- 22 januari 2016

Yourhosting op de Webwinkel Vakdagen

Terugblik op een geslaagde beurs

Maanden geleden zijn we al begonnen met de voorbereidingen. Van standontwerp tot kleding, en van boodschap tot drukwerk. En deze week was het dan eindelijk zo ver. Op 20 en 21 januari stond Yourhosting op de Webwinkel Vakdagen in Jaarbeurs Utrecht. Op de foto ons enthousiaste beursteam (v.l.n.r.): Robert, Rudy, Jeroen en Vincent.

Dit was de eerste keer dat Yourhosting deelnemer was aan de Webwinkel Vakdagen. En we hebben gelijk een goed jaar uitgezocht, dit was namelijk de 10e editie. We zijn laaiend enthousiast! De heren hebben stuk voor stuk goede en interessante gesprekken gehad, en we zijn onder de indruk van de mooie stands van alle andere deelnemers.

The day after

Geen tijd om uit te rusten! Nu komen we terug op al die leuke en goede gesprekken die we hebben gehad. Oh ja.. we hebben ook nog wat troep op te ruimen van twee dagen beurs. Of misschien laten we dat nog even liggen tot na het weekend 😉

Ben jij ook naar de Webwinkel Vakdagen geweest, en heb je nog een bezoek gebracht aan onze stand? Laat ons dan even weten wat je ervan vond in een reactie hieronder. We zijn heel benieuwd!

Webwinkel vakdagen foto van Yourhosting stand

 

Samenvatting
Yourhosting op de Webwinkel Vakdagen
Naam artikel
Yourhosting op de Webwinkel Vakdagen
Beschrijving
Op 20 en 21 januari stond Yourhosting op de Webwinkel Vakdagen in Jaarbeurs Utrecht. Dit was de eerste keer dat Yourhosting deelnemer was aan de Webwinkel Vakdagen.
Auteur
Naam organisatie
Yourhosting
Logo organisatie

Dit artikel delen op social media

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Reageer op deze post

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *