.cc domeinnaam logo

.cc-domeinnaam registreren


.cc heeft vele toepassingen

Nu slechts  € 29,99

www.
Binnen 1 minuut geregistreerd
Online support
Telefonische support

Registreer jouw .cc-domein voor  € 29,99 per jaar

Wist jij dat er een eilandengroep genaamd Cocoseilanden bestaat? .CC is de officiële domeinnaamextensie van de Cocoseilanden. .CC wordt vaker gebruikt als afkorting voor Creative Commons, Catholic Church of andere afkortingen met CC.

Voordelen van .cc

Geschikt voor websites die iets te maken hebben met creative commons
Ook geschikt als domain hack voor woorden met als afkorting cc
Eenvoudig te registreren

Registreer jouw .CC bij Yourhosting

Telefonisch bereikbaar!
Binnen 1 minuut te registreren!
Binnen 30 minuten is jouw domeinnaam online
 

Voorkom de ‘onveilig’- melding in browsers

Steeds meer browsers markeren websites zonder SSL als onveilig. Zo geeft Google Chrome een duidelijke melding weer dat websites zonder SSL-certificaat niet veilig zijn. Het gevolg? Minder conversies en minder sitebezoekers!

Meer over SSL

.CC-domeinnaam van de Cocoseilanden

De .CC-domeinnaam wordt maar weinig gebruikt door de inwoners van de Cocoseilanden. Niet gek, er wonen maar ongeveer 600 inwoners op deze kleine eilandjes. Deze domeinnaam wordt dan ook vaker op een creative manier gebruikt bijvoorbeeld voor countryclubs. De uitgevende extensie van .CC is deNIC, een dochteronderneming van Verisign. Het domein bestaat sinds 1997.

Voorwaarden .cc

Voor het .CC domein zijn geen bijzondere voorwaarden. Iedereen mag deze domeinnaam registreren. De minimale lengte is 3 tekens, maximaal mag je 63 karaktes gebruiken. Je mag alle letters uit het alfabet gebruiken, net als alle getallen. Het minteken (-) mag ook, maar niet op de eerste en de laatste plaats.

Registreer vandaag jouw .cc-domeinnaam voor slechts  € 29,99

www.

Variaties op .cc

Creditcard, creative commons, het getal 200 in romeinse cijfers, Comedy Central of Carbon Copy, zomaar wat woorden waarvoor je de .CC domeinnaam kunt gebruiken. Wil je bijvoorbeeld bloggen over de uitzendingen van Comedy Central, ben je een illustrator en maak je gebruik van Creative Commons licenties of heb je een financiële onderneming en breng je een nieuwe creditcard op de markt? Dan is de .cc-domeinnaam geschikt voor jou. Ook als je een chat community gaat oprichten of een countryclub hebt, is het domein geschikt. Check of jouw domeinnaam nog vrij is.

 

Cocoseilanden

De Cocoseilanden zijn twee atollen in de Indische oceaan. Het ligt ten zuidwesten van Java en is onderdeel van het Australisch territorium. .CC wordt maar weinig gebruikt door de locals. Niet gek met maar 600 inwoners. De atollen samen kennen 27 eilanden, waarvan er maar 2 zijn bewoond: West Island en Home Island. Omdat de eilanden in 1609 zijn ontdekt door de Britse kapitein Keeling worden ze ook wel de Keelingeilanden genoemd. Het is niet toeristisch, maar heeft wel prachtige witte zandstranden. Doordat het zo afgelegen ligt kennen de eilanden ook een aantal exotische dieren zoals zeldzame vogels.

.CC verhuizen

Jouw .CC domeinnaam verhuis je gratis naar Yourhosting! Ook andere domeinnamen verhuis je snel en eenvoudig. In veel gevallen heb je een verhuiscode nodig. Lees meer over de verhuisprocedure. Heeft je domeinnaamverhuizing extra zorg nodig? Gebruik dan onze verhuisservice en wij nemen alle zorg uit handen. Zo gaat jouw website zonder downtime over naar Yourhosting.

.cc bezet? Kies een andere domeinnaamextensie

Kies uit meer dan 900 verschillende domeinnaamextensies. Voor bijna alle landen uit de wereld is wel een domeinnaamextensie beschikbaar, zoals .de voor Duitsland of .be voor België. Zoek je een domeinnaam die past bij jouw branche? Er zijn ook veel specifieke domeinnamen beschikbaar zoals .fm, .shop of .expert. Voor apps is de .app perfect. Heb je hulp nodig bij het kiezen van een goede domeinnaam, of ben je benieuwd waar een goede domeinnaam aan voldoet, lees dan de tips en adviezen voor het registreren van een domeinnaam.

Alle domeinnamen 

 

Eigen e-mailadres met .cc

E-mailen vanaf je eigen .cc domeinnaam staat betrouwbaar en professioneel. Heb jij al nagedacht over een .cc e-mailadres? Met het registreren van je domeinnaam vraag je ook eenvoudig je eigen e-mailadres aan zodat jij met jouw .es domein e-mailberichten kunt verzenden en ontvangen. Kies een e-mailpakket dat het beste bij jouw wensen past en begin met mailen! Standaard bij elk e-mailpakket heb je toegang tot webmail zodat jij altijd en overal toegang hebt tot jouw e-mail. Ook krijg je gratis een spamfilter en virusscanner.

Registreer je domeinnaam 

Exotische domeinnamen en privacy

Sinds de komst van de AVG in Nederlands zijn al jouw gegevens die je opgeeft bij het registreren van een Europese domeinnaam beschermd. .CC is echter de officiële extensie van de Cocoseilanden, wat onder Australië valt. Registreer jij een .CC domeinnaam, dan kunnen jouw gegevens in de Whois komen te staan. Wees je daarom van bewust welke gegevens je deelt.