• 15 jaar ervaring
  • Persoonlijke support
  • 160.000 tevreden klanten

Je .mobi-domeinnaam binnen 1 minuut registreren

Registreer eenvoudig je .mobi-domeinnaam voor maar € 20.00

  • Forwarden / doorlinken / DNS voor maar € 0.41 per maand;
  • Goed vindbaar in mobiele zoekmachines.
  • Gratis website bij iedere domeinnaam

Advies over je .mobi-domeinnaam

IIs je .mobi-domeinnaam al bezet en ben je op zoek naar een goede domeinnaam? Of wil je advies hoe je als bedrijf het beste kunt omgaan met je domeinnaamportfolio? Wij helpen je graag op weg met nuttige tips, zoekopties en hulpmiddelen.

Je .mobi-domeinnaam verhuizen

Je .mobi-domeinnaam verhuizen naar Yourhosting is snel en eenvoudig. Heeft je verhuizing extra zorg nodig, gebruik dan onze verhuisservice. Wij ondersteunen elke stap in het proces met de verhuisservice voor domeinnamen.

Je contactgegevens valideren

Bij een aantal handelingen zijn we verplicht om de contactgegevens van je .mobi-domeinnaam te valideren. Validatie vindt plaats als je een .mobi-domeinnaam bestelt, naar Yourhosting verhuist, overdraagt op jouw naam of als je de contactgegevens van een .mobi-domeinnaam wijzigt. Via een validatiemail controleer en bevestig je de gegevens, zodat de juiste informatie in de Whois komt te staan. Bevestiging van jouw kant is daarnaast nodig om je domeinnaam te activeren of een verhuizing in gang te zetten.

Andere extensies

Wil je een domeinnaam met een andere extensie registreren? Bij Yourhosting kun je domeinnamen registreren met alle soorten extensies.

Prijzen excl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2018

Prijzen incl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2018