- 23 juni 2020

Webshop Weekly Winner: doe mee en win mooie prijzen!

Heb jij met de Webshop Weekly een webshop gemaakt waar je trots op bent? Of had je al een webshop en heb je deze door middel van de tips uit de Webshop Weekly verder geoptimaliseerd? Schrijf je in voor de Webshop Weekly Winner, want dan maak jij kans op mooie prijzen, waaronder een scan van je website door professionals en een leuke goodie!

Schrijf je in voor de ‘Webshop Weekly Winner’-verkiezing!

Wat is de Webshop Weekly?

De Webshop Weekly is een challenge waarin we je uitdagen om een eigen webshop te maken. Dit doe je niet alleen, want door je aan te melden ontvang je tips van ons voor het (succesvol) maken van je eigen webshop per mail. Deze mail versturen wij wekelijks en we hebben een pagina waarin we alvast elk onderdeel van de Webshop Weekly in het kort uitleggen. Zo kun je op je eigen tempo werken aan jouw webshop.

Je kunt nog meedoen aan de Webshop Weekly. Schrijf je in via het ‘Webshop Weekly’-formulier.

Hoe maak ik kans om Webshop Weekly Winner te worden?

Daar hoef je niet veel voor te doen! Vul op de ‘Webshop Weekly Winner’-pagina jouw domeinnaam, naam en e-mailadres in, dan doe je meteen mee aan de verkiezing. Een andere optie is om op Facebook jouw domeinnaam achter te laten onder het Webshop Weekly Winner bericht, dan heb je gelijk een stukje publiciteit 😉

Voorwaarde om Webshop Weekly Winner te worden is wel dat je ook daadwerkelijk staat ingeschreven voor de challenge zelf. Het maakt niet uit als je webshop nog niet helemaal af is, zolang we zien dat je een aantal tips uit de challenge hebt opgevolgd, is jouw webshop al gekwalificeerd.

Welke prijzen kan ik winnen?

De Webshop Weekly Winner wint een mooi prijzenpakket met:

  • Een websitescan door onze specialisten op het gebied van design, gebruiksvriendelijkheid, SEO en tekst;
  • Een verrassingsgoodie;
  • De eer om het ‘Webshop Weekly Winner’ logo op de website te plaatsen;
  • Promotie via onze blog en social media.

Een heleboel tools dus om jouw webshop nóg beter te maken.

Wanneer wordt de winnaar bekend gemaakt?

Je kunt je tot 26 juni 2020 inschrijven voor de Webshop Weekly Winner verkiezing. De winnaar wordt op woensdag 1 juli 2020 bekendgemaakt.

Kijk voor meer informatie en inschrijving ook op onze ‘Webshop Weekly Winner’-pagina. Daar vind je alles nog even in een overzichtje en het formulier voor inschrijving.

 

Meer weten over een webshop maken?

Of lees de blogs in de Webshop Weekly Serie:

Dit artikel delen op social media

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Reageer op deze post

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *