- 21 december 2017

Binnen een dag live met MijnWebsite

V.O.F. Wiggelo te Dodewaard is een agrarisch familiebedrijf met melkvee en fruitteelt. Zij ontwikkelden een innovatieve oplossing om schade aan fruitkisten in het transport tegen te gaan. “Wij willen meer fruitbedrijven laten profiteren van onze oplossing, daarom hebben wij met MijnWebsite een website ingericht”, vertelt Sven Wiggelo.

“Wanneer fruit op transport gaat, worden de kisten door middel van pompwagens met standaardlepels verplaatst in de vrachtwagen. Deze lepels zijn soms net te kort en daardoor niet geschikt voor alle soorten kisten, hierdoor lopen fruitkisten en pallets schade op. Met de verlenglepels van V.O.F. Wiggelo is dit verleden tijd.”

Eenvoudig informeren

Op hun website informeert en enthousiasmeert V.O.F. Wiggelo haar bezoekers. De inrichting van de website was eenvoudig te bepalen door het drag & drop-functie van MijnWebsite. “Wij kozen voor een zakelijk en overzichtelijk design waar ruimte is om met video’s de voordelen van onze oplossing te laten zien”, aldus Sven.

Slechts vier uurtjes werk

Het maken van de website heeft Sven slechts vier uur van zijn tijd gekost. “Het werk zat hem voornamelijk in het schrijven van de teksten en het uitproberen van diverse templates. Voor ieder type website is er namelijk een template beschikbaar. Toen ik eenmaal besloten had, stond de website in één klik live.”

De website uitbreiden

Via de website kunnen bezoekers contact opnemen met V.O.F. Wiggelo om de verlenglepels te bestellen. Sven vertelt: “In de toekomst willen we de website nog uitbreiden met reviews van bedrijven. Wanneer zij hun ervaringen met de verlenglepels delen, worden nieuwe bezoekers weer verder geïnformeerd”.

Samenvatting
Binnen een dag live met MijnWebsite
Naam artikel
Binnen een dag live met MijnWebsite
Beschrijving
Lees hoe V.O.F. Wiggelo binnen vier uur hun website online had met behulp van MijnWebsite. De inrichting van de website was eenvoudig te bepalen door het drag & drop-functie.
Auteur
Naam organisatie
Yourhosting
Logo organisatie

Dit artikel delen op social media

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Reageer op deze post

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *