Verkozen tot de snelste webhoster
Deskundige support
Al 1,1 miljoen domeinnamen geregistreerd
Gratis website bij je domeinnaam
Verkozen tot de snelste webhoster

.name tld logo

Je .name-domeinnaam binnen 1 minuut registreren


Registreer eenvoudig je .name-domein

Nu slechts € 12,30

www.
Binnen 1 minuut geregistreerd
Online support
Gratis website

Advies over je .name-domeinnaam

Is je .name-domeinnaam al bezet en ben je op zoek naar een goede domeinnaam? Of wil je advies hoe je als bedrijf het beste kunt omgaan met je domeinnaamportfolio? Wij helpen je graag op weg met nuttige tips, zoekopties en hulpmiddelen.

Beveilig je website!

Bescherm privacygevoelige informatie via een beveiligde verbinding met een SSL-certificaat. Met het welbekende groene slotje en de https voor de URL straalt je website vertrouwen uit en is je website beter vindbaar in Google!

Meer over SSL-certificaten

Bij Yourhosting krijg je meer:

Forwarden / doorlinken / DNS voor maar € 0,45 per maand
Goed vindbaar in mobiele zoekmachines
Gratis website bij iedere domeinnaam
 

Je .name-domeinnaam verhuizen

Je .name-domeinnaam verhuizen naar Yourhosting is snel en eenvoudig. Heeft je verhuizing extra zorg nodig, gebruik dan onze verhuisservice. Wij ondersteunen elke stap in het proces met de verhuisservice voor domeinnamen.

 

Je contactgegevens valideren

Bij een aantal handelingen zijn we verplicht om de contactgegevens van je .name-domeinnaam te valideren. Validatie vindt plaats als je een .name-domeinnaam bestelt, naar Yourhosting verhuist, overdraagt op jouw naam of als je de contactgegevens van een .name-domeinnaam wijzigt. Via een validatiemail controleer en bevestig je de gegevens, zodat de juiste informatie in de Whois komt te staan. Bevestiging van jouw kant is daarnaast nodig om je domeinnaam te activeren of een verhuizing in gang te zetten.

Lees meer over de validatiemails

Registreer vandaag jouw .name domeinnaam voor  € 12,30

www.

Andere extensies

Wil je een domeinnaam met een andere extensie registreren? Bij Yourhosting kun je domeinnamen registreren met alle soorten extensies.