Verkozen tot de snelste webhoster
Deskundige support
Al 1,1 miljoen domeinnamen geregistreerd
Gratis website bij je domeinnaam
Verkozen tot de snelste webhoster

het logo van .mobi domeinnaam

Je .mobi-domeinnaam binnen 1 minuut registreren


Registreer eenvoudig je .mobi-domein

Nu slechts  € 20.50

www.
Binnen 1 minuut geregistreerd
Online support
Gratis website

Advies over je .mobi-domeinnaam

Is je .mobi-domeinnaam al bezet en ben je op zoek naar een goede domeinnaam? Of wil je advies hoe je als bedrijf het beste kunt omgaan met je domeinnaamportfolio? Wij helpen je graag op weg met nuttige tips, zoekopties en hulpmiddelen.

Kies voor extra vertrouwen

Met een Domain Validation SSL zien je bezoekers direct dat je certificaat op je eigen naam is geregistreerd. Kies voor een Domain Validation SSL voor net dat beetje extra vertrouwen!

Bestel je Domain Validation SSL

Bij Yourhosting krijg je meer

Forwarden / doorlinken / DNS voor maar € 0.45 per maand;
Goed vindbaar in mobiele zoekmachines.
Gratis website bij iedere domeinnaam
 

Je .mobi-domeinnaam verhuizen

Je .mobi-domeinnaam verhuizen naar Yourhosting is snel en eenvoudig. Heeft je verhuizing extra zorg nodig, gebruik dan onze verhuisservice. Wij ondersteunen elke stap in het proces met de verhuisservice voor domeinnamen.


Je contactgegevens valideren

Bij een aantal handelingen zijn we verplicht om de contactgegevens van je .mobi-domeinnaam te valideren. Validatie vindt plaats als je een .mobi-domeinnaam bestelt, naar Yourhosting verhuist, overdraagt op jouw naam of als je de contactgegevens van een .mobi-domeinnaam wijzigt. Via een validatiemail controleer en bevestig je de gegevens, zodat de juiste informatie in de Whois komt te staan. Bevestiging van jouw kant is daarnaast nodig om je domeinnaam te activeren of een verhuizing in gang te zetten.

Lees meer over de validatiemails

Registreer vandaag jouw .mobi domeinnaam voor € 20.50

www.

Andere extensies

Wil je een domeinnaam met een andere extensie registreren? Bij Yourhosting kun je domeinnamen registreren met alle soorten extensies.