- 06 juli 2020

Dé Webshop Weekly Winner: MVEA-bedrijfskleding!

Bij de Webshop Weekly daagt Yourhosting klanten uit om hun eigen webshop op te zetten. Eén van de deelnemers van de Webshop Weekly was MVEA-bedrijfskleding. Zij besloten zich ook voor de verkiezing tot ‘Webshop Weekly Winner’ in te schrijven en eindigden op de eerste plek. Hoe MVEA hun webshop zo mooi heeft gemaakt, lees je in dit blog.

MijnWebsite Winkel: “Het is heel makkelijk op te bouwen”

Erik Aarts, eigenaar van MVEA-bedrijfskleding, heeft zijn webshop www.mvea-bedrijfskleding.nl zelf gebouwd: “Voordat de Webshop Weekly begon heb ik zelf mijn website in elkaar gezet met MijnWebsite en vervolgens het webshopgedeelte met MijnWebsite Winkel. Het werkt hetzelfde: niet te veel poespas en makkelijk op te bouwen en om mee aan de gang te gaan.”

Erik geeft als tip: “Je moet vooral een doel voor ogen hebben waar het allemaal aan moet voldoen. Is de webshop voor erbij of is het echt je hoofddoel?”

Andere voordelen MijnWebsite Winkel

Het pakket dat Erik koos voor zijn website, is het MijnWebsite Winkel Pro pakket. Je kunt dan namelijk onbeperkt producten toevoegen.

“Het ziet eruit zoals je wilt”

“Ik ben er heel blij mee. Het voordeel van MijnWebsite is dat je makkelijk sleept met items naar de juiste posities en deze ook makkelijk kopieert. Zelfs hele pagina’s kun je kopiëren. De afbeeldingen zien er strak uit omdat ze hetzelfde formaat worden, dat doet het systeem. Het ziet er uit zoals je wilt. Daar krijg ik veel positieve reacties over.”

Meer over MijnWebsite Winkel

Maar dat zijn volgens Erik niet de enige voordelen van MijnWebsite Winkel: “Ik kan het rustig uit handen geven nadat ik het gebouwd heb. Mijn dochter beheert het nu gedurende de Corona-tijd bijvoorbeeld,” geeft Erik aan. “En je kunt ook makkelijk nieuwsbrieven en geautomatiseerde mails sturen.”

MijnWebsite Winkel vs. WordPress WooCommerce

Erik geeft aan dat als je echt een grote website wil en deze wil linken aan een EAP-systeem, WordPress WooCommerce misschien geschikter is. Maar, geeft Erik aan: “Als je er zelf mee aan de slag wil is MijnWebsite Winkel makkelijker dan WordPress WooCommerce. Je kan je webshop integreren in je MijnWebsite-website of één naast je gewone website draaien door twee domeinnamen te nemen. Dat heb ik, vanuit de website kun je bij mijn webshop komen, maar het is ook een op zichzelf staande site.”

Webshop Weekly: “Goed om te doen”

MVEA-bedrijfskleding heeft naast de webshop ook een fysieke showroom, deze is doordeweeks de hele dag geopend. De webshop hebben zij voor klanten die weten wat ze willen en dit direct willen bestellen. Over de Webshop Weekly vertelt Erik: “Je haalt de puntjes eruit die je nog kunt verfijnen,” en hij geeft een compliment aan Yourhosting: “Als hostingleverancier is het heel sterk om dit te doen, de tips en trucs waar je mee aan de slag kan om te verbeteren. Ik ben er erg tevreden over.”

“Je haalt de puntjes eruit die je nog kunt verfijnen.”

We bedanken Erik voor zijn deelname aan de Webshop Weekly en feliciteren hem met de eretitel van ‘Webshop Weekly Winner’.

Wil jij ook meedoen aan de Webshop Weekly? Dat kan! De Webshop Weekly Winner is een eenmalige verkiezing, maar deelname aan de challenge kan altijd.

Kijk op onze ‘Webshop Weekly’-inschrijfpagina voor meer informatie en om deel te nemen. Of ga naar onze pagina over het maken van een webshop, dan kun je gelijk met alle onderdelen aan de slag.

Dit artikel delen op social media

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Reageer op deze post

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *