Verkozen tot de snelste webhoster
Deskundige support
Al 1,1 miljoen domeinnamen geregistreerd
Gratis website bij je domeinnaam
Verkozen tot de snelste webhoster

een logo van .tel domeinnaamextensie

Jouw eigen .tel-domeinnaam


Registreer .tel bij Yourhosting

Nu slechts € 16.40

www.
Binnen 1 minuut geregistreerd
Online support
Gratis website

Je eigen .tel

De .tel-domeinnaam bestaat al enige tijd en was ooit alleen te registreren om je persoonlijke of zakelijke contactinformatie op te slaan en te delen met bezoekers. Maar sinds kort is .tel voor iedereen beschikbaar! De .tel-domeinnaamextensie is bij uitstek geschikt voor je contactpagina of website over (mobiele) telefonie. Pak dus snel je kans en claim jouw .tel direct!

Voordelen van .tel

Laat direct zien waarvoor jouw website bedoeld is
Makkelijk te onthouden
Nu voor iedereen beschikbaar

Voorkom Phishing!

Wist je dat veel phishing-sites gebruik maken van een gratis SSL-certificaat? Ook cybercrimininelen weten de eenvoudige weg naar een gratis SSL inmiddels goed te vinden. Dit maakt de betrouwbaarheid van een gratis SSL daarom ook een stuk minder. Vertrouwen uitstralen? Kies dan voor een Domain Validation SSL, waarbij er validatie op de domeinnaam plaatsvindt. 

Kies je certificaat

Bij Yourhosting krijg je meer:

Gratis website van MijnWebsite bij iedere domeinnaam
Binnen 30 minuten na registratie online
Vertrouwde en deskundige support
 

Advies over je .tel-domeinnaam

Is je .tel-domeinnaam al bezet en ben je op zoek naar een goede domeinnaam? Of wil je advies hoe je als bedrijf het beste kunt omgaan met je domeinnaamportfolio? Wij helpen je graag op weg met nuttige tips, zoekopties en hulpmiddelen.

.tel-domeinnaam verhuizen?

Je .tel-domeinnaam verhuizen naar Yourhosting is snel en eenvoudig. Heeft je verhuizing extra zorg nodig, gebruik dan onze verhuisservice. Wij ondersteunen elke stap in het proces met de verhuisservice voor domeinnamen.

Registreer vandaag jouw .tel domeinnaam voor € 16.40

www.

Andere extensies

Wil je een domeinnaam met een andere extensie registreren? Bij Yourhosting kun je domeinnamen registreren met meer dan 900 verschillende soorten extensies.