we een video opgenomen waarin Sanne je uitlegt hoe we je bij de gratis basisinstallatie van Office 365 kunnen helpen. Sanne vertelt je in dit blog graag wat meer over deze ervaring en hoe het er eigenlijk aan toe ging tijdens deze dag!
Auteur
Naam organisatie
Yourhosting
Logo organisatie

Dit artikel delen op social media

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Reageer op deze post

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *