- 20 juli 2015

Tv-première van Yourhosting: the making of

Goed-geregeldWat zijn we trots! 3 minuten zendtijd voor Yourhosting in het RTL-programma Da’s Goed Geregeld. Onze Bart geeft in die 3 minuten handige tips voor de startende ondernemer. Een film (laten) maken is weer even wat anders dan de dagelijkse marketingwerkzaamheden. Heel onze afdeling Marketing was dan ook razend enthousiast! En ik was een van de gelukkige collega’s die bij ‘the making of’ betrokken was. Ik laat je graag een beetje meegenieten.

Het begon allemaal met het schrijven van een script. Wat is onze boodschap, wat willen we de kijker meegeven? Met wat tips van Stay in Touch Media, het bedrijf dat de opnames zou verzorgen, konden we aan de slag. Na flink brainstormen, schrijven en vooral schrappen lag er een mooi script, waar we ons allemaal in konden vinden.

Seconds of fame

Na alle voorbereiding is het dan ineens zover: de dag van de opname. ’s Ochtends nog even het pand door samen met Joke, onze Marketing Manager. Jassen aan de kapstok en bureaus opgeruimd? Yes! Wij zijn er klaar voor, laat die tv-ploeg maar komen.
Stipt 10.00 uur zijn ze aanwezig. Presentator Kevin zit direct vol met ideeën: “Wat figuranten op de achtergrond zouden dit shot extra levendig maken. Dames?” Eh.. je bedoelt Joke en mij? Onze eigen ‘seconds of fame’? Natuurlijk doen we dat! Zo gezegd, zo gedaan, en in de eerste scene mimen we een overleg op de achtergrond.

It’s a wrap

Het opnemen van zo’n film is een vliegensvlug proces, waarin meerdere takes elkaar in een hoog tempo opvolgen. We vragen een aantal collega’s om ook te figureren, en al filmend ontstaan er steeds nieuwe ideeën. “Wacht, we verplaatsen dat doek toch nog iets, zo komt hij net beter in beeld.” Twee uur later ronden we de laatste scene af bij onze afdeling Klantenservice. It’s a wrap!

Al na een aantal dagen krijgen we bericht, de eerste versie is klaar. Met een flinke dosis gezonde spanning zitten we met z’n allen achter het beeldscherm. 3 minuten later is onze reactie unaniem: wauw! Het beeld, de sfeer, alles klopt voor ons gevoel.

Wat vind jij?

De uitzending heeft inmiddels ook plaatsgevonden en we zijn ontzettend trots. Wat vind jij van onze tv-première? Laat het ons weten in een berichtje onder dit artikel, ik ben heel nieuwsgierig!

Heb je het gemist? Geen probleem, via deze link kun je onze 3 minuten terugkijken:

Yourhosting in Da’s Goed Geregeld

Graag de hele uitzending terugkijken? Dat kan:
Volledige uitzending Da’s Goed Geregeld

 

 

Samenvatting
Tv-première van Yourhosting: the making of
Naam artikel
Tv-première van Yourhosting: the making of
Beschrijving
Zendtijd voor Yourhosting in het RTL-programma Da’s Goed Geregeld. Onze Bart geeft in 3 minuten handige tips voor de startende ondernemer.
Auteur
Naam organisatie
Yourhosting
Logo organisatie

Dit artikel delen op social media

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Reageer op deze post

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *