- 28 april 2023

Yourhosting uitgeroepen tot beste webhoster van Nederland

Hoera! We zijn de winnaar geworden van de Emerce100 2023! We zijn op de eerste plaats geëindigd in de categorie Shared & Managed hosting. Daar zijn we natuurlijk enorm trots op! 

Vorig jaar behaalden we al een toppositie met 5-sterren, dit jaar is dit verhoogd naar 5,5 ster! De Emerce100 is een imago-onderzoek, weergegeven op een 7-puntsschaal; het maximaal aantal sterren is dus zeven. 

Wat is de Emerce100?

Op 28 april 2023 is de achttiende editie van de Emerce100 verschenen. De Emerce100 is de meest toonaangevende prijs in Nederland op het gebied van online marketing, ICT en e-business. 

Emerce voert samen met onderzoeksbureau Motivaction dit onderzoek uit. Beslissers die werkzaam zijn in de vakgebieden online marketing, ICT en e-business hebben de prestaties van leveranciers in het afgelopen jaar beoordeeld.  

Bij het Emerce100 onderzoek wordt beoordeeld op de volgende 4 criteria: 

  • Kennis/knowhow 
  • Prijs-kwaliteitverhouding 
  • Betrouwbaarheid 
  • Flexibiliteit 

Op basis van deze 4 criteria zijn wij als beste beoordeeld in de categorie Shared & Managed hosting! Hier zijn we enorm trots op. We doen elke dag ons uiterste best om onze klanten zo goed mogelijk te helpen.

Persoonlijke service bij Yourhosting

We zijn niet alleen de grootste webhoster van Nederland, we willen ook de meest klantvriendelijke hoster zijn. We bedienen met onze domeinnamen, webhosting, e-mail, VPS’en en Microsoft 365 meer dan 250.000 klanten van particulieren tot ZZP’ers en MKB’ers. Ben jij expert op het gebied van websites, of ben je net begonnen? Iedere klant is welkom bij Yourhosting.

“We bieden als een van de weinige webhosters telefonische support aan klanten, hiermee kunnen we klanten op een heel persoonlijke manier helpen.” aldus Koen van Deudekom, directeur van Yourhosting.

Ons doel is samen met jou je website zo succesvol mogelijk maken. Daarom staan website performance en veiligheid hoog in het vaandel. Ook delen we onze kennis en expertise graag met onze klanten. Naast dat je ons kunt bellen, heb je toegang tot vele kennisbank artikelen en whitepapers. Wil je dat wij werk voor je uit handen nemen? Dat kan! Van het verhuizen van je website, tot het installeren van jouw SSL certificaat, of het monitoren van jouw website. 

Met onze blogs en maandelijkse nieuwsbrief houden wij je op de hoogte van onze nieuwste tips en ontwikkelingen. 

Meer over Yourhosting lees je op onze over ons pagina

Dit artikel delen op social media

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Reageer op deze post

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *