- 20 maart 2012

Ware helden

Deze actie is niet meer live. Sinds gister besteedt Radio Decibel gedurende twee weken volop aandacht aan onze wedstrijd. Het aantal inschrijvingen sinds het begin van de actie is al enorm, maar er kan natuurlijk veel meer bij! Met een team van experts beoordelen we alle inzendingen en bepalen we wie in de running blijft voor één van die vijf complete websites. En dat is lastig, want onze deelnemers blijken uitermate creatief!

We ontvangen de meest uiteenlopende ideeën. Zo zien we ludieke en grappige inzendingen, maar worden er ook hele slimme en creatieve businessplannen aan ons toegestuurd! Maar het meest blijken onze deelnemers nog begaan met het lot van een ander. Wat is het aantal inschrijvingen voor iemand anders of een goed doel overweldigend groot!

Het lot van een ander

Zo ontvingen we het idee van Leanne, die de website van haar Wereldwinkel graag wil aanpakken. Als onderdeel van het marketingplan dat ze vrijwillig voor hen uitvoert! Maar ook het idee van Jose is heel mooi. Zij wil de cultuur van Liberia op de kaart zetten door een website over het land te maken. En natuurlijk dat van Huug, die een succesvolle website over scheepvaart van een overleden vriend in ere wil herstellen. Zomaar een paar voorbeelden uit al die belangeloze inzendingen!

We vinden onder deze inzendingen ook heel herkenbare situaties. Want wat horen we het vaak, en wat is het naar als je een website maakt en de techniek niet meewerkt! Nadja vraagt met haar website trueheroesfilms.org aandacht voor mensenrechtenverdedigers, maar kan de filmportretten die ze hiervoor maakt door omstandigheden niet meer op haar eigen website zetten. Met haar inzending hoopt ze op een beter beheerbare site zodat ze weer verder kan.

Samenvatting
Naam artikel
Ware helden
Beschrijving
We ontvangen de meest uiteenlopende ideeën. Zo zien we ludieke en grappige inzendingen, maar worden er ook hele slimme en creatieve businessplannen aan ons toegestuurd!
Auteur
Naam organisatie
Yourhosting
Logo organisatie

Dit artikel delen op social media

Één reactie

Nederland ondernemersland > Yourhosting blog on 23 maart 2012

[...] 7 maart startte onze Win je eigen website-wedstrijd. In ons vorige artikel ‘Ware helden’ vertelden we al over het grote aantal belangeloze inschrijvingen voor anderen en goede doelen. [...]

Reageer op deze post

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *