- 27 juli 2017

Meisjesdroom waarmaken met MijnWebsite Winkel

SVRL is een webshop die dameskleding verkoopt. Larissa Berrenchina, eigenaar van SVRL, biedt met de webshop vrouwen de mogelijkheid om voor een schappelijke prijs chique kleding te kopen. “Dankzij MijnWebsite Winkel is mijn droom werkelijkheid geworden en ben ik nu de trotse eigenaar van mijn eigen webshop SVRL.”

Larissa droomt er al van jongs af aan van om een eigen kledingmerk te hebben. Inmiddels is Larissa al fashionblogger en stylist. Twee maanden geleden besloot ze haar meisjesdroom werkelijkheid te maken en is ze haar eigen kledingmerk en webshop gestart.

Het opstarten van MijnWebsite Winkel

Toen Larissa besloot om aan de slag te gaan met haar grote droom, heeft ze eerst alles goed uitgewerkt. Voordat ze op zoek ging naar een programma om haar webshop mee te maken, had ze al bedacht hoe de website eruit moest zien. “Ik had een duidelijk doel voor de webshop: klanten aansporen tot het kopen van SVRL-kleding. Daarnaast had ik van tevoren al de pagina-indeling gemaakt, de teksten geschreven en de foto’s gemaakt. Dus toen ik op zoek ging naar een programma om mijn webshop te maken, wist ik precies wat ik wilde. Ik vroeg mijn netwerk om advies en zocht via Google. Uiteindelijk heb ik gekozen voor Yourhosting en MijnWebsite Winkel vanwege de lage prijs tegenover een erg uitgebreid pakket.” Larissa heeft in MijnWebsite Winkel gekozen voor het thema ‘Fashion Blog’. “Ik had een week uitgetrokken om mijn webshop in elkaar te zetten, maar ik was al binnen één avond goed doorwerken klaar!”

Vele mogelijkheden

“MijnWebsite is een erg fijn programma en heeft extreem goede tools”, vervolgt Larissa. En ze is nog lang niet klaar met haar webshop. De komende jaren wil Larissa meer uit haar webshop halen door verder te werken aan haar blog, een Instagram-pagina aan de webshop te koppelen en meer te gaan doen met video.

Een droom die uitkomt

Larissa is blij dat ze deze stap heeft gezet. “Ik ga elke dag weer vol moed aan de slag aangezien dit mijn grote droom is. Het leukste vind ik als ik anderen in SVRL-kleding zie lopen, dan weet ik weer waarvoor ik het doe”. Tenslotte heeft ze nog één tip voor mensen die nu aan het begin staan en de sprong gaan wagen, “Wees niet bang dat het lastig is. MijnWebsite Winkel is vrij simpel te begrijpen en de klantenservice van Yourhosting is top!”

Samenvatting
Meisjesdroom waarmaken met MijnWebsite Winkel
Naam artikel
Meisjesdroom waarmaken met MijnWebsite Winkel
Beschrijving
MijnWebsite is een erg fijn programma en heeft extreem goede tools. MijnWebsite Winkel is vrij simpel te begrijpen.
Auteur
Naam organisatie
Yourhosting
Logo organisatie

Dit artikel delen op social media

Één reactie

Floriana van Noort on 27 juli 2017

Geweldig Larissa je eigen kleding webshop...supergaaf
Heel veel succes

Reageer op deze post

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *