- 13 september 2012

Yourhosting helpt zzp’ers op weg naar online succes

Steeds meer zzp’ers bouwen zelf hun website. Speciaal voor die groep mensen hebben we, in samenwerking met de ZZP Kortingskaart, een aantrekkelijk aanbod samengesteld.

Met een open source platform als WordPress is het bouwen van een website heel eenvoudig. Voeg daar nog het Handboek WordPress voor Ondernemers van Bas van der Lans aan toe en voor je het weet heb je een professionele website gebouwd die je zelf kunt beheren.

Sinds september 2012 zijn we landelijk partner geworden van het platform ikwordzzper.nl. We helpen zzp’ers graag op weg om hun bedrijf succesvol online te zetten. Om deze samenwerking kracht bij te zetten, doen we leden van de ZZP kortingskaart een interessant aanbod. Als lid registreer je bij ons een gratis .nl-domeinnaam voor het eerste jaar en ontvang je drie maanden gratis hosting!

Ben je van plan je eigen onderneming te starten? Word dan lid van de ZZP Kortingskaart en ontvang:

  • Het Handboek WordPress voor Ondernemers van Bas van der Lans
  • Een gratis .nl-domeinnaam voor het eerste jaar van Yourhosting
  • Drie maanden gratis hosting voor je website van Yourhosting

Met het lidmaatschap van de ZZP kortingskaart profiteer je van veel interessante kortingen en het kost je maar € 20,- (excl. btw) per jaar. Word daarom nu lid en kies het lidmaatschap met het gratis WordPress-handboek.

Samenvatting
Naam artikel
Yourhosting helpt zzp'ers op weg naar online succes
Beschrijving
Steeds meer zzp’ers bouwen zelf hun website. Speciaal voor die groep mensen hebben we, in samenwerking met de ZZP Kortingskaart, een aantrekkelijk aanbod samengesteld.
Auteur
Naam organisatie
Yourhosting
Logo organisatie

Dit artikel delen op social media

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Reageer op deze post

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *