- 02 april 2013

Yourhosting Webdesign in Zwolle heeft een nieuw portfolio

Yourhosting Webdesign Portfolio Update

Onlangs hebben wij met ons webdesign team voor de BeeldenVallei een complete webshop ontwikkeld. De BeeldenVallei verkoopt exclusieve boeddhabeelden die rechtstreeks van de makers uit Zuidoost-Azië zijn geïmporteerd.

Yourhosting Webdesign ontwierp de complete huisstijl, inclusief logo, en creeërde zo een nieuwe identiteit. Dit werd de basis voor de vormgeving.

Wij kozen OpenCart als systeem om de webshop te beheren. OpenCart is voor zowel de bezoeker als de beheerder erg gebruiksvriendelijk. Bovendien is de vormgeving eenvoudig aan te passen zodat we de webshop van de BeeldenVallei een unieke uitstraling hebben kunnen geven. Ook verzorgden wij een SEO Optimalisatie aanlooptraject om een goede basisstructuur voor de productcategorieën neer te zetten.

Jolanda Brouwer van BeeldenVallei zegt:

“Direct vanaf startfase was er sprake van goede vertaling van wensen en behoeften, terug te vinden in de webshop. Ook kwam men pro-actief met eigen ideeen, welke direct maar soms ook indirect van belang waren voor het succes van mijn webshop.” 

Lees meer over de BeeldenVallei en andere projecten op onze vernieuwde portfoliopagina.

Wij zijn benieuwd wat jij vindt van ons portfolio!

Samenvatting
Yourhosting Webdesign in Zwolle heeft een nieuw portfolio
Naam artikel
Yourhosting Webdesign in Zwolle heeft een nieuw portfolio
Beschrijving
Onlangs hebben wij voor de BeeldenVallei een complete webshop ontwikkeld. Yourhosting Webdesign ontwierp de complete huisstijl, inclusief logo, en creeërde zo een nieuwe identiteit. Dit werd de basis voor de vormgeving.
Auteur
Naam organisatie
Yourhosting
Logo organisatie

Dit artikel delen op social media

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Reageer op deze post

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *