E-mail: zakelijk e-mailen waar je ook bent

Vanaf slechts
0,99
p/m voor de eerste drie maanden

Met e-mailen van Yourhosting kies je voor een veilige en betrouwbare oplossing. ZZP'er, ondernemer of gewoon e-mailen met je domeinnaam? Start vandaag nog. 

Direct naar de e-mailopties

E-mailen met je eigen domeinnaam

E-mailen met je eigen domeinnaam? BIj Yourhosting kies je uit een van de e-mailoplossingen zoals Office 365 of Exchange online. Met e-mail bij Yourhosting ben je vanaf nu altijd en overal bereikbaar. Een e-mailadres aanmaken met je eigen domeinnaam komt professioneler over dan  bijvoorbeeld jouwbedrijf@hotmail.com. Ook is het goed voor de herkenbaarheid van je website of onderneming. Heb je meerdere e-mailadressen nodig, dan kun je met e-mail van Yourhosting meerdere aliassen aanmaken onder dezelfde domeinnaam, bijvoorbeeld contact@jouwbedrijf.nl en support@jouwbedrijf.nl, bij een gratis mailoplossing is dit niet altijd mogelijk. Ook is e-mailen met je eigen domeinnaam goed voor de herkenbaarheid. 

E-mail bij Yourhosting

Met e-mail bij Yourhosting ben je vanaf nu altijd en overal bereikbaar. Verstuur en ontvang veilig e-mail waar en wanneer je wilt. Maak daarbij onder andere gebruik van een onbeperkt aantal aliassen, geavanceerde anti spam- en virusoplossingen waardoor je e-mail veilig is, en gebruik onze gebruiksvriendelijke online webmail. Toch liever je eigen programma kiezen? Dat kan natuurlijk ook, bijvoorbeeld Gmail of Apple mail. Bij elk e-mailpakket is een uitgaande e-mailserver gratis inbegrepen.

Daarnaast krijg je bij onze email hosting een uitgebreid spam filter. Dit houdt in dat je zelf mailadressen kunt whitelisten (goedkeuren) en blacklisten (afkeuren). Zo voorkom je dat je mailbox vol raakt met spam. Kies voor e-mailhosting, of ga aan de slag met Exchange, waarmee je veilig in de Microsoft Cloud werkt. Toe aan iets meer of ook de vertrouwde Office-programma's gebruiken? Kies dan voor Office 365

E-mail bij Yourhosting

Voor de herkenbaarheid van je onderneming
Uitgaande e-mailserver
Spamfilter en virusscan
E-mailen met je eigen domeinnaam
Veel e-mailadressen aanmaken
Gratis toegang tot de webmail
 

E-mail hosting

Beginner

Overal en altijd bereikbaar

  • Onbeperkt e-mailaliassen
  • Uitgebreid spamfilter
  • Kies een pakket dat bij jou past!
icon van microsoft exchange

Exchange

Gevorderd

Veilig in de Microsoft cloud

  • Perfect voor ondernemers
  • Naadloze integratie met Microsoft 365
  • Deel gemakkelijk contacten en afspraken
populair
icon van office 365

Office 365

Beginner

Alles-in-1 met Office 365

  • Incl. Word, Excel, PowerPoint en meer
  • E-mail van Exchange of Outlook
  • Werk efficiënt online samen

Exchange Online: voor de ondernemer

Als ondernemer maak je vaak veelvuldig gebruik van je mail. Dan is het prettig dat alles goed en fijn werkt. Met Exchange Online kun je meer dan alleen mailen. Want je deelt ook gemakkelijk contacten en afspraken met je werknemers. Zo werk je efficiënter samen in een overzichtelijk programma.

Daarnaast werkt Exchange Online ook naadloos samen met andere producten van Microsoft 365. Denk aan Word, PowerPoint en Excel.

Exchange Online pakketten

Alles voor de ondernemer met Exchange Online
Alles in een met Office 365

Alles in één met Microsoft 365

Je kunt naast email hosting en shared hosting, ook voor Microsoft 365 kiezen. Online (samen)werken is steeds meer de norm, dus dan is het prettig als iedereen binnen je bedrijf gemakkelijk bij bestanden kan en met elkaar communiceert. Onze zakelijke Microsoft 365 licenties komen met in ieder geval webversies van populaire software als Word, Excel en PowerPoint. De meer uitgebreide varianten (Apps voor bedrijven en Business Standard) komen ook met het bekende mailprogramma Outlook. Ideaal om als organisatie in samen te werken.

Kijk voor meer informatie op onze 'Microsoft 365'-pagina.

Meer over Microsoft 365

De voordelen van mailen met je domeinnaam

Straal professionaliteit en herkenbaarheid uit
Veiliger door uitgebreide spamfilter
Maak onbeperkt mailadressen aan op je domein
Houd werk en privé gescheiden
Gmail gebruiken met je domeinnaam

Mail met jouw favoriete mailprogramma

Als je kiest voor e-mail en een domeinnaam hebt, kun je zelf kiezen op welk mailprogramma je de mail vervolgens instelt. Je kunt met je eigen domeinnaam bijvoorbeeld nog steeds Gmail gebruiken als je dat wilt. Of bijvoorbeeld Apple Mail of Outlook. Ga naar onze e-mailhandleidingen voor meer informatie.

Of maak gebruik van onze gratis webmail

Naast de reguliere mailprogramma’s hebben wij ook onze eigen webmail. Een overzichtelijke mailtool zonder te veel poespas waarmee je gemakkelijk mailtjes verstuurt en ontvangt. Je leest hier meer over op onze webmail supportpagina.

Een website bij je mailadres

Ben je van plan om ook een website te maken op je domeinnaam? Kies voor Shared Hosting. Je hebt dan niet alleen webruimte, maar ook e-mailruimte voor je domeinnaam. Op die webruimte bouw jij jouw website met builders als WordPress of Joomla! Kijk op onze 'Website maken'-pagina voor meer informatie of ga direct naar onze hostingpakketten.

Naar de hostingpakketten

Voordelen Shared Hosting

E-mailruimte én webruimte
Installeer in één klik gratis WordPress
Maak een website om trots op te zijn
Kies een pakket dat bij jou past

E-mail services van Yourhosting

Uitgaande e-mailserver

Werk je veel met een laptop of smartphone? Met een uitgaande e-mailserver (SMTP) via Yourhosting kun je overal e-mail versturen zonder afhankelijk te zijn van de mailserver van je e-mailprovider.

Meer over uitgaande e-mailserver

Migratieservice

Overstappen naar Yourhosting en zeker zijn dat tijdens de verhuizing geen data verloren gaat? Met onze Migratieservice ondersteunen we je zodat je website, e-mail of andere toepassingen blijven werken.

Meer over Migratieservice