Verkozen tot de snelste webhoster
Deskundige support
Al 1,1 miljoen domeinnamen geregistreerd
Gratis website bij je domeinnaam
Verkozen tot de snelste webhoster

logo van .am domeinnaam

.am-domein uit Armenië registreren bij Yourhosting


Ook geschikt voor radio

Nu slechts € 61.50

www.
Binnen 1 minuut geregistreerd
Online support
Gratis website

Registreer jouw .am voor slechts € 61.50

Heb jij een eigen radiostation of ben je actief in de muziekindustrie? Dan kun je dit laten zien met een eigen .am-domeinnaam. AM is uiteraard een frequentieband voor radio maar .am is ook de officiële domeinextensie van Armenië. Richt jij je op dit land uit de Kaukasus? Dan is een .am-domein de juiste keuze.

.am is ook zeer geschikt voor grappige domeinnamen die eindigen op .am zoals telegr.am of mainstre.am. Iedereen kan een .am domein registreren. Controleer nu of jouw domeinnaam nog vrij is en registreer je domeinnaam via Yourhosting. Binnen 30 minuten na registratie is jouw domein al online.

Voordelen .am

Geschikt voor websites over radio
Dé domeinnaam als jij actief bent in Armenië
Win het vertrouwen van Armeense bezoekers
Verhoog de vindbaarheid in google.am
Ook geschikt voor woorden die eindigen op .am

Kies voor Yourhosting!

Jouw domeinnaam is binnen een half uur online!
Deskundige en persoonlijke support, 6 dagen in de week
Krijg gratis toegang tot MijnWebsite, de eenvoudige website builder
 

.AM domein uit Armenië

Armenië heet officieel Republiek Armenië en ligt in de Kaukasus. Het land is niet bij veel mensen bekend als toeristische trekpleister. Onterecht, want Armenië is een prachtig land met een bijzonder vriendelijke bevolking. Bovendien heeft het ook nog eens alles, bergen, vulkanen, idyllische dorpjes en groene bossen. Armenië is de oudste christelijke staat ter wereld, maar is pas sinds 1991 onafhankelijk. Tot 1990 behoorde het land tot de Sovjet-Unie. Jerevan is de hoofdstad van Armenië en is ook nog eens één van de oudste steden ter wereld.

.AM domeinnaam registreren

De uitgevende instantie voor de .am domeinnaam is ISOC-AM. Jerevan is één van de oudste bewoonde steden ter wereld, maar dat geldt niet voor deze domeinnaamextensie. Het is nog een relatief jonge extensie, in 1994 werd deze pas beschikbaar. Niet alleen is deze domeinnaamextensie populair bij inwoners van Armenië, .AM is de frequentieband voor radio, ook voor radiomakers is het een geliefd domein! Richt jij je op Armenië, dan biedt de .am domeinnaam voordelen als lokale identiteit en herkenbaarheid.

Kies voor extra vertrouwen

Met een Domain Validation SSL zien je bezoekers direct dat je certificaat op je eigen naam is geregistreerd. Kies voor een Domain Validation SSL voor net dat beetje extra vertrouwen!

Bestel je Domain Validation SSL

Voorwaarden voor een .am

Er zijn geen specifieke voorwaarden voor een .am domein. Alle letters van het alfabet (a-z), cijfers van 0 tot 9 en het minteken mogen gebuikt worden. Het minteken mag alleen niet op de eerste plaats gebruikt geworden en er mogen geen twee mintekens naast elkaar staan.

 

.am en privacy in Whois

Geografisch gezien behoort het land tot Azië, maar het land beschouwt zichzelf als onderdeel van Europa. Net als Georgië is Armenië dus een Europees land. Daarom valt ook jouw .am domeinnaam onder de privacywetgeving de AVG en is jouw privacy gegarandeerd. Jouw gegevens komen niet in de publieke Whois-database te staan. Lees meer over de AVG in de FAQ.

Registreer vandaag jouw .am-domeinnaam voor € 61.50

www.

Over Armenië

Wist je dat er in Armenië veel verschillende dieren leven? In de halfwoestijn leven wilde katten, jakhalzen, adders en luipaarden. In de bossen komen ook lynxen en beren voor! De natuur is vrij grillig en grenst aan geen enkele zee. Armenië heeft zijn eigen talen, Oost-Armeens en West-Armeens. Beide gebruiken het Armeense alfabet dat al bestaat sinds het jaar 405! Het alfabet bestond oorspronkelijk uit 36 letters.

Gratis website!

Iedereen die een domeinnaam registreert bij Yourhosting krijgt gratis toegang tot MijnWebsite Lite. Hiermee bouw je in een aantal eenvoudige stappen zelf een website en staat jouw plekje op het internet binnen mum van tijd online.

Je .am-domeinnaam verhuizen

Je .am-domeinnaam verhuizen naar Yourhosting is snel en eenvoudig. Wij nemen je het werk voor een groot deel uit handen en je kunt vertrouwen op een goede afloop. Yourhosting ondersteunt elke stap in het gehele verhuisproces met de verhuisservice voor domeinnamen.

.am of een andere domeinnaam

Ben je (zakelijk) actief in Armenië of werk je voor de radio of in de muziekindustrie? Dan is de .am-domeinnaam een interessante keuze voor jou. Naast de .am domeinen heb je bij Yourhosting nog keuze uit meer dan 900 andere domeinnaamextensies! Wat dacht je bijvoorbeeld van de .fm-domeinnaam als je in de muziekindustrie werkt? .tv is goed bruikbaar als je ook televisieprogramma’s maakt. Ben je actief in Armenië maar is jouw .am al bezet, kies dan voor een .com, of .eu.