- 29 september 2016

Het is zover: MijnWebsite Winkel bij Yourhosting

In een paar klikken je eigen webshop

Na flink wat klussen, aankondigingen op het blog en uitvoerig testen, is het zover: je kunt je eigen webshop in MijnWebsite maken! Je kunt nu een MijnWebsite Winkel pakket kiezen, dat precies past bij jouw behoefte. Om MijnWebsite nog toegankelijker te maken ontvang je deze gratis bij je hostingpakket. Zo kun je als MijnWebsite-gebruiker een pakket afnemen dat precies aan je wensen voldoet.

Voordat we in de verschillende pakketten duiken, staan we stil bij MijnWebsite Winkel. Wat kun je in de webshop en hoe werkt dit samen met MijnWebsite?

Mogelijkheden MijnWebsite Winkel

Met MijnWebsite kun je snel en makkelijk een mooie website maken. Een grote wens van veel gebruikers was om binnen deze website ook een eigen webshop te kunnen maken. Onze developers hebben samen met de makers van Ecwid ervoor gezorgd dat dit mogelijk is. Voor de experts op het gebied van webwinkels klinkt Ecwid misschien bekend in de oren. Ecwid wordt al door veel webwinkeleigenaren gebruikt en wordt omschreven als supersnel, professioneel en gebruiksvriendelijk. Een aantal belangrijke mogelijkheden van Ecwid:

  • Eenvoudig voorraadbeheer
  • Uitgebreide betaalmogelijkheden zoals PayPal, iDEAL en creditcard
  • Koppeling met social media
  • Zelf in te stellen notificaties voor bestellingen, waarschuwingen en meer
  • Keuze uit meer dan 40 verschillende talen
  • Koppeling met Google Analytics

Dit zijn een paar voorbeelden van een lange lijst aan mogelijkheden. Wil je precies weten wat er allemaal mogelijk is, kijk dan eens op onze website.

De webshop is helemaal geïntegreerd in MijnWebsite. Je werkt dus altijd vanuit MijnWebsite aan je webshop. Het gemak waarmee je een website in elkaar klikt met MijnWebsite is zo helemaal gecombineerd met de uitgebreide mogelijkheden van de webshop. Je beheert alle onderdelen van je website op één locatie en zo houd je makkelijk overzicht.

MijnWebsite Winkel-pakketten

Om MijnWebsite voor iedereen toegankelijk te maken en onze klanten een eenvoudige website-oplossing te bieden, is MijnWebsite standaard inbegrepen bij elk hostingpakket. Zelfs als je enkel een domeinnaam registreert kun je gebruikmaken van van MijnWebsite. Voor het bouwen van een webshop heb je het MijnWebsite Winkel nodig. Wil je wel een webshop maar geen uitgebreide website? Dan is het MijnWebsite winkel pakket interessant voor jou.

Je hebt de keuze tussen verschillende smaken. Kijk van tevoren dus goed welke mogelijkheden jij voor je website of webshop nodig hebt en kies het hostingpakket dat het beste bij je past!

Kijk voor de verschillende pakketten op onze website:

Heb je hulp nodig bij het kiezen van een pakket, of heb je vragen over MijnWebsite Winkel? Stel deze dan gerust in een reactie op dit blog of neem contact op met onze klantenservice.

Samenvatting
Het is zover: MijnWebsite Winkel bij Yourhosting
Naam artikel
Het is zover: MijnWebsite Winkel bij Yourhosting
Beschrijving
Met MijnWebsite kun je snel en makkelijk een mooie website maken. Een grote wens van veel gebruikers was om binnen deze website ook een eigen webshop te kunnen maken. Onze developers hebben samen met de makers van Ecwid ervoor gezorgd dat dit mogelijk is.
Auteur
Naam organisatie
Yourhosting
Logo organisatie

Dit artikel delen op social media

2 reacties

Bobs on 8 maart 2017

I love these arltcies. How many words can a wordsmith smith?

Henk on 7 juli 2017

Ik mis het belangrijkste binnen een webshop : koppelingen met de verschillende carriers zoals PostNL!

Reageer op deze post

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *