logo van .tech domeinnaam

.tech-domeinnaam voor jouw website


.tech-domein voor jouw technische website

Van  € 64,99 Nu voor slechts  € 4,99

 

www.
Binnen 1 minuut geregistreerd
Online support
Telefonische helpdesk

Registreer een .tech-domein 

Schrijf jij over een technisch onderwerp? Heb je een website over techniek, of ben je op welke manier dan ook actief in de technologische sector? Dan is een .tech-domeinnaam perfect voor jou. 

.tech is perfect voor inventieve websites, tech-bloggers, maar ook voor fans van technisch Lego of technische magazines. Ben jij een IT-professional, webontwikkelaar, projectbeheerder of softwareontwikkelaar? Met een .tech-domeinnaam laat jij je bezoekers direct zien waar jouw passie ligt.

Voordelen .tech

Geschikt voor alle technische websites
Dé domeinnaam voor IT'ers en webontwikkelaars 
Geschikt als alternatief voor .com
Internationaal te gebruiken

Bij Yourhosting krijg je meer:

Gratis telefonische helpdesk
Onze klantenservice staat 6 dagen in de week voor je klaar
Standaard met Privacy Protect
 
 

Waarom .tech?

De .tech-domeinnaam is geschikt voor allerlei soorten websites. Van startups tot developers, technische producten, technische opleidingsinstituten, technisch speelgoed, evenementen of voor influencers. Doordat de extensie nog vrij nieuw is, is de kans groot dat jouw gewenste domeinnaam nog beschikbaar is! 

 

Registreer vandaag jouw .tech-domeinnaam voor  € 4,99

www.

Over de .tech domeinnaam

.tech is een domeinnaamextensie die wordt beheerd door Radix. Inmiddels zijn er ruim 218.000 domeinnamen geregistreerd met .tech als extensie. .tech betekent in veel landen hetzelfde. Dat maakt deze domeinnaamextensie ook goed geschikt voor internationale websites. Momenteel is .tech al beschikbaar in 106 landen.

Heeft jouw .tech al SSL? 

Met SSL maak je een veilige HTTPS-verbinding voor je bezoekers. Alle gegevens worden versleuteld verzonden, waardoor je privacygevoelige informatie beveiligd is. Heeft jouw website een contactformulier of verwerk je op een andere manier persoonsgegevens? Dan is een SSL-certificaat zelfs verplicht.

Bekijk de mogelijkheden voor SSL
 

Bescherm jouw identiteit met Privacy Protect

Persoonsgegevens van eigenaren van generieke domeinnamen zoals .tech zijn publiekelijk toegankelijk via een centrale Whois-database. Wij vinden jouw privacy erg belangrijk. Daarom beschermen we jouw persoonsgegevens proactief door onze eigen gegevens te gebruiken in de Whois-database van jouw .tech-domeinnaam. Hierdoor blijven jouw contactgegevens volledig afgeschermd voor derden. Onze Privacy Protect dienst om jouw generieke domeinnaam anoniem te registreren is helemaal gratis bij Yourhosting.

Voorwaarden .tech

Er zijn geen belangrijke voorwaarden voor een .tech-domeinnaam. Iedereen kan .tech registreren. Het minimum aantal karakters voor deze domeinnaam is drie, maximaal mag je 63 karakters gebruiken. Jouw domeinnaam mag bestaan uit letters, cijfers en een minteken (-). Het minteken mag je niet als eerste of laatste teken gebruiken. Voor deze extensie geldt een first come, first served principe. Wil jij een .tech-domeinnaam registreren? Doe dat dan vandaag nog!

Jouw .tech verhuizen

Wil je jouw huidige domeinnamen of website verhuizen naar Yourhosting? Dat regel je eenvoudig zelf! Toch meer hulp nodig? Kies dan voor onze Verhuisservice voor domeinnamen en websites. Je maakt dan gebruik van onze technische expertise bij het volledige verhuisproces. Hierdoor weet je zeker dat jouw domeinnamen en website altijd online blijven.

Voor ieder doel een eigen domeinnaam

Is .tech toch niet de domeinnaamextensie waar je naar op zoek bent, of is jouw gewenste domeinnaam al bezet? Kies dan voor een andere domeinnaam. Bij Yourhosting heb je keuze uit ruim 900 verschillende domeinnaamextensies!