- 11 juli 2012

Een Virtual Private Server iets voor jou?

Virtual Private Server (VPS) Hosting

Op zoek naar vrijheid voor je website? Geniet nu van de optimale prestaties en flexibiliteit van een eigen Virtual Private Server voor de prijs van shared hosting! Onze VPS-hostingpakketten zijn compleet vernieuwd. Ons VPS-aanbod is compleet vernieuwd en presteert maximaal door state-of-the-art-apparatuur en een volledig redundant Cloud-netwerk. Onze VPS-pakketten zijn tijdelijk verkrijgbaar vanaf € 5,- per maand! Stel nu online je VPS-pakket samen en je kunt binnen een paar minuten aan de slag.

Wat is Virtual Private Server?

Virtual Private Server (VPS) is een virtueel afgeschermde omgeving op een server. Met een VPS-pakket deel je de server met een aantal andere VPS-klanten, maar heb je dezelfde mogelijkheden als met een dedicated server. Elk VPS-pakket heeft een eigen besturingssysteem dat volledig gescheiden is van de andere virtuele servers op de VPS-host. Zo heb je alle flexibiliteit om zelf instellingen te beheren en software of services te gebruiken.

Stel zelf je perfecte pakket samen

Kies voor eigen beheer of laat het beheer aan Yourhosting over. Ons netwerk en onze state-of-the-art-hardware zijn redundant uitgevoerd en worden geleverd in combinatie met een 24/7 SLA (service level agreement).

Ons VPS-platform bestaat o.a. uit:

  • Intel 64bit hexacore (6 cores) 2.8 Ghz processors
  • Tot 4096 MB RAM
  • 25, 60, 80 of zelfs 100 GB schijfruimte
  • Tot 10.000 GB dataverkeer

Meer over Virtual Private Server bij Yourhosting

Geïnteresseerd in Virtual Private Server?

Je krijgt als nu tijdelijk 50% introductiekorting! Upgrade eenvoudig naar een VPS-pakket via Mijn Account of bestel een nieuw VPS-pakket via onze website.

Samenvatting
Naam artikel
Een Virtual Private Server iets voor jou?
Beschrijving
Op zoek naar vrijheid voor je website? Geniet nu van de optimale prestaties en flexibiliteit van een eigen Virtual Private Server voor de prijs van shared hosting! Onze Virtual Private Server-hostingpakketten zijn compleet vernieuwd.
Auteur
Naam organisatie
Yourhosting
Logo organisatie

Dit artikel delen op social media

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Reageer op deze post

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *