- 10 december 2015

Gratis domeinnaam en € 1,- naar Serious Request!

kominactie.nu

Serious Request is de afgelopen jaren een fenomeen geworden, en staat dit jaar in het teken van jongeren in oorlogsgebieden. Yourhosting draagt ook een steentje bij in de vorm van een domeinnaamactie. Tijdens de actieperiode registreer je gratis een .NU-domeinnaam voor het eerste jaar, en per geregistreerde .NU doneren we € 1,- aan Serious Request!

Elk jaar doen veel mensen mee aan deze actie. Wil jij ook weer meedoen dit jaar? Als je bij ons begint is de eerste euro al binnen en heb je direct een mooie naam  om je actie bekend te maken, bijvoorbeeld henkinactie.nu.

Je eigen actiesite

Omdat je bij je domeinnaam altijd een gratis website van MijnWebsite krijgt van Yourhosting, breng je heel eenvoudig je actie onder de aandacht met bijvoorbeeld een eigen actiepagina! We hebben eerder een blog gepubliceerd waarin staat hoe je snel kunt starten met MijnWebsite.

Een link maken naar je 3FM-pagina

Heb je op de officiële site van 3FM ook al een actiepagina gemaakt? Plaats op je .NU-actiepagina van MijnWebsite dan een linkje naar je 3FM-pagina. Want hoe meer aandacht, hoe beter. En henkinactie.nu is ook nog eens makkelijker te onthouden dan kominactie.3fm.nl/actie/henksactie1986

Goede voornemens

Heb je voor het nieuwe jaar al goede voornemens en denk je er aan om voor jezelf te beginnen? Leg dan alvast je domeinnaam vast. Voor .NU zijn nog veel leuke domeinnamen beschikbaar, waarvan de .NL-variant misschien al bezet is. Je kunt er zelfs alvast een gratis contactformulier op zetten.

.nu-variant van je domeinnaam

Heb je al een domeinnaam? Dan kun je natuurlijk ook gewoon de .NU-variant van die domeinnaam registreren en zo je steentje bijdragen. Heb je nu bijvoorbeeld henk-blogger.nl, dan kun je henk-blogger.nu ook vastleggen.

Er zijn dus erg veel mogelijkheden voor je gratis .NU-domein. Elke klant kan één gratis .NU registreren. We zijn benieuwd naar de leuke acties die jullie opzetten voor Serious Request, met of zonder .NU-domeinnaam. Veel succes, en laat het ons even weten in een reactie hieronder!

Meer over de actie:

> Kom in actie! 

Meer over MijnWebsite:

> Eenvoudig starten met MijnWebsite
> Hoe maak ik een contactformulier in MijnWebsite?

Samenvatting
Gratis domeinnaam en € 1,- naar Serious Request!
Naam artikel
Gratis domeinnaam en € 1,- naar Serious Request!
Beschrijving
Tijdens de actieperiode registreer je gratis een .NU-domeinnaam voor het eerste jaar, en per geregistreerde .NU doneren we € 1,- aan Serious Request!
Auteur
Naam organisatie
Yourhosting
Logo organisatie

Dit artikel delen op social media

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Reageer op deze post

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *