- 12 februari 2016

Nieuws van MijnWebsite!

Het is alweer anderhalf jaar geleden dat we MijnWebsite hebben gelanceerd. Nog steeds zijn we apetrots, want de software is geheel door onszelf ontwikkeld. Sinds de lancering hebben we geluisterd naar jullie opmerkingen en wensen. Zo zijn er nieuwe functies toegevoegd en hebben we bestaande functies aangepast. Dit keer krijgt onder andere de editor een nieuw jasje. Ik neem de veranderingen in het artikel graag met jullie door.

Moderne editor

Sinds de lancering van MijnWebsite is de editor (de menubalk aan de linkerkant) eigenlijk nagenoeg hetzelfde gebleven. Er zijn vooral nieuwe functies en instellingen bijgekomen. In de afgelopen maanden hebben we goed naar de indeling en uitstraling gekeken, maar vooral ook naar de gebruiksvriendelijkheid. De editor heeft nu een modernere uitstraling gekregen. Het oogt rustiger en de leesbaarheid is vergroot. Sommige opties in de editor hebben we verplaatst naar een logischere plek. Wees gerust, als je al eens met MijnWebsite hebt gewerkt dan voelt alles nog steeds vertrouwd. Wist je overigens dat de editor ook goed op je tablet te gebruiken is?

MijnWebsite editor

Vijf nieuwe thema’s in MijnWebsite

Ook hebben we in deze update 5 nieuwe responsive thema’s toegevoegd. Het zijn thema’s met een specifiek onderwerp. De thema’s van deze ronde zijn: restaurant, (gezond) koken, elektronica, trouwen en reizen. Een receptenblog over gezond eten starten was nog nooit zo makkelijk. Je maakt met deze thema’s een mooie website die helemaal is toegespitst op jouw onderwerp!

MijnWebsite thema's

Nieuwe afbeeldingenbibliotheek

Ook nieuw in deze update is de afbeeldingenbibliotheek. De afbeeldingenbibliotheek heeft twee functies. Het uploaden en beheren van je eigen afbeeldingen, en het aanbieden van een grote hoeveelheid afbeeldingen die je op je website kunt gebruiken. Omdat de collectie al meer dan 800 afbeeldingen bevat, hebben we deze ingedeeld in logische categorieën. Zo zoek je nog gemakkelijker een passende afbeelding voor elke pagina. Als je een Medium-pakket of groter bij ons hebt, kun je alle afbeeldingen gratis gebruiken. Heb je een kleiner pakket, dan kun je uit elke categorie ook een paar afbeeldingen gratis gebruiken.

MijnWebsite afbeeldingen

Dit waren de grootste updates die we nu hebben gedaan aan MijnWebsite. We hopen dat iedereen blij is met deze verbeterde versie. Als je nog nieuwe ideeën, tips of vragen hebt, gebruik dan het reactieformulier hieronder. We beantwoorden je vragen graag!

De nieuwe mogelijkheden uitproberen? Check dan de demo van MijnWebsite!

Samenvatting
Nieuws van MijnWebsite!
Naam artikel
Nieuws van MijnWebsite!
Beschrijving
De editor heeft nu een modernere uitstraling gekregen. Het oogt rustiger en de leesbaarheid is vergroot. Sommige opties in de editor hebben we verplaatst naar een logischere plek, ook hebben we in deze update 5 nieuwe responsive thema's toegevoegd.
Auteur
Naam organisatie
Yourhosting
Logo organisatie

Dit artikel delen op social media

4 reacties

Els on 12 februari 2016

Zijn er al voorbeelden verbruikers online te zien?

Jeroen on 12 februari 2016

Hallo Els, nog niet helaas. Heb je zelf al mooie voorbeelden gezien of heb je zelf een leuke gemaakt? Laat het ons dan gerust weten.

mirjam wolters on 22 januari 2017

Goedendag,

onlangs zette ik mijn website online.
ik vraag me af of er een mogelijkheid is om opmerkingen te laten plaatsen onder een blog.
of de blog te laten ´liken´ via FB. Hoe doe ik dat?

Vriendelijke groet,
Mirjam Wolters

Jeroen on 24 januari 2017

Hoi Mirjam,
Reacties worden nu nog niet ondersteund.

Het is op dit moment ook niet mogelijk om per bericht een like te doen. Wel kun je (vaak onderin) je template je Social Media accounts opgeven. Op die manier wordt er in ieder geval een verwijziging naar Facebook geplaatst.

Een andere methode kan zijn om eigen HTML te gebruiken, dat kan bij een betaalde versie van MijnWebsite. Daarmee kun je een Like-knop voor je website plaatsen, ook dat geldt voor alleen je website.

Ik hoop dat je er toch iets aan hebt.

Reageer op deze post

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *