- 07 augustus 2017

Met MijnWebsite een eigen website zonder html-kennis

“Een html-website bleek lastiger dan ik dacht. Nu ik MijnWebsite gebruik, vind ik het gewoon leuk om met mijn website aan de slag te gaan.”. Ninja Heevel is eigenaresse van Studio NIN en maakt aquarels van (huis)dieren. Met MijnWebsite heeft ze een belangrijke stap gemaakt om fulltime aan de slag te gaan met haar passie.

HTML-website lastiger dan gedacht

Toen Ninja was afgestudeerd aan de Kunstacademie van ‘s Hertogenbosch is ze steeds meer gaan schilderen. Sinds kort schildert ze fulltime (huis)dieren in opdracht. Ze schildert honden en katten maar ook paarden en tijgers. Ninja: “Om opdrachten binnen te krijgen heb ik een webshop nodig. Hierop wil ik mijn werk laten zien en mijn klanten de mogelijkheid te geven om een bestelling te plaatsen. Ik wilde een simpele website met wat informatie en foto’s van mijn werk. Ik dacht dat een html-website wel wat zou zijn. Dit bleek toch lastiger te zijn dan ik dacht. Vooral het updaten van mijn website met foto’s van nieuwe werken, kostte veel tijd.”

MijnWebsite: heerlijk simpel

“Uiteindelijk kwam ik uit op MijnWebsite”, vervolgt Ninja. “Ik zocht een MijnWebsite-template uit, haalde een aantal elementen weg, paste de kleuren en het lettertype aan en plaatste mijn eigen afbeeldingen in de website. En zo ineens was de website al klaar! Vooral de drag & drop-functie is erg makkelijk. Als je iets mist, sleep je het juiste element naar je website en klaar. Ook het invoegen van nieuwe producten in de shop is simpel, je hoeft alleen maar je eigen teksten en afbeeldingen erin te zetten.”

Wat Ninja ook handig vindt, is dat als een klant een bestelling plaatst, ze direct een e-mail ontvangt. Vervolgens kan Ninja de mail beantwoorden en aangeven dat ze de bestelling heeft ontvangen en wanneer de klant zijn aquarel ontvangt. Zo weet de klant meteen dat de bestelling goed is gegaan.

Tot slot vertelt Ninja: “Dankzij MijnWebsite vind ik het weer leuk om aan mijn website te werken. Een nieuw aquarel, heb ik zo op de website gezet. Zo is mijn website altijd up-to-date en kost het me weinig tijd. Heb je weinig html-kennis en wil je een eigen webwinkel, kies dan voor MijnWebsite.”

Samenvatting
Met MijnWebsite een eigen website zonder html-kennis
Naam artikel
Met MijnWebsite een eigen website zonder html-kennis
Beschrijving
Een html-website bleek lastiger dan ik dacht. Nu ik MijnWebsite gebruik, vind ik het gewoon leuk om met mijn website aan de slag te gaan.
Auteur
Naam organisatie
Yourhosting
Logo organisatie

Dit artikel delen op social media

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Reageer op deze post

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *