Verkozen tot de snelste webhoster
Deskundige support
Al 1,1 miljoen domeinnamen geregistreerd
Gratis website bij je domeinnaam
Verkozen tot de snelste webhoster

het logo van .amsterdam domeinnaam

Jouw eigen .amsterdam


Dé domeinnaam van Mokum

Nu slechts € 34,-

www.
Binnen 1 minuut geregistreerd
Online support
Gratis website

Een Amsterdamse domeinnaam voor slechts € 34,-

De mooie grachten, de Albert Cuypmarkt, de Jordaan en natuurlijk de meest succesvolle voetbalclub van Nederland. Er is in de hele wereld geen stad te vinden zoals Amsterdam en zo’n wereldstad verdient uiteraard een eigen domeinnaam. Sinds 2015 is het daarom mogelijk om .amsterdam-domeinnamen te registeren en je hebt al een eigen Mokum’s domein bij Yourhosting voor slechts € 34,- per jaar. Hiermee laat jij zien dat jij je op Amsterdam richt.

Of je nu een Amsterdams bedrijf hebt of gewoon trots bent om uit onze hoofdstad te komen, een .amsterdam-domein kan door iedereen geregistreerd worden. Handig voor Amsterdamse ondernemers want met deze domeinnaam is het direct duidelijk voor potentiële klanten dat jouw bedrijf gevestigd is in Amsterdam. Een .amsterdam-domeinnaam is daarmee uitermate geschikt voor winkeliers, makelaars, restaurants, klusjesmannen of iedere andere Amsterdamse organisatie.

Voordelen van .amsterdam

Handig voor Amsterdamse ondernemers
Laat zien dat je trots bent op Amsterdam
Online en lokaal beter vindbaar

Voorkom Phishing!

Wist je dat veel phishing-sites gebruik maken van een gratis SSL-certificaat? Ook cybercrimininelen weten de eenvoudige weg naar een gratis SSL inmiddels goed te vinden. Dit maakt de betrouwbaarheid van een gratis SSL daarom ook een stuk minder. Vertrouwen uitstralen? Kies dan voor een Domain Validation SSL, waarbij er validatie op de domeinnaam plaatsvindt. 

Kies je certificaat

Bij Yourhosting krijg je meer:

Gratis website bij iedere domeinnaam
Na 30 minuten is je domein live
Betrouwbare en deskundige support
 

Gratis website bouwen met MijnWebsite

De bouw van de Noord-Zuid lijn in Amsterdam heeft al vele jaren vertraging opgelopen. Gelukkig hoef je niet zolang te wachten op de bouw van een nieuwe website. Bij iedere domeinnaamregistratie krijg je namelijk ook gratis toegang tot MijnWebsite Lite. Hiermee bouw jij in een handomdraai je eigen website.

Hulp nodig bij je Amsterdamse domeinnaam?

Misschien is je .amsterdam-domeinnaam al bezet en ben je op zoek naar een geschikt alternatief? Of wil je hulp hoe je als bedrijf kunt omgaan met je portfolio aan domeinnamen? Wij helpen je hier graag mee door middel van praktische tips, zoekopties en mogelijkheden.

Geef mij maar .amsterdam, dat is mooier dan .parijs

Wist je dat Amsterdam de enige stad is in Nederland met een eigen topleveldomein? De .amsterdam domeinnaamextensie is eigendom van de Gemeente Amsterdam en wordt beheerd door dotAmsterdam BV. Sinds 2015 is .amsterdam publiekelijk beschikbaar voor registratie. Inmiddels hebben al meer dan 28.000 Amsterdammers een domeinnaam geregistreerd. Amsterdam is een stad met een tolerant karakter, datzelfde geldt voor dit domeinaam. Er zijn geen speciale voorwaarden, iedereen kan een .amsterdam-domeinnaam registeren.

Registreer vandaag jouw .amsterdam-domeinnaam voor € 34,-

www.

Voor iedereen een geschikte domeinnaam

Yourhosting is van alle markten thuis om jouw geschikte domeinnaam te registreren. Als Amsterdamse winkelier kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor .shop of .store. Voor Amsterdamse ondernemers in de Rosse buurt is .xxx of .sex ook een goede optie. Wist je trouwens dat er in Amsterdam meer dan 180 nationaliteiten wonen? Yourhosting heeft ook een breed aanbod aan exotische domeinnaamextensies, van .es tot .tw. Voor ieder wat wils.

.amsterdam-domeinnaam verhuizen?

Je bestaande .amsterdam-domeinnamen verhuizen naar Yourhosting kan natuurlijk ook. Een verhuizing gaat snel en eenvouding. Als je wat meer persoonlijke begeleiding wenst, kun je hierbij gebruikmaken van onze verhuisservice voor domeinnamen. Dan helpen wij je bij iedere stap in het verhuisproces.