- 14 juli 2015

Eenvoudig starten met MijnWebsite

MijnWebsiteHeb je net een domeinnaam geregistreerd omdat je alvast die ene mooie naam wilde vastleggen, maar denk je nog niet direct aan het bouwen van een uitgebreide website? Bijvoorbeeld omdat je net een bedrijf hebt opgericht en je je tijd hard nodig hebt voor andere zaken, of omdat je alleen een domeinnaam hebt om vanuit je eigen naam te e-mailen? Lees dan even verder, want je kunt toch al heel eenvoudig en klein beginnen met MijnWebsite.

Gratis website

Bij iedere domeinnaam krijg je bij ons de mogelijkheid om een gratis website te bouwen, ook bij een domeinnaam met Alleen Registreren. Deze website maak je met MijnWebsite, onze zelfontwikkelde en unieke websitebouwer die je veel werk uit handen neemt. MijnWebsite kun je vinden in het menu van Mijn Account.

Online visitekaartje met MijnWebsite

Ben je net een bedrijf begonnen? Start dan bijvoorbeeld met een eenvoudige pagina waar mensen je contactgegevens kunnen vinden. Zo maak je direct handig gebruik van je domeinnaam en heb je een online visitekaartje, zonder veel tijd en geld te hoeven investeren in een uitgebreide website. Heb je een persoonlijke domeinnaam geregistreerd, dan kun je vanaf je MijnWebsite-pagina linken naar je social media-accounts. Deze functionaliteit zit standaard in MijnWebsite.

Verschillende lay-outs

In MijnWebsite kun je kiezen uit een aantal lay-outs. Op dit moment zijn dat er nog 15, en we breiden dit aantal steeds verder uit. In al deze lay-outs kun je je contactinformatie tonen, inclusief Google Maps en social mediakoppelingen. Ook kun je een foto of logo uploaden.

Wil jij je website graag uitbreiden met een contactformulier? Upgrade dan naar een hostingpakket. Je hebt dan een uitgebreidere versie van MijnWebsite met meer pagina’s en mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld een contactformulier.

Inspiratie

Om je alvast te inspireren en om te laten zien hoe je eenvoudig kunt beginnen heb ik twee voorbeeldwebsites gemaakt met MijnWebsite, allebei in minder dan 5 minuten!

Website voor fictief bedrijf ‘De PC Fixer’ uit Amsterdam

Zo zie je dat je met weinig moeite toch een leuke pagina op je domeinnaam kunt zetten. Heb jij al een website gemaakt met MijnWebsite, of heb je een vraag over gebruik ervan? Deel dat dan hieronder, we horen het graag.

Alvast veel plezier met het maken van je miniwebsite!

Samenvatting
Eenvoudig starten met MijnWebsite
Naam artikel
Eenvoudig starten met MijnWebsite
Beschrijving
Bij iedere domeinnaam krijg je bij ons de mogelijkheid om een gratis website te bouwen, ook bij een domeinnaam met Alleen Registreren. Deze website maak je met MijnWebsite, onze zelfontwikkelde en unieke websitebouwer die je veel werk uit handen neemt.
Auteur
Naam organisatie
Yourhosting
Logo organisatie

Dit artikel delen op social media

Één reactie

Sarina on 26 oktober 2019

Ik heb namelijk al een website aangemaakt op wordpress. Die website wil ik verhuizen naar een andere host. Kan ik mijn wordpress hosting in Nederland website verhuizen naar jullie host?

Reageer op deze post

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *