logo van .tech domeinnaam

.SPACE-domeinnaam registreren


Registreer je .space-domein nu!

Van  € 34,99 Nu voor slechts  € 0,99

 

www.
Binnen 1 minuut geregistreerd
Online support
Telefonische helpdesk

Registreer een .space-domeinnaam

Een creatief domein voor creatieve websites! Kies voor een .space-domeinnaam voor elk nieuw begin. Space staat voor ruime. Dat maakt de extensie .Space geschikt voor bloggers, fotografen, startups, designers en natuurlijk ook voor bedrijven en organisaties actief in de space-industrie. 

Schrijf jij de sterren van de hemel? Denk dan eens aan .space. Deze domeinnaam is ook goed geschikt voor jouw website over het heelal of de sterren. Heb jij ruimte om te verhuren? Denk dan ook eens aan .space. Deze extensie is zeer geschikt voor opslagruimtes, flexwerkplekken, makelaars of verhuurders. 

Voordelen .space

Perfect voor alle websites over de ruimte
Internationaal te gebruiken
Nog veel domeinnamen beschikbaar
Dé domeinnaam voor creatieve zielen

Bij Yourhosting krijg je meer:

6 dagen in de week deskundige support
Standaard met Privacy Protect, jouw gegevens beschermd!
Snelste webhoster van 2018!
 
 

The sky is the limit met .space! 

.Space is een veelzijdig en persoonlijk domein. Heb jij ruimte om op te vullen? Wil je van de aarde ontsnappen en ga je liever naar space? Het enige wat je nodig hebt is een idee. .Space is geschikt voor heel veel doelen. Wat dacht je van astronauten, raketwerpers, blogs over het zonnestelsel, websites over horoscopen, maar ook voor verhuurders van huizen, werkplekken en vakantiewoningen.

 

Registreer vandaag jouw .space-domeinnaam voor  € 0,99

www.

Over de .space domeinnaam

De domeinnaamextensie .Space wordt beheerd door Radix en is een relatief nieuwe domeinnaamextensie. Inmiddels zijn er ruim 274.000 domeinnamen met .space geregistreerd. Dit maakt dat er nog veel domeinnamen beschikbaar zijn! daarom is een .Space een goed alternatief op bijvoorbeeld een .com of een .nl. .Space is internationaal herkenbaar, dat maakt ook dat deze domeinnaam goed is in te zetten voor internationale websites. Inmiddels is .Space al actief in 112 landen! 

Beveilig je website!

Met SSL maak je een veilige HTTPS-verbinding voor je bezoekers. Noodzakelijk voor een veilige website en om te voldoen aan de wetgeving. Met SSL worden gegevens versleuteld verzonden, waardoor je privacygevoelige informatie beveiligd is. Heeft jouw website een contactformulier of verwerk je op een andere manier persoonsgegevens? Bijvoorbeeld door een database of het verzenden van nieuwsbrieven? Dan heeft jouw website een SSL-certificaat nodig.

Bestel jouw SSL!

Jouw privacy heeft onze prioriteit

Met Privacy Protect garanderen wij dat je gegevens anoniem blijven in de Whois. Dit is een database waarin iedereen kan zien wie de eigenaar is van een bepaalde domeinnaam. .Space is een zogenoemde generieke domeinnaam. Voor alle generieke domeinnamen leveren wij standaard Privacy Protect.  In plaats van jouw gegevens, gebruiken we onze gegevens in de Whois. Jouw gegevens liggen daarom niet op straat. Meer weten over de gratis service Privacy Protect? 

Meer over Privacy Protect

Voorwaarden .Space

Er zijn geen specifieke voorwaarden voor het registreren van .space. Iedereen kan deze domeinnaam registreren. Wel moet jouw domeinnaam uit minimaal 3 karakters en maximaal 63 karakters bestaan. Cijfers en het minteken (-) zijn gewoon toegestaan, al mag je het minteken niet als eerste of als laatste teken gebruiken. Voor deze extensie geldt een first come, first served principe. Wil jij een .space-domeinnaam registreren? Doe dat dan vandaag nog! 

Wat ga je doen met jouw .Space? 

Met een domeinnaam heb je veel verschillende opties. Ga je een website of blog beginnen, of toch een webshop? Heb je al nagedacht over een hostingpakket voor je website, of eventueel VPS voor een webshop? Hieronder delen we wat links met je: 

Verhuis .Space naar Yourhosting 

Heb je al een domeinnaam bij een andere hostingprovider en verhuis je deze liever naar ons? Dat doe je eenvoudig zelf! Kom je er niet uit, dan kun je ook gebruik maken van onze Verhuisservice voor je domeinnaam en website. Je maakt dan gebruik van onze technische expertise bij het volledige verhuisproces. Hierdoor weet je zeker dat jouw domeinnamen en website altijd online blijven.

Op zoek naar een andere extensie?

Wij beiden meer dan 900 verschillende extensies aan. Dit betekent dat er ook voor jou altijd een goede domeinnaam te vinden is! Kies je domeinnaam, kies je extensie, en je website is zo online.

Bekijk alle extensies