- 28 april 2022

Yourhosting pakt toppositie in Emerce100

Een mooi moment waar we trots op zijn. Yourhosting heeft in het Emerce100 onderzoek de eerste plaats als shared hosting provider behaald in de categorie hosting. De Emerce100 is een initiatief van Emerce, waarin de beste bedrijven in de e-business beoordeeld worden op imago.

“We zijn heel blij met deze mooie positie. Het is een bekroning op het harde werken van al onze medewerkers. Zij zetten zich elke dag weer opnieuw in om klanten zo goed mogelijk te helpen”, aldus Koen van Deudekom, directeur van Yourhosting. “Yourhosting is al de grootste hostingprovider van Nederland, maar we willen ook de klantvriendelijkste zijn. Dit is een mooi resultaat van onze focus op klanttevredenheid”.

Yourhosting is als webhostingprovider gespecialiseerd in onder meer shared hosting, domeinnamen, SSL en clouddiensten als Microsoft 365. We zetten ons elke dag in om ZZP’ers en MKB-klanten te ondersteunen in hun online zichtbaarheid. We zijn er voor iedereen. Of het nu voor een grote of kleine onderneming is. Al meer dan 15 jaar doen we er alles aan om onze klanten de best mogelijke performance, veiligheid en support te geven.

In alweer de 17e editie van de Emerce100 worden 950 bedrijven beoordeeld verdeeld over 53 categorieën. Het onderzoek wordt jaarlijks uitgevoerd door Motivaction.

Dit artikel delen op social media

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Reageer op deze post

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *