- 27 december 2018

Top 10: De best gelezen blogs van Yourhosting

Het afgelopen jaar hebben we veel blogs gedeeld op Yourhosting. Nu het eind van het jaar in zicht komt delen wij graag nog één keer de meest populaire blogs van 2018. Een lijstje die veel in het teken staat van een veilige website en de AVG. En: een lijstje waarin weer veel lijstjes staan! We tellen graag met je af naar de meest gelezen blog uit 2018. We beginnen met nummer 10!

10. Yourhosting is snelste webhoster van 2018!

Een snelle website zorgt voor een goede gebruikerservaring, hogere conversie en een betere vindbaarheid. Hosting is daarbij ook belangrijk. Uit onderzoek onder 10 webhosters blijkt dat Yourhosting de snelste webhoster van 2018 is! Extra leuk dat deze blog de eervolle tiende positie heeft in de 10 best gelezen blogs van 2018.

9. 7 tips voor het starten van een eigen webshop

Waar een webshop vroeger alleen voor de echt technische mensen was, is het maken van een webshop tegenwoordig steeds eenvoudiger geworden door de komst van allerlei tools en builders zoals MijnWebsite en WordPress. Dat vinden jullie ook! In deze blog deelden we zeven tips voor het starten van een webshop: Wist jij bijvoorbeeld dat reviews belangrijk zijn?

8. 5 beveiligingstips voor een veilige website

Veiligheid stond hoog in het vaandel het afgelopen jaar. Hacks zijn aan de orde van de dag, de AVG werd van kracht en twee-factor authenticatie werd steeds meer de standaard. In dit artikel vertelden we hoe je jouw website nog veiliger maakt.

7. Wat is SSL – Deel 2

In deel twee van de blogserie over SSL leggen we uit welke SSL-certificaten er zijn en welke je wanneer nodig hebt. Wil jij het verschil weten tussen een Domain validation SSL, een Wildcard SSL of een EV-SSL? Lees dan het artikel nog eens door.

6. Het verschil tussen Azure, Azure Pack en Azure Stack

Azure, Azure Pack en Azure Stack. Het kan best een beetje verwarrend zijn. Om het verschil tussen de drie goed te kunnen begrijpen is het handig om eerst te weten welke mogelijkheden in de cloud er eigenlijk zijn.

5. PHP7: Je website versnellen in een paar stappen

Het afgelopen jaar introduceerden we PHP7 bij Yourhosting. Hiermee werd je website sneller en een snellere website is beter vindbaar in zoekmachines! PHP7 biedt een uitstekende mogelijkheid om je website op bijvoorbeeld WordPress en Joomla! een stuk sneller te laten werken. In dit artikel lees je meer over PHP7 en hoe je het activeert.

4. Pagespeed: 6 aanpassingen voor een snelle website

Net als wij houden jullie ook van lijstjes. En van snelle websites! Op de vierde plek van meest gelezen blogs in 2018 delen we 6 tips om jouw website nog sneller te maken. Heb jij bijvoorbeeld de afbeeldingen gecomprimeerd, maak je gebruik van caching en heb je ook alle oude plugins uitgeschakeld? In het artikel delen we meer tips voor een snelle website.

3. Wat is SSL en waarom heb je het nodig

We zijn aangekomen bij de top 3! SSL was een belangrijk thema. Met de komst van de AVG werd SSL opeens noodzaak voor heel veel websites. Daarom zochten we massaal naar informatie over SSL. Met deel 2 verderop in de top 10, staat het eerste deel over SSL in de top 3. In deze blog delen we wat SSL is, wat het verschil is met TLS en hoe SSL werkt.

2. Je eigen website-icoontje instellen

Het enige artikel in deze lijst die we niet in 2018 hebben geschreven. Op positie 2 in deze lijst staat het artikel over een favicon instellen! Een klassieker. Een favicon is het icoontje dat je ziet in de adresbalk of tabblad van je browser. In deze blog vertellen we je hoe je een favicon instelt.

1. Wat betekent de AVG voor jou

De AVG. We konden er niet omheen. Vanaf 25 mei ging de Algemene Verordening Gegevensbescherming, ook wel de GDPR genoemd, van kracht. Maar liefst drie artikelen in deze top 10 gaan over een veilige website of SSL, daarom is het niet gek dat deze blog over de AVG op de eerste positie staat in de top 10 meest gelezen artikelen van 2018. Wil je meer weten over de AVG en de impact die het op jou heeft? Lees dan het artikel.

Samenvatting
Top 10: meest gelezen blogs uit 2018
Naam artikel
Top 10: meest gelezen blogs uit 2018
Beschrijving
Het afgelopen jaar hebben we veel blogs gedeeld op Yourhosting. Nu het eind van het jaar in zicht komt delen wij graag nog een keer de meest populaire blogs van 2018.
Auteur
Naam organisatie
Yourhosting
Logo organisatie

Dit artikel delen op social media

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Reageer op deze post

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *