- 07 april 2016

Global Azure Bootcamp op 16 april

Meld je aan en zit zelf aan de Azure-knoppen

Ieder jaar organiseert Microsoft de Global Azure Bootcamp, een wereldwijd evenement dat dit jaar op 16 april plaatsvindt. En dit jaar is Yourhosting één van de Nederlandse locaties van de bootcamp, en daar zijn we natuurlijk hartstikke trots op!

De Global Azure Bootcamp bij Yourhosting wordt georganiseerd in samenwerking met Windows Masters, een Microsoft-community die zich vooral richt op Microsoft IT-infrastructuren. Tijdens het evenement vinden er diverse workshops plaats. Tijdens die workshops kun je op je eigen laptop live aan de slag met Azure, onder begeleiding van een aantal trainers.

Global Azure Bootcamp

Programma

Vanaf 10.00 uur zijn onze deuren geopend, waarna we om 10.30 uur starten met het programma. Gedurende de dag heb je keuze uit een aantal workshops, meer informatie daarover volgt later. Een van de onderwerpen van die dag is ‘Azure-management met PowerShell’, door Jeff Wouters. Jeff is werkzaam bij Methos IT als CTO en Automation & DevOps Consultant, en is daarnaast oprichter van de Dutch PowerShell User Group (DuPSUG). Hoe de rest van het programma eruit ziet blijft nog even spannend, maar je kunt rekenen op meer technical deep dive workshops.

Azure Steak

We sluiten de dag gezamenlijk af met een bijzondere barbecue, onder leiding van Frank Kurvers. Wat er precies gaat gebeuren houden we nog even geheim, maar we nemen de term ‘Azure Steak’ wel heel letterlijk 😉

Voor meer informatie over het programma en de workshops waaruit je kunt kiezen, kijk op de website van Windows Masters. Je kunt je daar ook aanmelden. Wees er wel snel bij, want er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Azure steak

 

Dit artikel delen op social media

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Reageer op deze post

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *