- 21 juli 2016

WPC 2016: Yourhosting en Azure Stack

Door Eric Mink – Vorige week vond in Toronto, Canada, het Worldwide Partner Conference van Microsoft plaats. WPC is hét IT-evenement van het jaar waarbij wel 20.000 Microsoft-partners wereldwijd aanwezig zijn om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en de toekomstvisie van Microsoft. Wij hebben tijdens dit evenement twee presentaties mogen geven over onze ervaringen met Microsoft Azure Stack en de kansen die dit nieuwe hybride cloud model biedt.

Yourhosting en Microsoft Azure Stack

Yourhosting is de eerste hostingpartij die hybride diensten gaat aanbieden met Azure en Azure Stack. Wij lopen voorop in de ontwikkeling van Azure Stack, al vanaf de start zijn we intensief betrokken bij het Azure Stack bètaprogramma. Tijdens het Windows Masters-event op 3 februari 2016 is bij Yourhosting in samenwerking met Windows Masters de eerste live demo van Microsoft Azure Stack wereldwijd getoond.

Azure Stack in de praktijk

Waarom is Azure Stack zo belangrijk voor je onderneming en hoe werkt dit in de praktijk? Tijdens de presentaties op de WPC zijn we hierop ingegaan door middel van usecases. Met trots kunnen we zeggen dat onze presentatie zelfs in de top 5 van de 600 presentaties is gekomen.

> Beluister onze presentatie

Privacy en data soevereiniteit

Onze prospects geven aan dat zij voor Azure Stack kiezen vanwege privacywetgevingen en data soevereiniteit. Met Azure Stack houd je namelijk de controle over waar je data staat. Er is geen enkel ander hybride platform zoals Azure en Azure Stack: naast de voordelen van de private cloud behoud je de flexibiliteit en hyperscale-voordelen van public cloudoplossingen. Het is de ideale oplossing voor een (gedeeltelijke) overstap naar de cloud, wanneer je bijvoorbeeld met gevoelige data werkt. Daarom zien wij Azure Stack als de cloud enabler.

Bètatesten van Azure Stack

Microsoft heeft de releasedatum van Azure Stack opgeschoven naar de zomer van 2017. In de tussentijd blijven wij druk met het ontwikkelen van het platform in samenwerking met het Azure Stack-developmentteam van Microsoft. Met een selecte groep partners gaan we binnenkort bètatesten. Wil je hier aan meedoen? Meld je dan nu aan. Daarnaast organiseren we begin 2017 meerdere commerciële en hands-on technische sessies. Houd ons blog goed in de gaten of neem voor meer informatie contact op met Yourhosting Business.

Headerafbeelding: Toronto Skyline door Tsaiproject.

Samenvatting
WPC 2016: Yourhosting en Azure Stack
Naam artikel
WPC 2016: Yourhosting en Azure Stack
Beschrijving
Yourhosting is de eerste hostingpartij die hybride diensten gaat aanbieden met Azure en Azure Stack. Wij lopen voorop in de ontwikkeling van Azure Stack, al vanaf de start zijn we intensief betrokken bij het Azure Stack bètaprogramma.
Auteur
Naam organisatie
Yourhosting
Logo organisatie

Dit artikel delen op social media

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Reageer op deze post

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *