Verkozen tot de snelste webhoster
Deskundige support
Al 1,1 miljoen domeinnamen geregistreerd
Gratis website bij je domeinnaam
Verkozen tot de snelste webhoster

het logo van .tv domeinnaam

.TV-domeinnaam registreren


Registreer .tv bij Yourhosting

Nu slechts € 41.-

www.
Binnen 1 minuut geregistreerd
Online support
Gratis website

Registreer nu jouw .TV domein voor € 41.- per jaar

Wil jij een .tv-domeinnaam registreren? Check dan nu of jouw domeinnaam nog vrij is en vraag jouw .tv domeinnaam aan. .TV is officieel de extensie van de eilandengroep Tuvalu in de Grote Oceaan maar is daarnaast ook perfect voor websites die iets te maken hebben met televisie of online video’s.

Voordelen .TV

Perfect voor websites die iets te maken hebben met televisie
Ook geschikt voor online video kanalen
Herkenbaar voor iedereen in de mediawereld

Voldoe aan de wetgeving, gebruik een SSL-certificaat!

Volgens de wet ben je verplicht een SSL-certificaat te hebben als je persoonsinformatie verwerkt met jouw website. Stuur je een nieuwsbrief, verzamel je e-mailadressen, heb je een webshop en een betaalomgeving? Dan is een SSL-certificaat noodzakelijk.

Kies je certificaat

Registreer .TV bij Yourhosting

Gratis website bij jouw .tv domeinnaam
Na registratie snel online
Doorsturen via de DNS-service voor € 0.45 per maand
6 dagen in de week deskundige support, ook telefonisch!
 

.TV voor jouw televisiedromen

TV is natuurlijk de afkorting voor televisie en dat maakt deze domeinnaam ook perfect voor jouw affiniteit met TV. In de praktijk blijkt ook dat domeinnamen met .tv maar weinig daadwerkelijk gevestigd zijn in Tuvalo, maar vooral gaan over de televisiewereld. Voor veel talen is TV ook de afkorting voor televisie, dat maakt TV wereldwijd perfect voor alle media-gerelateerde websites.

 

Het .TV domein van Tuvalu

Tuvalu ligt in de grote oceaan bij Australië. Het is één van de meest afgelegen landen ter wereld en, na Vaticaanstad en Nauru, het land met het kleinste inwoneraantal. De eilanden van Tuvalu hebben prachtige witte zandstranden met palmbomen en een blauwe zee. Het is ook één van de meest door klimaatverandering bedreigde landen ter wereld omdat het land nergens meer dan 5 meter boven de zee uitkomt. Het land was erg arm en leefde vooral van ontwikkelingshulp. In 2000 veranderde dat een beetje, toen Tuvalu de internetextensie .tv beschikbaar maakte en ging verhuren. Het is momenteel één van de grootste inkomstenbronnen voor de eilandengroep.

Wanneer registreer je een .tv domeinnaam

Voor uitgevers van TV-gidsen, TV-programma’s, series, omroepen, online tv-zenders, interactieve websites of online trainingen of wanneer je in Tuvalu woont of een bedrijf in Tuvalu hebt. Als jij werkzaam bent in de media, een passie hebt voor een of meerdere tv-programma’s of graag iets wilt opzetten in Tuvalu, dan is .tv geschikt voor jou. Heb je een eigen Youtube kanaal? Maak dan gebruik van de DNS Service zodat kijkers jouw video’s kunnen vinden via een makkelijk te onthouden URL.

.TV registeren

Een domeinnaam registreren via Yourhosting werkt eenvoudig. Vul jouw gewenste domeinnaam in via de domeinnaamchecker. Zo zie je direct of jouw gewenste domeinnaam nog vrij is. Niet vrij? Kies dan voor een andere extensie of een andere domeinnaam. Doorloop daarna de stappen in het shopproces en kies je extra diensten zoals een hostingpakket, e-mailpakket of online shop. Alleen registreren? Dat kan natuurlijk ook!

De uitgevende instantie van .tv

In het jaar 1985 werd de .tv extensie geïntroduceerd. Sinds 2000 is uitgevende instantie voor .tv VeriSign. Zij betaalden toen 50 miljoen euro aan Tuvalu voor het recht om de domeinnaam te gebruiken. Het domein wordt beheerd door The .tv Corporation, waarvan 20% van het bedrijf in handen is van Tuvalu.

 

De voorwaarden voor .tv

Voor het registreren van deze domeinnaam zijn eigenlijk geen bijzondere regels. Iedereen mag deze domeinnaam registreren. Alle letters van het alfabet (a – z) mogen gebruikt worden. Ook zijn de cijfers 0 – 9 toegestaan en mag je ook het minteken gebruiken, zolang je domeinnaam maar niet begint met een -.

Check jouw .TV domeinnaam!

www.

Je eigen .tv website

De volgende stap na het registreren van een .tv domeinnaam is het maken van je eigen website. Bij Yourhosting kies je uit verschillende hostingpakketten waarbij wij zoveel mogelijk zorg uit handen nemen. Dan hoef jij je alleen nog maar druk te maken om je website. Bij elke domeinnaam die je registreert bij Yourhosting krijg je gratis toegang tot MijnWebsite lite! Dit is een slim systeem waarmee je eenvoudig zelf je website in elkaar klikt, zonder dat je hiervoor technische kennis nodig hebt!

.tv verhuizen naar Yourhosting

Je .tv-domeinnaam verhuizen naar Yourhosting is snel en eenvoudig. Heb jij je domeinnaam ergens anders geregistreerd en wil je deze naar Yourhosting verhuizen? Verhuis dan gratis jouw .tv-domeinnaam naar Yourhosting! Heeft je verhuizing extra zorg nodig, gebruik dan onze verhuisservice. Wij ondersteunen elke stap in het proces met de verhuisservice voor domeinnamen.

Stuur e-mail met je eigen .tv

Wil je alleen e-mailen onder je domeinnaam, dan is het belangrijk dat je ook een e-mailpakket aanschaft. Met zo’n pakket verzend en ontvang je e-mail onder je eigen .tv domeinnaam. Wil jij bijvoorbeeld nog geen website maar wel alvast e-mailen? Dan is een e-mailpakket een goede keuze. Ga je dan alsnog over naar een website, zet dan je e-mailpakket om naar een hostingpakket. Bij elk e-mailpakket heb je standaard toegang tot webmail zodat jij altijd en overal jouw e-mail kunt ontvangen en versturen. Ook krijg je gratis een spamfilter en virusscanner.

Is .tv al bezet, kies een andere domeinnaam

Wil je een domeinnaam met een andere extensie registreren? Bij Yourhosting kun je domeinnamen registreren met alle soorten extensies. Kies uit één van de vele andere landenextensies of voor een andere domeinnaam uit de media zoals .audio of .media. Heb je hulp nodig bij het kiezen van een goede domeinnaam, lees dan de tips en de adviezen voor het registreren van een domeinnaam.

Alle extensies