Martijn - 06 maart 2012

En we zijn live: Yourhosting start eigen blog

Het is al een paar jaar een wens, en nu is het dan eindelijk zo ver:

Yourhosting heeft haar eigen blog! Via blog.yourhosting.nl houden we je nu nog beter op de hoogte van wat er speelt binnen onze organisatie, maar ook over ontwikkelingen die we zien in de markt en op internet. Ook gaan we graag het dialoog met je aan over onze dienstverlening. Je reactie en feedback waarderen we hier zeer.

Wat gaan we doen?

Een aantal van ons heeft al blogervaring. Voor anderen wordt dit een eerste keer. Mede daarom kiezen we ervoor om de koers van dit blog redelijk open te laten. We denken onder meer aan de volgende onderwerpen:

  • Artikelen over verbeteringen aan onze dienstverlening. Wat speelt er binnen Yourhosting? Waar werken we aan? En hoe denken onze klanten daarover?
  • Berichten over ontwikkelingen in de hosting- en domeinnaambranche, en in het algemeen op internet. Welke trends signaleren we voor jou als eindgebruiker?
  • Tips, trucs en tutorials bij het maken van je eigen website.
  • Interessante gastbijdrages door specialisten.

Maar belangrijker dan onze ideeën zijn jouw wensen. Waar wil jij graag dat wij over schrijven? Laat het ons weten via een reactie en wie weet staat je idee binnenkort als artikel op het Yourhosting-blog!

Dit artikel delen op social media

3 reacties

Niek on 6 maart 2012

Hoi Martijn,

Paar opbouwende kritiekpuntjes. Blog lay-out ziet er mooi uit.

Maar ik zou nu niet weer komen om twee redenen:
- Geen RSS, e-mail of andere abonneeservice te zien (of ik mis hem, maar dat is net zo jammer, Twitter alleen vind ik persoonlijk niet voldoende, zo mis ik een hoop)
- Lanceren zonder content is niet zinvol, ik zie een globale opzet maar geen artikelen. Zo zie je de meerwaarde niet. Een artikel of 5 zorgt ervoor dat je bij lancering meer rendement behaalt. Want er komt een groter percentage bezoekers terug. Heb ik zelf door schade en schande geleerd.

Ik vind jouw persoonlijke blog altijd wel interessant, dus ik heb er vertrouwen in dat er hier goede content gaat verschijnen. Kom binnenkort wel een keer weer langs.

Martijn on 6 maart 2012

Hoi Niek, bedankt voor je tips. De rss-feed is er al wel (het is tenslotte WordPress!), alleen nog minder zichtbaar. Gaan we aan werken. Hetzelfde geldt voor de artikelen: er staan er al een paar klaar, die komen binnenkort online.

Mark on 6 maart 2012

Wij hebben 2 websites nu bij jullie. http://www.overhemden-op-maat-maken.nl en http://www.serafino-int.com Top service! Ga zo door.

Gr. Mark.

Reageer op deze post

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *