Verkozen tot de snelste webhoster
Deskundige support
Al 1,1 miljoen domeinnamen geregistreerd
Gratis website bij je domeinnaam
Verkozen tot de snelste webhoster

logo van extensie .es

.ES-domeinnaam registreren


Registreer je Spaanse domeinnaam bij Yourhosting

Nu slechts  € 12,30

www.
Binnen 1 minuut geregistreerd
Online support
Gratis website

Registreer nu jouw Spaanse domeinnaam voor € 12,30 per jaar

.es is de officiële domeinnaamextensie van Spanje! Wil jij de Spaanse .es domeinnaam registreren? Check dan nu of jouw domeinnaam nog vrij is en registreer eenvoudig en snel je .es domeinnaam bij Yourhosting. Met een .es domeinnaam is jouw website goed vindbaar in Spanje, onmisbaar als jij je met jouw website richt op dit Spaanstalige land.

De .es-domeinnaam is niet alleen geschikt voor jouw Spaanse website, je maakt er ook originele domein-hacks mee zoals amper.es of rout.es.

Voordelen van .es

Goed vindbaar in Spaanse zoekmachines
Geschikt voor jouw Spaanse passie of organisatie
Ook geschikt als ‘domain-hack’ voor bijvoorbeeld domeinnamen als lerar.es, of anneli.es

Verwerk je persoonsgegevens met je website?

Dan is een SSL-certificaat verplicht. Met SSL zorg je voor een versleutelde verbinding waardoor je privacygevoelige informatie beschermd. Heb jij een contactformulier, een betaalomgeving, een webshop, of bijvoorbeeld een aanmeldformulier voor een nieuwsbrief? Bestel dan nu een SSL-certificaat.

Bekijk de voordelen van SSL

Registreer jouw .ES bij Yourhosting

6 dagen in de week deskundige support
Gratis website bij iedere domeinnaam
Na registratie supersnel online
 

.ES en Spanje als vakantieland

Het Zuid-Europese land is al jaren een geliefde vakantiebestemming! Natuurlijk door de Spaanse costa’s, de jongerenvakanties die in het teken staan van zon, zee en feesten, maar ook door de prachtige natuur. We kennen allemaal Gaudi door de Sagrada Familia of Parc Güell, gevestigd in Barcelona, de grootste stad van Catalonië. Doordat Spanje zo geliefd is bij Nederlanders, is een Spaanse domeinnaam voor jouw onderneming een goed idee. Organiseer je citytrips, excursies of ben je ergens anders werkzaam in het toerisme? Spreek dan ook de lokale bevolking aan met een .es!

Voorwaarden voor .es

De uitgevende instantie van .es is ENIC, het Network Information Center of Spain. Sinds 2005 zijn er geen bijzondere voorwaarden meer voor de .es domeinnaamregistratie en kan iedereen deze domeinnaam registreren. De minimale lengte is 3 karakters en de maximale lengte is 63 karakters. Je mag alle letters van het alfabet gebruiken, inclusief het minteken. Het minteken mag niet op de eerste of de laatste plek staan. Verder mogen ook alle cijfers mogen gebruikt worden.

Spaanse .es domeinnaam

Y viva España! De extensie .es is natuurlijk de afkorting van España. Het is het officiële toplevel domein voor Spanje. Het domein is actief sinds 1988, maar is pas sinds 2005 voor iedereen te registreren. Tot 2005 waren er strikte regels voor het registreren van .es, zo mochten de Spanjaarden deze domeinnaam alleen registreren als de exacte bedrijfsnaam werd gebruikt. Door deze strikte regels was .es geen geliefde domeinnaam, omdat Spanjaarden liever voor een domeinnaam als .com of .org kozen. Daarom zijn in 2005 deze strenge regels afgeschaft en kan iedereen deze domeinnaam registreren. Veel Spaanse bedrijven kozen vanaf 2005 dan ook voor domeinnamen met .es, naast de .com domeinnaam die ze al hadden.

Wanneer registreer je een .es domeinnaam?

Spanje, het land van de zon! Spaans is de derde meest gesproken taal ter wereld, daarom is een domeinnaam met .es altijd een goede keuze. Heb jij affiniteit met Spanje, heb jij bijvoorbeeld een reisblog over Spanje of ben je helemaal fan van de meest bekende Spaanse architect Gauidi? Dan is een .es een goed idee. Ook als jouw onderneming in Spanje gevestigd is, of jij je in Spanje wilt vestigen, dan is een .es een goede domeinnaam voor jou omdat het herkenning biedt voor je Spaanse websitebezoekers. Niet alleen is deze domeinnaam geschikt voor jouw Spaanse droom, het is ook een goede domeinnaam voor alle woorden die op .es eindigen. Zo heeft Apple bijvoorbeeld itun.es vastgelegd. Wat dacht je bijvoorbeeld van meester.es, lerar.es of abc.es?

Registreer vandaag jouw .es-domeinnaam voor  € 12,30

www.

Eigen emailadres met .ES

Heb jij al nagedacht over een .es e-mailadres? Met het registreren van je domeinnaam vraag je ook eenvoudig en snel je eigen e-mailadres aan zodat jij met jouw .es domein e-mailberichten kunt verzenden en ontvangen. Kies een e-mailpakket dat het beste bij jouw wensen past en begin met mailen! Standaard bij elk e-mailpakket heb je toegang tot webmail zodat jij altijd en overal toegang hebt tot jouw e-mail. Ook krijg je gratis een spamfilter en virusscanner.

Spaanse sferen op jouw gratis website

Registreer jij vandaag nog jouw .es domeinnaam? Dan krijg je er een gratis website bij! Bij elke domeinnaam die je registreert krijg je een gratis MijnWebsite-lite pakket, waarmee je in een handomdraai je eigen website in elkaar klikt en sleept. MijnWebsite is een gebruiksvriendelijk CMS waarmee in no-time jouw Spaanse website te bezoeken is.

Privacy gegarandeerd in de Whois

Spanje ligt in het zuiden van Europa. De domeinnaamextensie valt daarom ook onder de privacywet de AVG. Dit betekent dat de gegevens die je opgeeft bij het registreren van jouw .es-domeinnaam niet zichtbaar zijn in de Whois, de plek waar alle geregistreerde domeinnamen vindbaar zijn. Jouw gegevens zijn beschermd. Hier lees je meer over de AVG.

De Spaanse domeinnaam

Spanje, het land van de tango! Met een Spaanse domeinnaam bereik je een groot Spaans publiek. Meer dan 400 miljoen mensen over de hele wereld hebben Spaans als moedertaal. Inmiddels zijn er ruim 2 miljoen .es-domeinnamen geregistreerd en het is een must als jij jouw Spaanstalige publiek ook wilt bereiken.

 

.ES verhuizen

Jouw .es domeinnaam verhuis je gratis naar Yourhosting! Ook andere domeinnamen verhuis je snel en eenvoudig. Heeft je domeinnaamverhuizing extra zorg nodig? Gebruik dan onze verhuisservice en wij nemen alle zorg uit handen.

.ES al bezet? Kies een andere domeinnaamextensie!

Bij Yourhosting kies je uit meer dan 900 verschillende domeinnaamextensies. Voor bijna alle andere landen uit de wereld is er wel een domeinnaamextensie beschikbaar, bijvoorbeeld een .de voor Duitsland. Maar naast dit soort domeinnamen zijn er ook specifieke domeinnamen zoals .expert, of .shop voor jouw webshop! Heb je hulp nodig bij het kiezen van een goede domeinnaam, of ben je benieuwd waar een goede domeinnaam aan voldoet, lees dan de tips en adviezen voor het registreren van een domeinnaam.

alle extensies