Jouw eigen .frl:
Dé domeinnaam van Fryslân

Laat zien dat je Fries bent met .frl

Bûter, brea en griene tsiis, ien dy't gjin .frl-domein hat is gjin oprjochte Fries. Dankzij een eigen taal, cultuur en vlag weet het Friese volk wel hoe ze zich moeten onderscheiden van de rest van Nederland. En terecht, want deze provincie in het noorden van ons land heeft veel om trots op te zijn. Van fierljeppen en de Elfstedentocht tot oranjekoek en sûkerbôle. Sinds 2014 kunnen de Friezen zich ook online onderscheiden door middel van een eigen .frl-domeinnaam.

Of je nu een bedrijf hebt in Fryslân, een Friese blog wilt beginnen of gewoon een trotse Fries bent, een .frl-domein heeft vele toepassingen. Als loodgieter of boekhouder in Friesland kun je bijvoorbeeld direct laten zien waar je gevestigd bent. Wel zo handig. Een .frl-domeinnaam voelt daarnaast vertrouwd aan bij je websitebezoekers en ontvangers van je e-mails. Ze weten dan meteen dat ze gewoon in hun eigen memmetaal met je kunnen communiceren.

Voordelen van .frl:

  • Laat zien dat je voor Fryslân staat
  • Onderscheid jezelf van Nederland
  • Communiceer in de Friese taal
  • Met een .frl is jouw locatie direct duidelijk

Bij Yourhosting krijg je meer:

Registreer nu jouw eigen unieke Friese plek op het internet met een .frl-domeinnaam. Dé domeinnaam van Fryslân is nu beschikbaar voor slechts € 40.00 per jaar.

  • Gratis website bij jouw .frl-domeinnaam
  • Al binnen 30 minuten online
  • Vertrouwde en deskundige ondersteuning

Bouw een gratis website bij jouw .frl-domeinnaam

Frysk bloed tsjoch op. Een domeinnaam is uiteraard slechts het begin om te laten zien dat je Fries bent. Heb je nog geen website of is jouw huidige website toe aan vervanging? Door jouw .frl-domeinnaam te registeren via Yourhosting krijg je ook toegang tot de lite versie van MijnWebsite. Hiermee klik je snel jouw eigen .frl site in elkaar.


Uitgevende instantie van de .frl domeinnaam

Wist je dat de .frl-domeinnaamextensie wordt beheerd door FRLregistry B.V. en beschikbaar is sinds 2014? Circa 15.000 Friezen hebben al een frl-domeinnaam geregistreerd. Volledig in lijn met de traditie van Friese vrijheid zijn er geen specifieke voorwaarden om dit domeinnaam te kunnen registeren. Iedereen mag gebruikmaken van deze extensie. Dus laat vanaf vandaag zien dat je trots bent op Fryslân!


Advies over je .frl-domeinnaam

Is je gewenste .frl-domein al geregistreerd door iemand anders of wil je graag hulp bij het vinden van een alternatieve goede domeinnaam? Of wil je advies hoe je als bedrijf het beste kunt omgaan met je domeinnaamportfolio? Wij helpen je uiteraard graag met nuttige tips, zoekopties en hulpmiddelen.

.frl-domeinnaam verhuizen?

Heb je al een frl-domeinnaam geregistreerd bij een andere webhoster? Je kunt je huidige .frl-site snel en eenvoudig verplaatsen naar Yourhosting. Onze verhuisservice is beschikbaar als je extra hulp nodig hebt. Wij ondersteunen je dan bij elke stap in het verhuisproces met de verhuisdienst voor domeinnamen.


Andere domeinnaamextensies voor jou

Butter, bread and green cheese. Friezen zijn overal. Wist je dat het Engels namelijk zeer verwant is aan het Fries? Bij Yourhosting zijn daarom ook verschillende domeinnamen van Groot Brittannië beschikbaar, zoals .co.uk, .org.uk en .uk. Daarnaast is .eu ook een goed alternatief. Je kunt bij ons een breed scala aan domeinnamen registreren.