Verkozen tot de snelste webhoster
Deskundige support
Al 1,1 miljoen domeinnamen geregistreerd
Gratis website bij je domeinnaam
Verkozen tot de snelste webhoster

logo van .biz domeinnaam

Je .biz-domeinnaam binnen 1 minuut registreren


Registreer .biz bij Yourhosting

Nu slechts € 20,50

www.
Binnen 1 minuut geregistreerd
Online support
Gratis website

.biz-domeinnaam advies?

Is je .biz-domeinnaam al bezet en ben je op zoek naar een goede domeinnaam? Of wil je advies hoe je als bedrijf het beste kunt omgaan met je domeinnaamportfolio? Wij helpen je graag op weg met nuttige tips, zoekopties en hulpmiddelen.

Kies voor Yourhosting!

Binnen 30 minuten na registratie online
Forwarden / doorlinken / DNS voor maar € 0,45 per maand
Goed vindbaar in zoekmachines
Gratis website bij iedere domeinnaam
 

Webshop of bedrijf? Kies voor een Extended Validation SSL!

EV staat voor uitgebreide validatie! Met een EV SSL-certificaat geef je het meeste vertrouwen richting je websitebezoeker. Jouw bedrijfsgegevens staan in de adresbalk en er vindt een uitgebreide validatie plaats.

Meer over Extended Validation SSL

.biz-domeinnaam verhuizen?

Je .biz-domeinnaam verhuizen naar Yourhosting is snel en eenvoudig. Heeft je verhuizing extra zorg nodig, gebruik dan onze verhuisservice. Wij ondersteunen elke stap in het proces met de verhuisservice voor domeinnamen.

 

Voorwaarden .biz-domeinnaamregistratie

Een .biz-domeinnaam bestaat uit minimaal drie tekens, maximaal 63 tekens. Een .biz-domeinnaam mag niet beginnen of eindigen met een koppelteken ("-").

Registreer nu jouw .biz-domeinnaam voor slechts € 20,50

www.

Over de .biz-domeinnaam

HerkomstZakelijk gebruik
GebruikVoor commercieel gebruik
Aantal .biz domeinnamenRuim 1 miljoen
Registraties beschikbaar voorIedereen ter wereld
Minimale registratieperiode1 jaar
VoordelenZakelijke, professionele uitstraling

Geschiedenis .biz-domeinnaam

De .biz-extensie is opgezet om de grote vraag naar .com-domeinnamen te ontlasten en een alternatief te bieden voor bedrijven wiens .com-domeinnaam al was geregistreerd. .biz heeft geen specifieke juridische of geografische eisen, behalve dat het gebruik van de domeinnaam een 'zakelijk of commercieel belang dient'. .biz-registratie is mogelijk vanaf 2001, de controle over .biz ligt sinds 2001 bij Neustar. Meer over .biz lees je op Neustar.biz of Wikipedia.

Je contactgegevens valideren

Bij een aantal handelingen zijn we verplicht om de contactgegevens van je .biz-domeinnaam te valideren. Validatie vindt plaats als je een .biz-domeinnaam bestelt, naar Yourhosting verhuist, overdraagt op jouw naam of als je de contactgegevens van een .biz-domeinnaam wijzigt. Via een validatiemail controleer en bevestig je de gegevens, zodat de juiste informatie in de Whois komt te staan. Bevestiging van jouw kant is daarnaast nodig om je domeinnaam te activeren of een verhuizing in gang te zetten.

Andere extensies

Wil je een domeinnaam met een andere extensie registreren? Bij Yourhosting kun je domeinnamen registreren met alle soorten extensies.