- 03 december 2015

Nieuw jasje voor het Yourhosting-blog

Gloednieuwe vormgeving

Soms is het tijd voor verandering. Vanaf vandaag kun je het Yourhosting-blog zien in een gloednieuwe vormgeving. We zijn razend enthousiast! De komende tijd breiden we het blog nog verder uit, met bijvoorbeeld informatie over onze bloggers. Leuk om te zien wie onze artikelen schrijft. Houd ons blog dus in de gaten! We zijn nieuwsgierig naar wat jij van ons nieuwe blog vindt, laat je het ons weten in een reactie hieronder? En heb je idee├źn die je hier graag terug zou willen zien, dan horen we dat natuurlijk heel graag.

Dit artikel delen op social media

2 reacties

Jester Schilder on 6 december 2015

Mooi om te zien hoe jullie blijven innoveren. Het nieuwe blog geeft een moderne uitstraling, een belangrijk fundamenteel op gebied van design. Wat meer achtergrondinformatie over de bloggers lijkt mij een leuk initiatief en maakt het wat ook persoonlijker.

Een van de dingen die we belangrijk vinden in mijn bedrijf is dat klanten de mogelijkheid hebben om op veel verschillende manieren contact te kunnen hebben met ons bedrijf en onze werknemers. Ik ben ervan overtuigd dat verbetering in communicatie de toekomst is voor een geweldig klantenbeleid.

Ik kijk er naar uit om meer degelijke initiatieven van jullie te zien!

MVG Jester Schilder

Jeroen on 7 december 2015

Hallo Jester,

bedankt voor de complimenten, goed om te lezen! Ik zal er voor zorgen dat de complimenten doorkomen bij de mensen die het nieuwe design hebben gemaakt. Als je nog andere tips voor ons hebt horen we die ook graag!

Groeten Jeroen

Reageer op deze post

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *