Verkozen tot de snelste webhoster
Deskundige support
Al 1,1 miljoen domeinnamen geregistreerd
Gratis website bij je domeinnaam
Verkozen tot de snelste webhoster

dit is een logo van .club domeinnaam

.club-domeinnaam registreren


Dé domeinnaam voor verenigingen en nachtclubs

Nu slechts € 16,-

www.
Binnen 1 minuut geregistreerd
Online support
Gratis website

Join the club voor slechts € 16,- per jaar

Voetbalclubs, boekenclubs, computerclubs en bridgeclubs. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een club voor opgericht. Volgens cijfers van het CBS zijn bijna acht op de tien personen van 15 jaar en ouder lid van één of meerdere verenigingen. Dat is niet zo raar want Nederland is een land van verenigingen en clubs. Een .club brengt mensen samen. 

Een vereniging is voor veel Nederlanders een laagdrempelige manier om met elkaar in contact te komen en hobby’s of interesses uit te wisselen. Wil jij huidige leden informeren of jouw club onder de aandacht brengen van potentiële leden via het internet? Registreer dan een .club domeinnaam. Deze extensie is ook zeer goed bruikbaar voor nachtclubs en andere uitgaansgelegenheden.

Voordelen van een eigen .club

Ideaal voor verenigingen en clubs
Ook zeer geschikt voor nachtclubs
Werf en behoud leden via .club
Maak direct duidelijk dat je een club hebt
4e plek meest populaire nieuwe extensie

Verwerk je persoonsgegevens met je website?

Dan is een SSL-certificaat verplicht. Met SSL zorg je voor een versleutelde verbinding waardoor je privacygevoelige informatie beschermd. Heb jij een contactformulier, een betaalomgeving, een webshop, of bijvoorbeeld een aanmeldformulier voor een nieuwsbrief? Bestel dan nu een SSL-certificaat.

Bekijk de voordelen van SSL

Waarom de .club van Yourhosting

Ons supportteam staat 6 dagen per week voor je klaar
Bouw een clubwebsite met onze gratis website bouwer
Binnen 30 minuten is jouw .club al beschikbaar
Privacy Protect: gratis identiteitsbescherming bij iedere domeinnaam
 

Gratis website builder bij Yourhosting

Of je nu een tennisclub, schaakclub of zangclub hebt, uiteindelijk draait het om de leden. Als club of vereniging wil je huidige leden zo goed mogelijk op de hoogte houden en motiveren om actief deel te nemen aan activiteiten. Daarnaast wil je er ook voor zorgen dat je makkelijk nieuwe leden kunt bereiken én werven. In beide gevallen is een goede website onmisbaar. Als je jouw .club-domeinnaam bij Yourhosting registreert, krijg je gratis toegang tot MijnWebsite Lite. Kies één van de meer dan 120 templates en ga direct aan de slag met de makkelijke drag-and-drop editor. Zo klik jij heel snel een clubwebsite in elkaar. Dus join the club en krijg gratis toegang tot deze handige website builder.

 

.club registreren

Er zijn geen bijzondere voorwaarden als jij een .club domeinnaam wilt registreren. Alle letters van het alfabet mogen gebruikt worden, inclusief alle cijfers en het koppelteken. Je domeinnaam heeft wel een minimale lengte van 3 karakters en een maximale lengte van 63 karakters.

4e plek meest populaire nieuwe extensies

.club werd in 2014 geïntroduceerd door .Club Domains en is daarmee nog een relatief nieuwe domeinnaamextensie. .club was echter vanaf het begin al zeer in trek. Met 1,2 miljoen registraties staat .club momenteel op de vierde plek van meeste populaire nieuwe top-level domeinnamen. Maak jij binnenkort ook deel uit van deze grote club van domeinnaamregistranten?

Verstuur e-mails via .club

E-mail is een belangrijk medium om interessante evenementen aan te kondigen en het ledenbestand te informeren over belangrijke ontwikkelingen binnen de club. Als je jouw .club-domeinnaam ook gebruikt voor het versturen van e-mails, zien ontvangers meteen dat ze deel uitmaken van deze club. Dit helpt bij het creëren van een gevoel van saamhorigheid. Bij Yourhosting heb je verschillende opties voor het versturen van e-mails. Bekijk bijvoorbeeld onze e-mailpakketten of kies voor Office 365.

Registreer vandaag jouw .club-domeinnaam voor € 16,-

www.

Loyaliteitsprogramma’s voor consumenten

Richt jouw bedrijf zich op consumenten? Je wilt dan een goede band opbouwen met je klanten zodat ze ook klant blijven en jouw bedrijf promoten. Jouwbedrijf.club is dan het perfecte domein voor een loyaliteitsprogramma. Gebruik dit .club-domein om een speciale website te bouwen voor trouwe klanten. Hier kunnen ze bijvoorbeeld unieke club-aanbiedingen vinden. Je kunt dit domein ook goed gebruiken als e-mailadres voor klanten die lid zijn van de klantennieuwsbrief. Zo creëer je een exclusief club-gevoel voor specifieke klantengroepen.

 

.club heeft veel toepassingen

Restaurants, bars, nachtclubs, comedy clubs en zelfs parenclubs. Deze domeinnaam is ook geschikt voor vele toepassingen in het uitgaansleven. Ben je trouwens een beheerder van een Facebook groep, LinkedIn groep of een andere community op social media? Je kunt een club-domein dan ook goed gebruiken om bezoekers rechtstreeks door te sturen naar jouw social media pagina. Gebruik hiervoor onze DNS-service. Op deze manier kunnen mensen jouw online community makkelijk bereiken via een simpele URL.

Privacy Protect: bescherming van je identiteit

Binnen de club of vereniging is het uiteraard prima dat iedereen je kent, maar je wilt waarschijnlijk niet dat jouw gegevens wereldwijd beschikbaar zijn. Als eigenaar van een domeinnaam worden jouw contactgegevens opgeslagen in de publiekelijk toegankelijke Whois-database. Om jouw privacy te waarborgen, registreren wij jouw domeinnaam met de contactgegevens van Yourhosting. Op deze manier zijn onze gegevens zichtbaar en niet jouw persoonlijke informatie. Zo blijf jij anoniem. Lees meer over Privacy Protect.

Jouw .club verhuizen

Huidige .club-domeinnamen kun je zelf makkelijk verhuizen naar Yourhosting. Na de verhuizing kun je meteen profiteren van de voordelen bij Yourhosting, zoals de gratis Website Builder en Privacy Protect. Heb je meerdere domeinnamen of wil je graag wat hulp? Maak dan gebruik van onze domeinnaam verhuisservice. Je krijgt dan persoonlijke begeleiding bij de volledige verhuizing.

Alternatieven voor .club

Heeft iemand jouw gewenste .club-domein al geregistreerd? Bij Yourhosting kun je diverse alternatieve domeinnaamextensies vinden. .fitness is bijvoorbeeld een goed alternatief voor fitnessclubs en .photo is geschikt voor een vereniging van fotografen. Voor ieder type club, is een passende extensie te vinden. Bekijk vandaag onze 900+ domeinnaamextensies.