Verkozen tot de snelste webhoster
Deskundige support
Al 1,1 miljoen domeinnamen geregistreerd
Gratis website bij je domeinnaam
Verkozen tot de snelste webhoster

logo van extensie .co

.co-domeinnaam registreren


Je eigen .co bij Yourhosting

Nu slechts € 30.-

www.
Binnen 1 minuut geregistreerd
Online support
Gratis website

Je eigen .co voor slechts € 30.-

Heb jij een passende domeinnaam voor je website gevonden maar is de .com-variant al bezet? Registreer dan nu jouw eigen .co! Deze extensie wordt gezien als hét alternatief voor de populaire .com-domeinnaam. .co is de landdomeinnaam van Colombia, maar het is nu voor iedereen mogelijk om deze extensie te registreren. .co is niet alleen korter, er zijn ook nog veel .co-domeinnamen beschikbaar. Registreer jouw .co direct.

Voordelen van .co

Laat zien dat je online bent
Makkelijk te onthouden
Profiteer van veel nieuwe domeinnamen

Bij Yourhosting krijg je meer:

Gratis website bij iedere domeinnaam
Binnen 30 minuten na registratie online
Vertrouwde en deskundige support
 

Verwerk je persoonsgegevens met je website?

Dan is een SSL-certificaat verplicht. Met SSL zorg je voor een versleutelde verbinding waardoor je privacygevoelige informatie beschermt. Heb jij een contactformulier, een betaalomgeving, een webshop, of bijvoorbeeld een aanmeldformulier voor een nieuwsbrief? Bestel dan nu een SSL-certificaat.

Bekijk de voordelen van SSL

Advies over je .co-domeinnaam

Is je .co-domeinnaam al bezet en ben je op zoek naar een goede domeinnaam? Of wil je advies hoe je als bedrijf het beste kunt omgaan met je domeinnaamportfolio? Wij helpen je graag op weg met nuttige tips, zoekopties en hulpmiddelen.

.co-domeinnaam verhuizen?

Je .co-domeinnaam verhuizen naar Yourhosting is snel en eenvoudig. Heeft je verhuizing extra zorg nodig, gebruik dan onze verhuisservice. Wij ondersteunen elke stap in het proces met de verhuisservice voor domeinnamen.

Registreer vandaag jouw .co-domeinnaam voor € 30.-

www.

Andere extensies

Wil je een domeinnaam met een andere extensie registreren? Bij Yourhosting kun je domeinnamen registreren met alle soorten extensies.