- 10 januari 2019

Yourhosting nieuw in top 5 beste webhosting!

Kwaliteit en goede service heeft bij ons prioriteit. De afgelopen periode hebben we veel geïnvesteerd om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn en kwalitatieve producten te bieden. Dat wordt gezien! Yourhosting is nieuw in de top 5 beste webhosting van Nederland. Met deze vierde positie zijn we ook de eerste premium webhoster van Nederland.

Onderzoek van Webhosters

Volgens onderzoek van Webhosters, een vergelijkingssite voor webhostingsbedrijven, komt Yourhosting binnen op de vierde positie. Het onderzoek wordt gedaan onder 472 hosting-aanbieders en duizenden reviews. Deze reviews worden onafhankelijk verwerkt en uit deze reviews wordt een top 10 bepaald. De score is gebaseerd op aantal reviews en gemiddelde score.

Service

Service is voor ons belangrijk. We blijven onze dienstverlening verbeteren en willen je graag sneller helpen. Op onze website start je daarom eenvoudig een chat met een van onze medewerkers. Ook via social media zoals Facebook en Twitter zijn we snel te bereiken, net als via WhatsApp.

Kwaliteit

Yourhosting is de snelste webhoster van 2018! Een snelle website is belangrijker dan ooit. Niet alleen voor de gebruikservaring, maar ook om jouw website beter vindbaar te maken in zoekmachines. Ook voor VPS, SSL en Office 365 kun je bij ons terecht. Wij hosten je website op geavanceerde apparatuur en bieden een uptime van 99,9%.

Wat nog meer?

Misschien heb je het al gezien, de website heeft een nieuw design! En met een nieuw design werken we ook hard om onze support-informatie nog beter te maken. Heb je vragen? Dan vind je hier veelal een antwoord op. Ook delen we graag tips en adviezen met je op ons blog. Bekijk bijvoorbeeld eens de blogs over SEO, SSL, Google Ads en sitespeed. 

Chat met onze klantenservice!

Contact opnemen met onze support? Wij staan 6 dagen in de week voor je klaar!
Meer over het onderzoek lees je hier.

Samenvatting
Naam artikel
Yourhosting nieuw in top 10 beste webhosters!
Beschrijving
Yourhosting is de hoogste binnenkomer in de top 10 beste webhosters van Nederland.
Auteur
Naam organisatie
Yourhosting
Logo organisatie

Dit artikel delen op social media

3 reacties

Vincent van Zal on 7 februari 2019

Gefeliciteerd met het behaalde resultaat, een dikke pluim op jullie werk/organisatie.

Suzanne Duijndam on 12 februari 2019

Dankjewel Vincent, blij mee! :D

Milan on 24 september 2019

Wow, de 5 beste webhosters in Nederland. Dat is geweldig! Gefeliciteerd. Welke webhosting staat op nummer 1? Ga zo door en over enkele jaren hebben jullie de number one spot.

Reageer op deze post

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *