- 08 oktober 2019

Top 10: best gelezen blogs van deze zomer (2019)

Was je op vakantie of juist erg druk vanwege de vakantieperiode deze zomer? Dan kan het zijn dat je blogs gemist hebt. Daarom hebben we alle best gelezen blogs van deze zomer in een top 10 gezet voor je. Welke is jouw favoriet?

1.      Voorkom e-mailspoofing met het SPF-record

Bij e-mailspoofing krijg je vaak een mail van jezelf, terwijl je die niet verstuurd hebt. Je kunt dit voorkomen door je SPF-records te wijzigen. In ons blog leggen we je uit wat spoofing is en hoe je het voorkomt.

2.      DNS: Wat is het en hoe stel je het in?

DNS is een onderwerp dat soms veel vragen oproept. Daarom heeft een medewerker van onze technische helpdesk de tijd genomen om alle ins-en-outs van DNS in een blog te gieten.

3.      Welk SSL-certificaat heb ik nodig? [Infographic]

We hebben afgelopen zomer meerdere infographics gemaakt om onderwerpen als SSL en VPS beter uit te leggen. Met de infographic ‘Welk SSL-certificaat heb ik nodig?’ maak jij gemakkelijk de overweging voor het juiste SSL-certificaat.

4.      Je eigen WordPress-website maken: de basis

WordPress is een erg populair CMS en biedt veel mogelijkheden. Soms zijn de mogelijkheden zo overweldigend, dat je niet goed weet waar je moet beginnen. In dit blog leggen we je uit hoe jij ervoor zorgt dat de basis van jouw WordPress-website als een huis staat.

5.      Voordelen van een betaald SSL-certificaat

SSL-certificaten heb je in verschillende soorten en maten. Maar wat maakt een betaald SSL-certificaat nu beter dan een gratis variant? Dat leggen we je uit in dit blog.

6.      Een website maken, hoe start ik? [Stappenplan]

De maand augustus stond in het teken van een website beginnen. In het blog leggen we je uit hoe je nu een website maakt. Want hoe vanzelfsprekend het soms ook lijkt, er komen nog aardig wat stappen aan te pas.

7.      Tips voor een afwezigheidsbericht

Gedurende de vakantieperiode kreeg je er misschien wel mee te maken: het afwezigheidsbericht. Hoewel je buiten de vakantieperiode misschien minder snel een afwezigheidsbericht instelt, is het alsnog handig als je bijvoorbeeld ziek bent of gewoon vrij bent.

8.      Webshop beginnen in 2019: 11 stappen (longread)

Droom je van een eigen webshop, maar weet je niet goed waar en hoe je moet beginnen? In dit blog leggen we je tot in detail uit wat er allemaal bij het starten van een webshop komt kijken.

9.      Wat is VPS? [Infographic]

Met een VPS (Virtual Private Server) heb jij een eigen gedeelte van de server waar jouw website/applicatie op draait. Wat voor voordelen dat biedt en hoe dit nu precies werkt, leggen we uit in een overzichtelijke infographic.

10. Je eigen blog maken? Volg deze 7 stappen!

Bloggen is een manier om jouw kennis en expertise te delen met de wereld. Ook dit blog hoorde bij de augustus ‘Website beginnen’-maand en bij de best gelezen blogs van deze zomer. We leggen weer stap-voor-stap uit hoe jij aan de slag gaat met jouw eigen blog.

Samenvatting
Top 10 best gelezen blogs van deze zomer (2019)
Naam artikel
Top 10 best gelezen blogs van deze zomer (2019)
Beschrijving
In dit blog nemen wij de tien best gelezen blogs van afgelopen zomer met je door. Misschien heb je een blog gemist vanwege vakantie of drukte, dus nu heb je de kans om weer up-to-date te zijn.
Auteur
Naam organisatie
Yourhosting
Logo organisatie

Dit artikel delen op social media

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Reageer op deze post

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *