- 13 januari 2016

Yourhosting in 2016

Een tipje van de sluier van onze plannen voor het komende jaar

Allereerst wensen we je het allerbeste voor het nieuwe jaar! Heb je al goede voornemens gemaakt? Wij wel! Ook in 2016 gaan we er namelijk weer voor om het een fijn jaar te maken voor onze klanten! We willen direct een goede start maken, in dit artikel lees je een selectie van de verbeteringen die er voor je aankomen dit jaar.

MijnWebsite in het Nederlands

Velen van jullie hebben er om gevraagd: kan MijnWebsite in het Nederlands? We hebben er hard aan gewerkt, en met resultaat. MijnWebsite is per direct beschikbaar in het Nederlands! Als je inlogt via Mijn Account, wordt de MijnWebsite-editor direct in het Nederlands voor je geladen.

Office 2016

Voor het komende jaar staat er ook weer een nieuwe versie van Office gepland. In deze versie zijn bijvoorbeeld clouddiensten als OneDrive nog beter geïntegreerd, zodat je overal nog beter kunt werken. We zijn op dit moment druk bezig om alle verbeteringen overzichtelijk op een rijtje te zetten. Iedereen die nu Office bij ons afneemt krijgt automatisch de nieuwe versie. We houden je daar uiteraard van op de hoogte.

Verbeteringen in MijnWebsite

Naast de Nederlandse taal rollen we nog een aantal verbeteringen uit voor MijnWebsite in het komende jaar. Zo wordt de editor verbeterd, het krijgt een iets simpeler uiterlijk waardoor je er sneller mee kunt werken. Ook komen er nieuwe thema’s bij en bouwen we op termijn ook een mogelijkheid in om een webshop te openen, naast de bestaande PayPal koop-knoppen. Wanneer de shops beschikbaar zijn kan ik je nog niet vertellen, maar houd onze website in de gaten.

Updatenotificaties voor je CMS

Vanaf januari informeren we je ook over updates voor je CMS, zoals WordPress of Joomla!. Zo kun je je website direct updaten zodra bekend is dat er bijvoorbeeld een beveiligingslek is gedicht. Zo voorkom je dat je website gehackt wordt. Updaten is voor de meeste CMS’en tegenwoordig heel eenvoudig. Voorkomen dat je website wordt gehackt scheelt je een hoop gedoe, geld en narigheid.

Nog meer domeinnaamextensies!

In het afgelopen jaar zijn er veel nieuwe extensies voor domeinnamen bijgekomen, zoals .amsterdam, .online, .gratis, .business, .email en .frl. Er zijn er nog veel meer, we gaan het voor iedereen makkelijker maken om deze domeinnamen te registreren.

Ik hoop dat deze vijf punten je een mooi beeld geven van het eerste gedeelte van dit jaar. We gaan nog veel meer doen uiteraard! Welke van de bovenstaande punten is jouw favoriet? We horen het graag in een reactie hieronder. Namens het blogteam nogmaals een fijn 2016 gewenst!

Samenvatting
Yourhosting in 2016
Naam artikel
Yourhosting in 2016
Beschrijving
Ook in 2016 gaan we er namelijk weer voor om het een fijn jaar te maken voor onze klanten! We willen direct een goede start maken, in dit artikel lees je een selectie van de verbeteringen die er voor je aankomen dit jaar.
Auteur
Naam organisatie
Yourhosting
Logo organisatie

Dit artikel delen op social media

2 reacties

Accorama on 20 januari 2016

Hardstikke tof dat jullie gaan werken aan een webshop binnen in mijn Website.
Ik mis Sitebuilder enorm.
Veel succes.
Groet Gerrit Jan

Jeroen on 20 januari 2016

Hallo Gerrit Jan, bedankt voor je reactie! Ik hoop dat je inmiddels wel wat goede ervaring op hebt kunnen doen met MijnWebsite. De SiteBuilder software werd niet onderhouden en ondersteund door de leverancier, waardoor veiligheidslekken niet meer gedicht worden. We hebben daarvoor MijnWebsite ontwikkeld, maar zat bij aanvang nog niet vol met de mogelijkheden van SiteBuilder, daar werken we wel hard aan. Ik kan je helaas nog geen concrete opleverdatum geven. Vind je MijnWebsite beter te gebruiken nu het in het Nederlands beschikbaar is?
Groeten, Jeroen

Reageer op deze post

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *