Verkozen tot de snelste webhoster
Deskundige support
Al 1,1 miljoen domeinnamen geregistreerd
Gratis website bij je domeinnaam
Verkozen tot de snelste webhoster

logo van domeinnaam .uk

Je .uk-domeinnaam binnen 1 minuut registreren


Je eigen .uk domein bij Yourhosting

Nu slechts € 12.30

www.
Binnen 1 minuut geregistreerd
Online support
Gratis website

Advies over je .uk-domeinnaam

Is je .uk-domeinnaam al bezet en ben je op zoek naar een goede domeinnaam? Of wil je advies hoe je als bedrijf het beste kunt omgaan met je domeinnaamportfolio? Wij helpen je graag op weg met nuttige tips, zoekopties en hulpmiddelen.

Voldoe aan de wetgeving, gebruik een SSL-certificaat!

Volgens de wet ben je verplicht een SSL-certificaat te hebben als je persoonsinformatie verwerkt met jouw website. Stuur je een nieuwsbrief, verzamel je e-mailadressen, heb je een webshop en een betaalomgeving? Dan is een SSL-certificaat noodzakelijk.

Kies je certificaat

Bij Yourhosting krijg je meer:

Binnen 30 minuten na registratie online
Forwarden / doorlinken / DNS voor maar € 0.45 per maand
Goed vindbaar in Engelse zoekmachines
Gratis website bij iedere domeinnaam
 

Geschiedenis .uk-domeinnaam

.uk is de extensie voor domeinnamen van het Verenigd Koninkrijk. De .uk-domeinnaam is sinds 10 juni 2014 actief. De controle over .uk ligt bij Nominet. Meer over .uk lees je op Nominet of Wikipedia.

Je .uk-domeinnaam verhuizen

Je .uk-domeinnaam verhuizen naar Yourhosting is snel en eenvoudig. Heeft je verhuizing extra zorg nodig, gebruik dan onze verhuisservice. Wij ondersteunen elke stap in het proces met de verhuisservice voor domeinnamen.

Registreer vandaag jouw .uk domeinnaam voor € 12.30

www.

Over de .uk-domeinnaam

HerkomstVerenigd Koninkrijk
GebruikVoor commercieel gebruik
Registraties beschikbaar voorIedereen met een adres in het Verenigd Koninkrijk
Minimale registratieperiode1 jaar
VoordelenGericht op de markt in het Verenigd Koninkrijk

Voorwaarden .uk-domeinnaamregistratie

Een .uk-domeinnaam bestaat uit maximaal 64 tekens. Een .uk-domeinnaam mag niet beginnen of eindigen met een koppelteken (“-“).

Wil je een .uk-domeinnaam registreren, controleer dan eerst of je recht hebt op deze domeinnaam. Heeft iemand al een .org.uk-domeinnaam of een .co.uk-domeinnaam én heeft hij die geregistreerd voor 28 oktober 2013? Dan is de .uk-variant tot 10 juni 2019 voor hem gereserveerd, dat is vijf jaar nadat Nominet de extensie heeft geïntroduceerd. Anderen kunnen de domeinnaam dan niet registreren. Na deze vijf jaar is de domeinnaam voor iedereen vrij om te registreren.

Via http://www.dotuklaunch.uk/rights-lookup-tool controleer je of jouw gewenste .uk-domeinnaam vrij is om te registreren.

Andere extensies

Wil je een domeinnaam met een andere extensie registreren? Bij Yourhosting kun je domeinnamen registreren met alle soorten extensies.