logo van .website domeinnaam voor websites

Een .website-domeinnaam voor jouw website


.website-domein voor ieder type website

Nu slechts € 0,99

www.
Binnen 1 minuut geregistreerd
Online support
Telefonische helpdesk

Registreer een .website-domein voor slechts € 0,99

Wat zou het internet zijn zonder websites? Wereldwijd zijn er al meer dan 1,8 miljard websites. Als jij van plan bent om ook online actief te zijn met een eigen website, dan is een .website-domeinnaam de logische keuze. Of je nu een commerciële, informatieve of grappige website in het Nederlands, Engels of Duits wilt beginnen, met .website zit je altijd goed. 

Deze domeinnaamextensie is namelijk internationaal geschikt voor ieder type website. Het woordje website wordt wereldwijd gebruikt en is erg herkenbaar. Daarnaast zijn veel .com-domeinnamen al bezet maar dit is nog niet het geval bij .website. Je hebt dus nog veel verschillende mogelijkheden om dé perfecte domeinnaam te registeren. Een .website voor jouw website zoals jij het wilt.

Voordelen .website

Geschikt voor ieder type website
Zowel voor organisaties als bedrijven
Een brede keuze aan beschikbare namen
Zeer geschikt als alternatief voor .com
Internationaal te gebruiken en herkenbaar

Kies voor de voordelen van SSL

Maakt jouw website al gebruik van een SSL-certificaat? Zo’n certificaat geeft veel voordelen:

  • Veilige https-verbinding
  • Extra vertrouwen dankzij het groene slotje
  • Betere vindbaarheid in Google
  • Voorkomt de ‘niet-veilig’ melding in Chrome
  • Minder gevoelig voor Phishing
  • Meer resultaat!

Kies je certificaat

Bij Yourhosting krijg je meer:

Bescherming van jouw persoonsgegevens
7 dagen per week support voor jouw .website
Jouw .website-domein voor slechts € 0,99
 

Een website maken op jouw .website domein

Bij een .website-domeinnaam hoort natuurlijk ook een website. Met onze shared hostingpakketten kun je een eigen website bouwen door gebruik te maken van contentmanagementsystemen als Joomla! of WordPress. Om deze systemen volledig aan te passen naar jouw wensen is echter wel wat technische kennis vereist. Zie jij op tegen het gebruik van HTML en CSS? Geen probleem, bij Yourhosting kun je ook zonder moeite een website bouwen via onze handige website builder YourWebsite. Je kiest één van de vele categorieën en past jouw website makkelijk aan met eigen kleuren, afbeeldingen en teksten. Met deze website bouwer ben jij zeer snel online en is je website ook meteen mobielvriendelijk.

Registreer vandaag jouw .website-domeinnaam voor  € 0,99

www.

Bescherm jouw identiteit met Privacy Protect

Persoonsgegevens van eigenaren van generieke domeinnamen zijn publiekelijk toegankelijk via een centrale Whois-database. Yourhosting vindt jouw privacy erg belangrijk. Daarom beschermen we jouw persoonsgegevens proactief door onze eigen gegevens te gebruiken in de Whois-database van jouw .website-domeinnaam. Hierdoor blijven jouw contactgegevens volledig afgeschermd voor derden. Onze Privacy Protect dienst om jouw generieke domeinnaam anoniem te registreren is volledig gratis bij Yourhosting.

Meer info over .website

.website bestaat sinds 2014 en inmiddels bestaan er al meer dan 230.000 .website-domeinnamen, hiervan worden ongeveer 69.000 actief gebruikt voor een website. Deze domeinnaam staat momenteel op de 14e plek van grootste nieuwe domeinnamen en deze hoge ranking is niet voor niks. Je kunt een .website-domeinnaam namelijk zeer goed voor een internationale website gebruiken. Of je websitebezoekers nu uit DuitslandDenemarken of België komen, het woordje website wordt door iedereen herkend. Daarom wordt .website ook vaak gebruikt als alternatief voor .com-domeinnamen.

Iedereen kan een .website registreren

De extensie wordt beheerd door Radix. Deze partij is ook eigenaar van andere populaire extensies zoals .online en .store. Radix heeft geen specifieke voorwaarden voor de registratie van een .website-domeinnaam, iedere persoon of organisatie kan deze extensie gebruiken. Jouw .website-domein dient wel te bestaan uit minimaal 3 en maximaal 63 karakters. Om jouw domeinnaam samen te stellen kun je gebruikmaken van cijfers, letters en het koppelteken. Je domeinnaam mag echter niet beginnen of eindigen met dit koppelteken.

Jouw .website verhuizen

Wil je jouw huidige domeinnamen of website verhuizen naar Yourhosting? Dit kun je hier makkelijk zelf regelen. Wil je graag iets meer persoonlijke hulp? Dan kun je ook kiezen voor onze verhuisservice voor domeinnamen en websites. Je maakt dan gebruik van onze technische expertise bij het volledige verhuisproces. Hierdoor weet je zeker dat jouw domeinnamen en website altijd online blijven.

 

Voor ieder doel een eigen domeinnaam

.website is geschikt voor jouw website, maar er zijn uiteraard meer online zaken die een domeinnaam vereisen. Registreer daarom ook .email voor het ontvangen en versturen van e-mails, .app als je een eigen app hebt ontwikkeld of .blog voor de blogsectie van jouw website. Zo weten bezoekers precies wat ze kunnen verwachten als ze jouwbedrijfsnaam.website of jouwbedrijfsnaam.blog bezoeken en zorg je tegelijkertijd voor een consistente merkbeleving. Ontdek meer dan 900 verschillende domeinnaamextensies bij Yourhosting.