Home Zoeken Domeinnamen en SSL E-mail Hosting & VPS Website Office 365 Cloud & Backup Over ons Support Inloggen

Jouw eigen .co
nu slechts € 30.00 per jaar

Je eigen .co

Heb jij een passende domeinnaam voor je website gevonden maar is de .com-variant al bezet? Registreer dan nu jouw eigen .co! Deze extensie wordt gezien als hét alternatief voor de populaire .com-domeinnaam. .co is de landdomeinnaam van Colombia, maar het is nu voor iedereen mogelijk om deze extensie te registreren. .co is niet alleen korter, er zijn ook nog veel .co-domeinnamen beschikbaar. Registreer jouw .co direct.

Voordelen van .co:

  • Laat zien dat je online bent
  • Makkelijk te onthouden
  • Profiteer van veel nieuwe domeinnamen

Bij Yourhosting krijg je meer:

  • Gratis website bij iedere domeinnaam
  • Binnen 30 minuten na registratie online
  • Vertrouwde en deskundige support

Advies over je .co-domeinnaam

Is je .co-domeinnaam al bezet en ben je op zoek naar een goede domeinnaam? Of wil je advies hoe je als bedrijf het beste kunt omgaan met je domeinnaamportfolio? Wij helpen je graag op weg met nuttige tips, zoekopties en hulpmiddelen.

.co-domeinnaam verhuizen?

Je .co-domeinnaam verhuizen naar Yourhosting is snel en eenvoudig. Heeft je verhuizing extra zorg nodig, gebruik dan onze verhuisservice. Wij ondersteunen elke stap in het proces met de verhuisservice voor domeinnamen.

Andere extensies

Wil je een domeinnaam met een andere extensie registreren? Bij Yourhosting kun je domeinnamen registreren met alle soorten extensies.

Prijzen excl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2018

Prijzen incl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2018