• 15 jaar ervaring
  • Persoonlijke support
  • 160.000 tevreden klanten

Je .uk-domeinnaam binnen 1 minuut registreren

Registreer eenvoudig je .uk-domeinnaam voor € 12.00

  • Binnen 30 minuten na registratie online;
  • Forwarden / doorlinken / DNS voor maar € 0.41 per maand;
  • Goed vindbaar in Engelse zoekmachines.
  • Gratis website bij iedere domeinnaam

Advies over je .uk-domeinnaam

Is je .uk-domeinnaam al bezet en ben je op zoek naar een goede domeinnaam? Of wil je advies hoe je als bedrijf het beste kunt omgaan met je domeinnaamportfolio? Wij helpen je graag op weg met nuttige tips, zoekopties en hulpmiddelen.

Je .uk-domeinnaam verhuizen

Je .uk-domeinnaam verhuizen naar Yourhosting is snel en eenvoudig. Heeft je verhuizing extra zorg nodig, gebruik dan onze verhuisservice. Wij ondersteunen elke stap in het proces met de verhuisservice voor domeinnamen.

Over de .uk-domeinnaam

Herkomst Verenigd Koninkrijk
Gebruik Voor commercieel gebruik
Registraties beschikbaar voor Iedereen met een adres in het Verenigd Koninkrijk
Minimale registratieperiode 1 jaar
Voordelen Gericht op de markt in het Verenigd Koninkrijk

Voorwaarden .uk-domeinnaamregistratie

Een .uk-domeinnaam bestaat uit maximaal 64 tekens. Een .uk-domeinnaam mag niet beginnen of eindigen met een koppelteken (“-“).

Wil je een .uk-domeinnaam registreren, controleer dan eerst of je recht hebt op deze domeinnaam. Heeft iemand al een .org.uk-domeinnaam of een .co.uk-domeinnaam én heeft hij die geregistreerd voor 28 oktober 2013? Dan is de .uk-variant tot 10 juni 2019 voor hem gereserveerd, dat is vijf jaar nadat Nominet de extensie heeft geïntroduceerd. Anderen kunnen de domeinnaam dan niet registreren. Na deze vijf jaar is de domeinnaam voor iedereen vrij om te registreren.

Via http://www.dotuklaunch.uk/rights-lookup-tool controleer je of jouw gewenste .uk-domeinnaam vrij is om te registreren.

Geschiedenis .uk-domeinnaam

.uk is de extensie voor domeinnamen van het Verenigd Koninkrijk. De .uk-domeinnaam is sinds 10 juni 2014 actief. De controle over .uk ligt bij Nominet. Meer over .uk lees je op Nominet of Wikipedia.

Andere extensies

Wil je een domeinnaam met een andere extensie registreren? Bij Yourhosting kun je domeinnamen registreren met alle soorten extensies.

Prijzen excl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2018

Prijzen incl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2018